مشکل از نت شماستسلام دوستان
چندروزيه اصن نميتونم انلاين بازي كنم
هيچ بازيي رو
مشكل كليه يا از نت منه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان یک سوال داشتم و اصلاً نمی دونستم کجا بپرسم و اینکه می خواستم زودتر هم به جواب برسم اینجا می پرسم.
من متاسفانه مودممون چند روز پیش عمرشو داد به شماها و از 3G همراه اول استفاده می کنم... سرعت دانلود Notrino ( نسل جدید 3G,4G ) چهارصد پونصد هست و منم هاتاسپات ـش می کنم رو کنسول ولی من اصلاً نمی تونم بازی کنم به صورت آنلاین باهاش! یعنی به فلاکت و زجر به پی اس ان متصل می شه و توی کانکتینگ The LAst of US انگار می خواد اورانیم غنی کنهتوی خود مچشم همش لگ هست ... شاید من یکی دو دقیقه تو بازی بتونم حرکت کنم ! واقعاً نمی دونم مشکل چیه ... تو همه بازیا این مشکل وجود داره! سرعتش خیلی خوبه تو اینترنت که من باهاش میرم منتهی وقتی رو کنسول میبرمش میشه افتضاح...
سلام دوستان یک سوال داشتم و اصلاً نمی دونستم کجا بپرسم و اینکه می خواستم زودتر هم به جواب برسم اینجا می پرسم.
من متاسفانه مودممون چند روز پیش عمرشو داد به شماها و از 3G همراه اول استفاده می کنم... سرعت دانلود Notrino ( نسل جدید 3G,4G ) چهارصد پونصد هست و منم هاتاسپات ـش می کنم رو کنسول ولی من اصلاً نمی تونم بازی کنم به صورت آنلاین باهاش! یعنی به فلاکت و زجر به پی اس ان متصل می شه و توی کانکتینگ The LAst of US انگار می خواد اورانیم غنی کنهتوی خود مچشم همش لگ هست ... شاید من یکی دو دقیقه تو بازی بتونم حرکت کنم ! واقعاً نمی دونم مشکل چیه ... تو همه بازیا این مشکل وجود داره! سرعتش خیلی خوبه تو اینترنت که من باهاش میرم منتهی وقتی رو کنسول میبرمش میشه افتضاح...
دوست عزیز مشکل از اینترنت ایران هست . . .دوستان شما تو پارتی مشکلی ندارید؟
من هر درست میکنم از پارتی left میده ..بعد آپدیت اینجوری شده
من از 3g همراه اول استفاده کردم پینگ و تایم اوت زیاده و مشکل داره ولی وقتی رفتم ریتل خوب بود الانم رفتم ایرانسل 3g از همشون بهتر بود و الان دارم بازی میکنم
طی چند روز گذشته که ظاهرا خیلی به مشکل برخوردندوستان شما تو پارتی مشکلی ندارید؟
من هر درست میکنم از پارتی left میده ..بعد آپدیت اینجوری شده
عذر می خوام شما کدوم شهر هستید؟! تری جی ایرانسل توی شیراز انقدر بده و سرعت نداره که یه بازیسنتر بالا نمیاره!همین تری جی همراه اولشم چند دقیقه پیش سرعت دانلودش شده بود 7
![]()
من کرمانشاه هستم انتن سه خط پره ؟ ببین رو 3g شاید رویه 2g تنظیماتت .
من 2g سرعتم خوب نیست ولی 3 سرعتم تا 400 500 میره
آره دیگه H هست! شما بدون لگ بازی می کنی یعنی؟![]()