همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

نه این که میگن دانلودمون بین ۴۰ تا ۵۰ مگا بایت هست منظورمه
راستی امروز یه psn کارت ده دلاری psn بهم داد

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

سرعت دانلود من رو idm رو فورجی تا شیش مگ هم میره اما تو psn نهایت ۵۰۰ کیلوبایت نمیدونم دوستان چجوری چند مگ میزنن ؟

Last edited by a moderator:
سرعت دانلود من رو idm رو فورجی تا شیش مگ هم میره اما تو psn نهایت ۵۰۰ کیلوبایت نمیدونم دوستان چجوری چند مگ میزنن ؟

بعضی سایتا ایرانی هم میزارن من از اونا میگیرم مثل شاتل لند یا دانلود ها
امتحان کن ببین سرعت بیشتر نمیشه

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

دوستان کمک
اپلودم ۲ مگ و دانلودم ۱۲ مگ هست
اسیا تک هم هست
ولی دانلودم رو ps4 افتصاح شده.
تست کانکشن که میزنم زیر یک مگ میزنه و کیلو بایتی دانلود میکنه .
ولی اپلودم عالیه
صبح ها دو سه ساعت خوب دانلود میشه ولی بعدش افتضاح میشه.
رو ایکس باکس ۴ گیگ رو تو یه ساعت دان میکنه !!
چی کنم؟
فک کنم کلا اسیاتک با psn سازگار نیست منم خیلی مشکل داشتم بیشتر رو پینگ ولی دانلود هم مشکل داشتم
رفتم رو یه خط دیگه از شاتل گرفتم پینگ خوب شد، سرعت بیشتر شد ولی بازم کم بود
برا همین ن با psx میگیرم بعد میریزم

سلام دوستان
همیشه پینگ بالا هستش
شرکت adsl هم آسیا تک هستش
الانم کلا نمیشه آنلاین بازی کرد
مثلا بازی رینبو با اینکه پینگم 200 هست اما اصلا تو جستجو میمونه حتی استور هم لود نمیشه
نمیدونم مشکل از اینترنتمه ویا مشکل از چیز دیگه ای هست
تنضیماتی هست بشه تغییر داد؟
اسیاتک کلا مشکل پینگ داره
مکان ما شاتل بهتره و از نظر پینگ مشکلی ندارم
مشهد منقطه ازادگان

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: victor hogo
سلام موقع ساخت PSN باید منطقه رو مشخص کنیم.ایران که نبود کنسول ریجن 2 هست کجا رو بزنم ؟
ریجن دستگاه ربطی نداره به ایدی . شما یه اکانت ریجن 1 یا همان all بساز که تو گوگل هم بزنی اموزش ساخت ریجن 1 بهت میگه کامل

سیم کارت همراه اول 4g و گوشی سونی z5 compact
این تست سرعت رو گوشیView attachment 69655
این روی کنسولView attachment 69657View attachment 69658View attachment 69659

Sent from my E5823 using Tapatalk

نمونه گوشی رو در سرورهای داخلی تست گرفتی طبیعتا اگر Psn در ایران سرور داشت تفاوتی نبود :D ولی خوب کنسول وصل میشه به سرورهای خارجی و سرعت یک سوم (البته با توجه به نت ایران ) _ نزدیک ترین سرورهاهم ترکیه و امارات و روسیه و................

============================

• NAT Type 1 (Open) – You are either NOT behind a router/firewall OR you have already DMZ enabled. You shouldn’t run into any issues whilst gaming, but this may cause security issues.
  • NAT Type 2 (Moderate) –Your PS3/PS4 is connected properly and you shouldn’t run into any issues.
  • NAT Type 3 (Strict) – You may be able to connect to the PSN and perform downloads/updates other functions may not work as intended.

در ضمن نت سیمکارت ها هرچند 4g ن ولی nat type 3 میدن که 3 مناسب نیست

==================================================

نهایتا هر isp یی که داشته باشید تا وقتی ایران زندگی میکنید پینگتون 3رقمی و ریت -اسپید شما یک سوم خواهد شد در psn

آخرین ویرایش:
نمونه گوشی رو در سرورهای داخلی تست گرفتی طبیعتا اگر Psn در ایران سرور داشت تفاوتی نبود :D ولی خوب کنسول وصل میشه به سرورهای خارجی و سرعت یک سوم (البته با توجه به نت ایران ) _ نزدیک ترین سرورهاهم ترکیه و امارات و روسیه و................

============================

• NAT Type 1 (Open) – You are either NOT behind a router/firewall OR you have already DMZ enabled. You shouldn’t run into any issues whilst gaming, but this may cause security issues.
  • NAT Type 2 (Moderate) –Your PS3/PS4 is connected properly and you shouldn’t run into any issues.
  • NAT Type 3 (Strict) – You may be able to connect to the PSN and perform downloads/updates other functions may not work as intended.

در ضمن نت سیمکارت ها هرچند 4g ن ولی nat type 3 میدن که 3 مناسب نیست

==================================================

نهایتا هر isp یی که داشته باشید تا وقتی ایران زندگی میکنید پینگتون 3رقمی و ریت -اسپید شما یک سوم خواهد شد در psn
دوست عزیز این تستهایی که من گرفتم صرفا جهت دانلود و پایین اوردن هزینه دانلود برای پلی استیشن هست و همینطور که شما گفتی اصلا برای بازی کردن مناسب نیست ولی برای دانلود کردن خیلی عالیه . من با 1000 تومن از ساعت 2 صبح تا 7 صبح تقریبا 10 گیگ دانلود میکنم روی ps4
تاکید میکنم این حجم رو روی کنسول دانلود میکنم

Sent from my E5823 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or