همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

با سرعت 256 مخابرات که سرعت دانلودش 30 کیلوبایته میشه آنلاین بازی کرد ؟ یا حتما برم تغییرش بدم سرعتمو ؟

با سرعت 256 مخابرات که سرعت دانلودش 30 کیلوبایته میشه آنلاین بازی کرد ؟ یا حتما برم تغییرش بدم سرعتمو ؟
بله میشه خودم قبلا داشتم بدون مشکل بود ولی امتحان کن اگه مشکل داشتی سرعت بالاتر بگیر الان مخابرات ۲ مگابایت دارم مخابرات شب ها رایگانه سرعتش میشه ۵۶ کیلو بایت که اون موقع هم بدون مشکل میشه بازی کرد

دو تا سوال دیگه دارم :
سوال اول این بازیهایی که به صورت دیجیتالی خریداری میشه برای دانلود آیا قابلیت Resume هم داره ؟ که مثلا 10 ساعت بزاری برای دانلود بعد دستگاه رو خاموش کنی ادامشو فردا دانلود کنی ؟
سوال دوم اینکه الان قیمت خرید یک بازی دیجیتالی به صورت قانونی که بن نشم چقدر در میاد ؟

خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید

دو تا سوال دیگه دارم :
سوال اول این بازیهایی که به صورت دیجیتالی خریداری میشه برای دانلود آیا قابلیت Resume هم داره ؟ که مثلا 10 ساعت بزاری برای دانلود بعد دستگاه رو خاموش کنی ادامشو فردا دانلود کنی ؟
سوال دوم اینکه الان قیمت خرید یک بازی دیجیتالی به صورت قانونی که بن نشم چقدر در میاد ؟

تو استور قیمتا فرق داره
یکی تخفیف خورده یکی قدیمی شده یکی جزو رایگانا میوفته
مثلا بت من میشه ۱۸۰
بله Resume داره

• Poker Face
Reactions: River Phoenix
تو استور قیمتا فرق داره
یکی تخفیف خورده یکی قدیمی شده یکی جزو رایگانا میوفته
مثلا بت من میشه ۱۸۰
بله Resume داره
منظورتون دقیقا کدوم استوره ؟ 180 که قیمت همون دیسک نو هستش ! قیمتش با دیسک فیزیکی فرق نداره ؟

دو تا سوال دیگه دارم :

بله قابلیت resume داره :)

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
یکی اینکه من از کجا میتونم بفهمم اکانت ام us یا eu ؟
بعد مثلا اگر اکانت ام us باشه برای آنلاین بازی کردن به سرور های آمریکا وصل میشم و پینگ بالاتری دارم یا فرقی نداره؟
ایرانی ها بیشتر us یا eu ؟ و اگر ریجن اکانت ام eu باشه با دوستایی که اکانت us دارند میشه بازی کرد یا فقط با eu؟
و اینکه یه سایت معتبر برای خرید psn بگین ممنون میشم

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
یکی اینکه من از کجا میتونم بفهمم اکانت ام us یا eu ؟
بعد مثلا اگر اکانت ام us باشه برای آنلاین بازی کردن به سرور های آمریکا وصل میشم و پینگ بالاتری دارم یا فرقی نداره؟
ایرانی ها بیشتر us یا eu ؟ و اگر ریجن اکانت ام eu باشه با دوستایی که اکانت us دارند میشه بازی کرد یا فقط با eu؟
و اینکه یه سایت معتبر برای خرید psn بگین ممنون میشم
سلام عزیز
برو از طریقه وب Sonny Account Manager . یه قسمت Details داره که تبه Address پایینش زده REGION رو .
همچین چیزی نیست کلا . اکانت و ریجنش محدودی در اتصال ریجنها ایجاد نمیکنن
طبیعتا ایران با eu پینگه بهتری داره . خوده بازی سرچ میکنه نزدیکترین و بهترین رو پیدا میکنه . ریجن محدودیتی تو این قضیه ایجاد نمیکنه.

آقا من تو کدوم تاپیک باید این سوال ام رو بپرسم که بازی شوتر خوب برای آنلاین که سرورهاشم خوب باشه و شلوغ باشه چی هست؟
شرمنده اینجا میپرسم

آقا من تو کدوم تاپیک باید این سوال ام رو بپرسم که بازی شوتر خوب برای آنلاین که سرورهاشم خوب باشه و شلوغ باشه چی هست؟
شرمنده اینجا میپرسم
من الان battlefield 4 بازی میکنم همچین مشکل پینگ هم ندارم .سرورها هم شلوغ هست. ۲۰ نفر مثلا تو هر بازی:d

بزرگواران یه راهنمایی کنید لطفا" ، من دو تا اکانت دارم us و uk اگه پلاس بگیرم برای اکانت us و رو کنسولم share کنم میتونم با اکانت uk هم مثلا" یه بازی رجین 2 رو انلاین بازی کنم ؟ یا فقط با اکانتی که روش پلاس share شده میشه آنلاین بازی کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or