M
اقا من لیست دوستام آنی لود میشه باگه ؟ :-o
دوستان من دیشب Tlou رو خریدم و زدم برا دانلود.متاسفانه بعد چند دقیقه دانلود کردن ارور میده و متوقف میشه.
قبلا برا هیچ بازی و یا آپدیتی همچین مشکلی نداشتم.نظری دارین در این مورد؟
به دلایلی نمیتونم با pc دانلود کنم و فقط ps4 هست.
دوستان من dlc بازی witcher 3 رو دانلود کردم ، نصب نمیشه رو waiting to install میمونه.بازی region all و اکانت uk هست.چکارش کنم؟
همه چیز رو گفتی غیر از اصل مطلب که ریجن بازیت کجاستمن کنسولم ریجن 2 اکانت ژاپن ساختم پرایمری کردم با اکانت اروپا tlou بازی میکنم میخوام dlc بخرم
میشه psn card امریکا بخرم dlc با اکانت امریکا دان کنم و با اکانت اروپا هم استفاده کنم آخه psn card اروپا گرون تر از امریکاست
سلام یه سوال داشتم من بت من ریجن 2 داشتم با اکانت امریکام سیزن پسشو خریدم الان دی ال سی ها رو دانلود کردم میزنه waiting to install یعنی باید برم بازی رو ریجن 1 بخرم تا بتونه بریزه؟
دوستان ببخشین من موردمو اینجا مطرح میکنم....
متاسفاته من یکی به دلیل بی توجی خودم یکی هم نامردی این شخص یک اکانت با شصت دلار اعتبار هکی خریداری کردم....تا اونجایی کخ از یکی دو نفر پرسیدم میگن اکانت بن میشه فقط...ولی خوب یکی دو بار دیدم که توی انجمن دیده بودم کاربری کنسولش بن شده بود......
حالا من دو تا سوال دارم:
1.راهی هس که بشه بازیا زنده نگه داشت؟؟؟اگه هست چه جوری؟؟؟
2.آیا واقعا امکان بن شدن کنسولم هست یا نه؟؟؟
همه چیز رو گفتی غیر از اصل مطلب که ریجن بازیت کجاست
ریجن بازی هر جا باشه باید از استور همون حا بخری
مثلا من ریجن بازیم 1 یا ALL هست باید از استور امریکا خرید کنم
نه باید اکانت ریجن 2 بسازی که بتونی چیزی بخریریجن بازی 2 پس باید ریجن یک یا آل بگیرم تا بشه