kamranjk
کاربر سایت
بله.سلام.
ببخشید اگر سوالم بی ربط باشه من پینگم با 8.8.8.8 = 120
باید DNS را رو 8.8.8.8 بزارم بهتره؟
در ضمن می تونم با این پینگ انلاین بزنم؟
اگه time out نداشته باشی راحت میشه البته نه به کیفیت اینترنت خارج
بله.سلام.
ببخشید اگر سوالم بی ربط باشه من پینگم با 8.8.8.8 = 120
باید DNS را رو 8.8.8.8 بزارم بهتره؟
در ضمن می تونم با این پینگ انلاین بزنم؟
هر 25 تا پینگ شاید یک تایم اوت داشته باشم ولی از این نظر خیلی عالیه !بله.
اگه time out نداشته باشی راحت میشه البته نه به کیفیت اینترنت خارج
جای مطمئن نمیشناسید برای خرید اکانت؟
اکانت Japan نیازی به Credit Card نداره . ولی هر 14 روز باید یه اکانت جدید بسازی.سلام دوستان. من تازه ps4 گرفتم اكانتم ساختم الان ميخوام ١٤ روز ps plus رو كه فعال كنم ميگه بايد حتما كرديت كارت داشته باشى! خب ما كه نداريم از اين چيزا. حالا راه ديگه اى هست كه بشه plus مجانى رو فعال كرد يا اينكه نه؟
دقیقا منم یه همچین سوالی کردم در مورد بتمن.ببین برو اکانت رجین 2 تو primary کن ببین کار می کنه؟اگه کار کنه مشکل منم حل می شه.دوستان من برا بازی اساسین کرید یونیتی یه اکانت ریجن دو ساختم چون بازین ریجن دو بود ولی بازی رو با اکانت اصلیم که ریجن یکه تموم کردم.حالا که دی ال سیه دد کینگ رو دانلود کردم و نصب کردم هر چی توبازی می رم کنار اون کالسکهه گزینه ای نمیاره که دی ال سی شروع شه کسی می تونه کمکی کنه ؟
اکانت رو Primary کن . باید Ok بشه.دوستان من برا بازی اساسین کرید یونیتی یه اکانت ریجن دو ساختم چون بازین ریجن دو بود ولی بازی رو با اکانت اصلیم که ریجن یکه تموم کردم.حالا که دی ال سیه دد کینگ رو دانلود کردم و نصب کردم هر چی توبازی می رم کنار اون کالسکهه گزینه ای نمیاره که دی ال سی شروع شه کسی می تونه کمکی کنه ؟
تا زمانی که primary نکنی هیچ چیزی Share نمیشهنمی تونم .آخه از این اکانت های 14 روزه ژاپنی رو پریماری کردم برا آنلاین بازی کردن.دوتا سوالم در این مورد دارم
1)بازیی رو که توی اکانت ژاپنی می گیرم (از بازی های فری شده تو پی اس ان مثلا متال گیر) بعد از اینکه مدت 14 روز پلاسش تموم شد و یه اکانت 14 روزه دیگه پریماری می کنم و قبلی رو پاک می کنم ، چه اتفاقی براش می افته ؟پاک می شه از کنسول ؟ نمی تونم دیگه بازیش کنم ؟ یا ...؟
2)وقتی اکانت ژاپنی ها رو پریماری می کنیم راهی هست که بازیای فری شده رو تو اکانت اصلی خودمون بخریم ؟
با تشکر
دیگه نهایتا هر پلاس رو بتونی برای یه دوره از بازیا 3 بار فعال کنی 3 تا 14 روز بگیری 42 روز . دیگه پلاس بازیاش که عوض بشه نمیتونی استفاده کنیممنونم از سرعت عملتون تو پاسخگویی .
داداش چرا حد اکثر 40 روز ؟
علت خواصی داره ؟
پستهای قبلی رو میخوندی جوابت رو میگرفتیمن یه سوال دارم.من بتمن رجین 2 گرفتم توش یکسری کد و اینجور چیزاست ولی اکانتی که باهاش بازی می کنم مال آمریکاست .خب این کد مطمئنا کار نمی کنه من یه اکانت دیگه درست کردم که مال انگلیسه و کد روش حتما کار می کنه.می خواستم بپرسم اگه من اکانت انگلیسم رو primary کنم و کد رو توی اون بزنم می تونم تو اکانت اصلیم که مال آمریکاست اون اضافه ها رو داشته باشم؟