aidin0000
کاربر سایت
داداش این که خیلی گرون میده 50 دلاری من 165 گرفتم اینجا 185 میده
خواستی تو خصوصی بکو بهت بگم از کجا
خواستی تو خصوصی بکو بهت بگم از کجا
دادش دو نوع رمز دارهنوع رمز هات اسپات رو بزار رو WEP
Sent from my iPhone using Tapatalk
نوع رمز هات اسپات رو بزار رو WEP
Sent from my iPhone using Tapatalk
تنظیمات دیگه هات اسپات گوشی رو تغییر ندادین ؟دادش دو نوع رمز داره
1-None
2-WPA2-PSK
که هر جفتش رو امتحان کردم و مشکلم همچنان پابرجاست!!! گوشی مدل هوآوی P8 هستش
خیلی برام عجیبه چون با گوشی سونی Z1 همچین مشکلی ندارم!!!
هرکی هم از راه رسید بزنه هکش کنه بترکونتش![]()
علی جان اگه منظورت اون Discount code هست و برای همه یکیه ...کد رو به ما عم میدی ؟نوید جان همه کدها مثل همه من کدی که داشتمو دادم به سالار، سالار هم از رفیقش یه کد گرفته بود گفت یکی بوده کدشون
داداش شما که حوصله خوندن تاپیک رو نداری ما هم حوصله تایپ کردن اطلاعات کاملی که شما میخواین رو نداریمدوستان داستان این ظرفیت اکانت هارو یکی کامل توضیح میده ؟
من بازی هامو با چند تا کنسول میتونم به اشتراک بذارم ؟
پرایمری کردن که فقط روی یک کنسول میشه چه فرقی داره با ساین این کردن عادی اکانت روی کنسول؟
بازی های رایگان پلاس رو اگه یکی از دوستان اد کرده باشه من لاگین کنم با اکانتش رو کنسولم میتونم استفاده کنم ؟ یا نمیشه. (با فرض این که دوستمون پلاسش تموم نشده باشه.)
پ.ن : احتمالا این سوالات پرسیده شده تو این تاپیک ولی چون حجم تاپیک زیاده دوباره مطرح کردم.
علی جان اگه منظورت اون Discount code هست و برای همه یکیه ...کد رو به ما عم میدی ؟![]()
داداش تاپیک 458 صفس ! واقعا سخته .:coldsweat: تا صفحه 431 خوندم و نرسیدم به جواب.:sweatsmile: (البته از آخر)داداش شما که حوصله خوندن تاپیک رو نداری ما هم حوصله تایپ کردن اطلاعات کاملی که شما میخواین رو نداریم
سوال شما تحت عناوین مختلف پرسیده شده و جواب داده شده با کمی حوصله میتونید به جوابتون برسید
هر بازی دیجیتالی 3 تا ظرفیت دارهدوستان داستان این ظرفیت اکانت هارو یکی کامل توضیح میده ؟
من بازی هامو با چند تا کنسول میتونم به اشتراک بذارم ؟
پرایمری کردن که فقط روی یک کنسول میشه چه فرقی داره با ساین این کردن عادی اکانت روی کنسول؟
بازی های رایگان پلاس رو اگه یکی از دوستان اد کرده باشه من لاگین کنم با اکانتش رو کنسولم میتونم استفاده کنم ؟ یا نمیشه. (با فرض این که دوستمون پلاسش تموم نشده باشه.)
پ.ن : احتمالا این سوالات پرسیده شده تو این تاپیک ولی چون حجم تاپیک زیاده دوباره مطرح کردم.
به فرض مثال من و یه شخص دیگه یه اکانت درست کنیم برای خرید بازی اشتراکی. من لاگین می کنم ولی پرایمری نه (شخص دیگه حتما باید پرایمری کنه ؟) اگه پرایمری نکنه نمی تونه بازی کنه ؟ (در صورتی که اکان روی دو کنسول لاگین بشه ، میشه هر کدوم بازی رو رو اکانت خودمون بازی کنیم ؟ (آفلاین/آنلاین)هر بازی دیجیتالی 3 تا ظرفیت داره
1.تقریبا به هیچ دردی نمی خوره چون به محض اینکه کنسول به نت وصل شه برای همیشه قفل میشه
2.باید اکانت کسی که بازی یا پلاس رو دیجیتالی خریده روی کنسول خودتون داشته باشید و اکتیو پرایمری باشه اونوقت شما میتونید با هر اکانت دیگه ای که روی کنسولتون دارید به صورت آفلاین و آنلاین از بازی ها و پلاس اون استفاده کنید. برای بازی های جدید مثلا بازی های رایگان پلاس شما باید وارد اون اکانت اصلی بشید و اونها رو به لیست دانلودتون اضافه کنید
3.اکانتی که بازی یا پلاس رو میخره میشه این ظرفیت! فقط در صورت آنلاین بودن و تنها داخل خود اکانت میتونه بازی هاش رو اجرا کنه و باید در حالت دی اکتیو باشه و برای اکانت های دیگه رو کنسول بازی ها قفلند و پلاسی هم در کار نیست. در صورت اکتیو پرایمری شدن این اکانت بازی ها روی کنسول دیگه(ظرفیت 2) قفل میشند و پلاس هم نداره