همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان یه اکانت پی اس ان داداشم داشت قبلا بنام selecao-m303
بعد مدت ها اومدم واردش بشم رمزش یادم نبود
رمز ایمیلشم یادم نبود.رمز ایمیل رو بازیابی زدم درست کردم .الان میرم که رمز جدید پی اس ان بیا واسم لینک ساختنش میگه این ایمیل نیست.هرچی هم فکر میکنم ایمیلی دیگه یادم نمیا داده باشم.
الان چی میشه کرد واس وارد شدن به پی اس ان داداشم؟نه رمز یادشه نه ایمیلش میگه درسته در صورتی که ایمیل درسته
تنها احتمال اینه یه ایمیل دیگه داده.
راهی هست یا بیخیال بشیم؟

دوستان یه اکانت پی اس ان داداشم داشت قبلا بنام selecao-m303
بعد مدت ها اومدم واردش بشم رمزش یادم نبود
رمز ایمیلشم یادم نبود.رمز ایمیل رو بازیابی زدم درست کردم .الان میرم که رمز جدید پی اس ان بیا واسم لینک ساختنش میگه این ایمیل نیست.هرچی هم فکر میکنم ایمیلی دیگه یادم نمیا داده باشم.
الان چی میشه کرد واس وارد شدن به پی اس ان داداشم؟نه رمز یادشه نه ایمیلش میگه درسته در صورتی که ایمیل درسته
تنها احتمال اینه یه ایمیل دیگه داده.
راهی هست یا بیخیال بشیم؟
نمیدونم میشه یا نه ولی با پشتیبانی سونی تماس بگیرید
اگه نشد که بیخیالش شید

• Poker Face
Reactions: River Phoenix
پینگ تایم اوتش چطوره بهتره از Adsl هست فکر کنم درسته ؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
من الان خودم td lte ندارم منتظرم مودم جدید ایرانسل بیائ و بعد بگیرم
تو سایت همسایه راحت 150 صفحه بلکه بیشتر مطلب خوندم و با کسایی که داشتن صحبت کردم
اکثرا تام اوت ندارن ولی یه سری ها پینگ گرفتن که تو یه تایمی نویز رو فرکانس افتاده 20 تا تایم اوت داده خیلی ها هم موقع انلاین بازی کردن تو فقط یه سری بازی مشکل داشتن مثل فیفا انچارتد رنبو...
ولی مبین نت اینطوری نیست نت تیپ 2 میده اکثرا
دانلود تک کانکشن lte بسیار رظایت بخشه برای دانلود از استور
به نظر منم فعلا برا مودم جدید وایسا چون سرعتش از 40 به 300 mbp ارتقاع کرده ونسل 4.5 هستش و از 2 شبکه lte.و lte td ساپورت میکنه هفته دیگه تقریبا برا فروش میاد
225325b3-c02d-485d-b41c-61c050db484b.jpg

من الان خودم td lte ندارم منتظرم مودم جدید ایرانسل بیائ و بعد بگیرم
تو سایت همسایه راحت 150 صفحه بلکه بیشتر مطلب خوندم و با کسایی که داشتن صحبت کردم
اکثرا تام اوت ندارن ولی یه سری ها پینگ گرفتن که تو یه تایمی نویز رو فرکانس افتاده 20 تا تایم اوت داده خیلی ها هم موقع انلاین بازی کردن تو فقط یه سری بازی مشکل داشتن مثل فیفا انچارتد رنبو...
ولی مبین نت اینطوری نیست نت تیپ 2 میده اکثرا
دانلود تک کانکشن lte بسیار رظایت بخشه برای دانلود از استور
به نظر منم فعلا برا مودم جدید وایسا چون سرعتش از 40 به 300 mbp ارتقاع کرده ونسل 4.5 هستش و از 2 شبکه lte.و lte td ساپورت میکنه هفته دیگه تقریبا برا فروش میاد
225325b3-c02d-485d-b41c-61c050db484b.jpg
قیمت این مودم چنده ؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or