همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

کسی میدونه تخفیفات جمعه سیاه ازکی شروع میشه؟ و شامل نسخه های دیجیتالی هم میشه یا نه
برای اروپا از 24 نوامبر شروع میشه (پنجشنبه همین هفته حدودا)
مثل اینکه برای آمریکا هم از 28 نوامبر شروع میشه دوشنبه هفته آینده

این دو سه روزه مشکلی برای بازی آنلاین نداشته کسی ؟
بازی وصل نمیشه به سرور . و اگر وصل بشن لگ دارن . عکس های داخل کامیونیتی ها هم لود نمیشه !
اما سرعت و پینگ مثل سابق ه . (ping 4.2.2.4 : 130ms 8.8.8.8:30ms)

دوستان سلام کسی میتونه راهنمایی کنه من با پسر خالم هر کاری می کنیم نمیتونیم پارتی جوین بشیم و با هم ارتباط کلامی داشته باشیم در ضمن هر کاری میکنیم نمیتونیم fifa 15 همدیگه رو اینوایت کنیم کلا نمی دونم مشکل چیه هردومون هم از یه سرویس دننده اینترنت وایرلس گرفتیم nat 2 هم هستیم خلاصه هر کاری که تونستم کردم ارتباط نمیتونیم با هم داشته باشیم
کمک لطفا

پس امیدوار باشیم که واسه PSN هم تخفیف های خوبی میخوره؟
من که از خیلی وقته 100$ تو اکانتم دارم تو این چند وقت یه چیز درست و حسابی تخفیف نزد این استور آمریکا منتظرم ببینم تو این روزای سال جدیدشون محض رضای خدا چند تا چیز درست و درمون تخفیف میزنه یا نه:neutral:
ولی این لعنتی استور اروپا چه چیزایی رو این چند ماه تخفیف میزد هی پشت سر هم اکثر بازیهای شاخ رو زد
خیلی فعاله این اروپا این تخفیف تموم میشه سریع تخفیف های بعدی رو میزنه
ولی این استور آمریکا هر چیز تاریخ گذاشته داره برمیداره میذاره

یعنی واقعا این بازی ها رو تخفیف زدن؟ دیگه تموم شد Black Friday؟ :|

این بازیها که توی Flash Sale های معمولی سال هم تخفیف زده بودن حتی از اینم اروزنتر بود :| این دیگه چه مسخره بازیه آخه، اونو ماکرو سافت کلی از بازیهای جدید مثل BF1 و TitanFall2 تخفیف زده اینور Far Cry 4 :|

یعنی واقعا این بازی ها رو تخفیف زدن؟ دیگه تموم شد Black Friday؟ :|

این بازیها که توی Flash Sale های معمولی سال هم تخفیف زده بودن حتی از اینم اروزنتر بود :| این دیگه چه مسخره بازیه آخه، اونو ماکرو سافت کلی از بازیهای جدید مثل BF1 و TitanFall2 تخفیف زده اینور Far Cry 4 :|
نه داداش اين آخرش نيست تو بلاگشون هم گفتن كه يه سري سوپرايز دارن - احتمالا ٢-٣ روز ديگه يه فلش سيل مي زنن

دوستان تخفیفات اصلی شروع شده
که خیلی هم عالی هست
مثلا تایتانفال دو و بتل 1، هر دو دلوکس با هم 75 تا
در ضمن با کد زیر 10 درصد بیشتر تخفیف میده:
D9NGJ7NF3L

Send from my Xperia Z5 using Tapatalk

دوستان من یه psn 50 دلاری گرفته بودم بعد اومدم redeem هم کردم همه چیز اوکی بود ولی حسابم شارژ نشدش ولی کد رو دوباره هم وارد میکنه میگه قبلا استفاده شده چیکار باید کرد راهی وجود داره؟

سلام، دوستان من یه اکانت ریجن دو شخصی دارم که تا حالا باهاش با گیفت کارت بازی های دیجیتالی مثل دستینی و رزیزدت اویل رو از طریق گیفت کارت خریدم و مشکلی نبوده...ولی یه کد یک ماهه پلاس دارم که هر وقت می خوام redeem کنم ازم کریت کارت می خواد! راهش چیه چطور این کود رو میتونم ریدیم کنم؟

سلام دوستان
يه مشكلي دارم من نميتونم به نتورك سوني وصل بشم همش اررور ميده با نت گوشي با نت اي دي اس الهر دو تست کردم

اررور ce-33987-0
mtu هم عوض كردم درست نشد
راه حلهاي خود سوني بدردم نخورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or