با سرعت 256 مخابرات که سرعت دانلودش 30 کیلوبایته میشه آنلاین بازی کرد ؟ یا حتما برم تغییرش بدم سرعتمو ؟
بله میشه خودم قبلا داشتم بدون مشکل بود ولی امتحان کن اگه مشکل داشتی سرعت بالاتر بگیر الان مخابرات ۲ مگابایت دارم مخابرات شب ها رایگانه سرعتش میشه ۵۶ کیلو بایت که اون موقع هم بدون مشکل میشه بازی کردبا سرعت 256 مخابرات که سرعت دانلودش 30 کیلوبایته میشه آنلاین بازی کرد ؟ یا حتما برم تغییرش بدم سرعتمو ؟
تو استور قیمتا فرق دارهدو تا سوال دیگه دارم :
سوال اول این بازیهایی که به صورت دیجیتالی خریداری میشه برای دانلود آیا قابلیت Resume هم داره ؟ که مثلا 10 ساعت بزاری برای دانلود بعد دستگاه رو خاموش کنی ادامشو فردا دانلود کنی ؟
سوال دوم اینکه الان قیمت خرید یک بازی دیجیتالی به صورت قانونی که بن نشم چقدر در میاد ؟
خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید
منظورتون دقیقا کدوم استوره ؟ 180 که قیمت همون دیسک نو هستش ! قیمتش با دیسک فیزیکی فرق نداره ؟تو استور قیمتا فرق داره
یکی تخفیف خورده یکی قدیمی شده یکی جزو رایگانا میوفته
مثلا بت من میشه ۱۸۰
بله Resume داره
بله قابلیت resume دارهدو تا سوال دیگه دارم :
سوال اول این بازیهایی که به صورت دیجیتالی خریداری میشه برای دانلود آیا قابلیت Resume هم داره ؟ که مثلا 10 ساعت بزاری برای دانلود بعد دستگاه رو خاموش کنی ادامشو فردا دانلود کنی ؟
سوال دوم اینکه الان قیمت خرید یک بازی دیجیتالی به صورت قانونی که بن نشم چقدر در میاد ؟
خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید
قیمت فیزیکی با دیجیتالی یکیه فرقی ندارنمنظورتون دقیقا کدوم استوره ؟ 180 که قیمت همون دیسک نو هستش ! قیمتش با دیسک فیزیکی فرق نداره ؟
سلام عزیزسلام دوستان من چند تا سوال داشتم
یکی اینکه من از کجا میتونم بفهمم اکانت ام us یا eu ؟
بعد مثلا اگر اکانت ام us باشه برای آنلاین بازی کردن به سرور های آمریکا وصل میشم و پینگ بالاتری دارم یا فرقی نداره؟
ایرانی ها بیشتر us یا eu ؟ و اگر ریجن اکانت ام eu باشه با دوستایی که اکانت us دارند میشه بازی کرد یا فقط با eu؟
و اینکه یه سایت معتبر برای خرید psn بگین ممنون میشم
psn status که همش سبز هست فعلا ...سلام.
باز psn به مشکل خورده یا مشکل از نت من هست؟
من الان battlefield 4 بازی میکنم همچین مشکل پینگ هم ندارم .سرورها هم شلوغ هست. ۲۰ نفر مثلا تو هر بازی:dآقا من تو کدوم تاپیک باید این سوال ام رو بپرسم که بازی شوتر خوب برای آنلاین که سرورهاشم خوب باشه و شلوغ باشه چی هست؟
شرمنده اینجا میپرسم