برا منم همین طور میشه دلیل دقیقش رو نمیدونم فقط هر سری سایت ارور DNS بهم میدهدوستان من بعضی اوقات از سایت PlayStation store ساین اوت میشم کسی میدونه مشکل ممکنه چی باشه؟ تشکر
به سرعت ربطی ندارهدوستان یه سوال داشتم در مورد بازی titanfall 2
میخوام بدونم بازی نیاز به سرعت دانلود بالایی داره برای مولتی ؟
نسخه 1 یادمه روی pc سرعت دانلود بالای 100 میخواست
ممنون میشم کمک کنید
عزیزم همه اینا رو خودم میدونمبه سرعت ربطی نداره
پینگ رو تو خود بازی نشون میده مال من 200 نشون میده و مشکلی ندارم در ظاهر، ولی اگه حدود 150 به پایین باشه دیگه عالیه.
Send from my Xperia Z5 using Tapatalk
دوستان اکانتم ریجن 2 هست پلاس ریجن 1 بخرم چه طوری میتونم استفاده کنم؟
والا دیشب به من 10 دلار هدیه داد کد زدم کار کرد احتمالا شانس بدت بوده اینجوری در اومده . ما که کلی خر کیف شدیم دمشون گرم اما یه نکته ای اینکه تاریخ انقضا داشت تا 15 هم باید خرجش میکردم شاید برای این گیر داده بهت دیر متوجه اش شدی و تاریخ انقضاش تموم شدهکسی نمیدونه چرا کد تکراری داده؟تا حالا برای کسی پیش اومده که دقیقا کدی که قبلا داده بوده و استفاده شده رو به عنوان کد جدید رو بده با تاریخ انقضا جدید؟
نه خب اینو چند روز پیش دیدم.وقتی میرم توی قسمتی که پیام اومده که این کد رو داده بهم و روی آخرین پیام میزنم (همون که تاریخ انقضاش تموم نشده)دقیقا همون کدی میده که وقتی روی پیام پایینش(که قبلا استفاده کردم ازش تاریخ انقضاشم تموم شده)میزنم میده! ممنون که حداقل جواب دادید شما دی:والا دیشب به من 10 دلار هدیه داد کد زدم کار کرد احتمالا شانس بدت بوده اینجوری در اومده . ما که کلی خر کیف شدیم دمشون گرم اما یه نکته ای اینکه تاریخ انقضا داشت تا 15 هم باید خرجش میکردم شاید برای این گیر داده بهت دیر متوجه اش شدی و تاریخ انقضاش تموم شده
نخر که پولت رفته از اون اینترنت های خیلی قوی می خواد که اصلا تو ایران نیست حتی تو آمریکا شم باید طرف هزینه کنه از اون سرویس ها بگیره چون فقط باید وصل شی به سرور انلاین بازی کنی اجازه دانلود نمیدهبچه ها کسی اینجا از سیستم psnow استفاده کرده؟؟؟ میخواستم باهاش رد دد رو بخرم ولی اگر جواب میده بگیرمش
به ریجن ربطی نداره هرکشوری کدش جداست الان کد کانادا بخری رو آمریکا اجرا نمیشه جفتشم ریجن یکه ببین چه کشوری رو زدی موقع ساخت بعد بری کد همون کشور رو بخریدوستان اکانتم ریجن 2 هست پلاس ریجن 1 بخرم چه طوری میتونم استفاده کنم؟