خوبی تایید دو مرحله ای همینه دیگه . اکانت شما هک شده و اونطرف خواسته وارد بشه ولی به خاطر تایید دو مرحله ای نتونسته و برای شما پیامک اومده . پسورد اکانت رو عوض کنید .سلام
از کجا بدونم اکانتم هک شده!!!؟
امروز یه اس ام اس کد ورود رو برام فرستاد! در حالی ک من نه رفتم تو سایت
جریان چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما تخفیفات رو ندیدنمن یه چیزی که برام عجیبه چرا سونی بازیهای خودش را هیچ تخفیفی نمیزنه؟!!! ولو تو استیم بیشترین تخفیف ها را برای بازی های خودش میزنه . تو پی اس ان یدونه بازی انحصاری سونی تخفیف نخورده
انگار مشکل پیدا کرده.برای منم وصل نمیشهآقا من الان هر کار می کنم psn متصل نمیشه برای کسی دیگه هم این مشکل پیش آمده ؟
دوباره کریسمس شد مشکل اتصال شروع شد حالا که نت ما هم پینگ هم سرعتش خیلی خوبه psn برای ما بازیش گرفتهانگار مشکل پیدا کرده.برای منم وصل نمیشه
من یه چیزی که برام عجیبه چرا سونی بازیهای خودش را هیچ تخفیفی نمیزنه؟!!! ولو تو استیم بیشترین تخفیف ها را برای بازی های خودش میزنه . تو پی اس ان یدونه بازی انحصاری سونی تخفیف نخورده
آقا من الان هر کار می کنم psn متصل نمیشه برای کسی دیگه هم این مشکل پیش آمده ؟
سلام بچه ها من امروز یه ps4 گرفتم کلا بعد از ps3 دیگه از دنیای کنسول یه 4 سالی به دور بودم میخواستم اکانت بسازم یه اموزش درست حسابی کسی اینجا گذاشته به من لینکش رو بده؟ دستگاه ریجن 2 هست چون شنیده بودم باید کشور امریکا زد حتما و یه سری جزئیات دیگه اگه آموزشی چیزی دارید بدید ممنون میشم. یه اکانتی که بتونم بعدا پلاسش کنم و انلاین بزنم . دستتون پیشاپیش سبز
شما ورود ۲مرحله فعال نکرده بودین درسته؟از دیروز من نمیتونم وارد psn بشم
میزنه user یا password اشتباهه، میدونم که اشتباه نیست ولی با این همه میخوام password رو هم عوض کنم میگه Not a valid e-mail address. Please try again.
چی کار کنم؟ کسی همچین مشکلی داشته؟