robb stark
کاربر سایت
من از صبح دارم بازي ميكنم اوكي هستشامروز PSN ترکیده؟هیچی نمیشه بازی کرد!
آخه نت اوکیه ولی هیچ بازی نمیشه آنلاین زد پیامارم حتی با کلی تاخیر میفرسته یا نشون میده!من از صبح دارم بازي ميكنم اوكي هستش
نمیدونم میشه یا نه ولی با پشتیبانی سونی تماس بگیریددوستان یه اکانت پی اس ان داداشم داشت قبلا بنام selecao-m303
بعد مدت ها اومدم واردش بشم رمزش یادم نبود
رمز ایمیلشم یادم نبود.رمز ایمیل رو بازیابی زدم درست کردم .الان میرم که رمز جدید پی اس ان بیا واسم لینک ساختنش میگه این ایمیل نیست.هرچی هم فکر میکنم ایمیلی دیگه یادم نمیا داده باشم.
الان چی میشه کرد واس وارد شدن به پی اس ان داداشم؟نه رمز یادشه نه ایمیلش میگه درسته در صورتی که ایمیل درسته
تنها احتمال اینه یه ایمیل دیگه داده.
راهی هست یا بیخیال بشیم؟
nat tape 3 میده خوب نیستکسی اینترنت ldLte ثابت استفاده میکنه ؟ چجوریه واس انلاین بازی کردن ؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
راهی نداره نت تایپ دو بده نت تایپ سه هم من داشتم مشکلی نداشتم به اون صورتnat tape 3 میده خوب نیست
هیچ راهی نیستراهی نداره نت تایپ دو بده نت تایپ سه هم من داشتم مشکلی نداشتم به اون صورت
پینگ تایم اوتش چطوره بهتره از Adsl هست فکر کنم درسته ؟هیچ راهی نیست
تو یه سری از بازیا به مشکل شدید میخوری که اصلا نمیشه بازی کرد
از ما گفتن
من الان خودم td lte ندارم منتظرم مودم جدید ایرانسل بیائ و بعد بگیرمپینگ تایم اوتش چطوره بهتره از Adsl هست فکر کنم درسته ؟
قیمت این مودم چنده ؟من الان خودم td lte ندارم منتظرم مودم جدید ایرانسل بیائ و بعد بگیرم
تو سایت همسایه راحت 150 صفحه بلکه بیشتر مطلب خوندم و با کسایی که داشتن صحبت کردم
اکثرا تام اوت ندارن ولی یه سری ها پینگ گرفتن که تو یه تایمی نویز رو فرکانس افتاده 20 تا تایم اوت داده خیلی ها هم موقع انلاین بازی کردن تو فقط یه سری بازی مشکل داشتن مثل فیفا انچارتد رنبو...
ولی مبین نت اینطوری نیست نت تیپ 2 میده اکثرا
دانلود تک کانکشن lte بسیار رظایت بخشه برای دانلود از استور
به نظر منم فعلا برا مودم جدید وایسا چون سرعتش از 40 به 300 mbp ارتقاع کرده ونسل 4.5 هستش و از 2 شبکه lte.و lte td ساپورت میکنه هفته دیگه تقریبا برا فروش میاد