همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستای عزیز من دوتا تا بازی دیجیتالی دارم منتها یوزر سوم هستند .

حالا سوالی برام پیش اومده که فروشنده میتونه اکانت یا پسوردشو بره از سایت عوض کنه و من نتونم بازی کنم ؟؟؟
(یا تا زمانی که رو کنسوله من فعاله نمیتونه کاری بکنه؟؟؟ )

سلام دوستان یک سوال داشتم و اصلاً نمی دونستم کجا بپرسم و اینکه می خواستم زودتر هم به جواب برسم اینجا می پرسم.

من متاسفانه مودممون چند روز پیش عمرشو داد به شماها و از 3G همراه اول استفاده می کنم... سرعت دانلود Notrino ( نسل جدید 3G,4G ) چهارصد پونصد هست و منم هات‌اسپات ـش می کنم رو کنسول ولی من اصلاً نمی تونم بازی کنم به صورت آنلاین باهاش! یعنی به فلاکت و زجر به پی اس ان متصل می شه و توی کانکتینگ The LAst of US انگار می خواد اورانیم غنی کنه :| توی خود مچشم همش لگ هست ... شاید من یکی دو دقیقه تو بازی بتونم حرکت کنم ! واقعاً نمی دونم مشکل چیه ... تو همه بازیا این مشکل وجود داره! سرعتش خیلی خوبه تو اینترنت که من باهاش میرم منتهی وقتی رو کنسول میبرمش میشه افتضاح...

سلام دوستان یک سوال داشتم و اصلاً نمی دونستم کجا بپرسم و اینکه می خواستم زودتر هم به جواب برسم اینجا می پرسم.

من متاسفانه مودممون چند روز پیش عمرشو داد به شماها و از 3G همراه اول استفاده می کنم... سرعت دانلود Notrino ( نسل جدید 3G,4G ) چهارصد پونصد هست و منم هات‌اسپات ـش می کنم رو کنسول ولی من اصلاً نمی تونم بازی کنم به صورت آنلاین باهاش! یعنی به فلاکت و زجر به پی اس ان متصل می شه و توی کانکتینگ The LAst of US انگار می خواد اورانیم غنی کنه :| توی خود مچشم همش لگ هست ... شاید من یکی دو دقیقه تو بازی بتونم حرکت کنم ! واقعاً نمی دونم مشکل چیه ... تو همه بازیا این مشکل وجود داره! سرعتش خیلی خوبه تو اینترنت که من باهاش میرم منتهی وقتی رو کنسول میبرمش میشه افتضاح...

معمولا سرعت رو psn زیاد جالب نیست و فول سرعت را نمیشه گرفت برای دانلود البته تو بازیها بدک نيست

اما 3g 4g من خودم تست کردم و به سختی تو بازیها قابل استفاده هست و سرعت رو پورتهاي مختلف متفاوت هست و خیلی از پورتهاش که به طور نرمال باید باز باشه بسته هست و نمیشه بازی کرد اگرم وصل بشه فوق‌العاده سرعتش پایین میاد و لا گ فجیح داره :|

کاری متاسفانه نمیشه کرد :)

من از 3g همراه اول استفاده کردم پینگ و تایم اوت زیاده و مشکل داره ولی وقتی رفتم ریتل خوب بود الانم رفتم ایرانسل 3g از همشون بهتر بود و الان دارم بازی میکنم

دوستان شما تو پارتی مشکلی ندارید؟
من هر درست میکنم از پارتی left میده ..بعد آپدیت اینجوری شده
دوست عزیز مشکل از اینترنت ایران هست . . .
با سرور های سونی مشکل داره . .
من خودم دانلود مشکلی ندارم اما پارتی همین شکله که شما میگین !

من از 3g همراه اول استفاده کردم پینگ و تایم اوت زیاده و مشکل داره ولی وقتی رفتم ریتل خوب بود الانم رفتم ایرانسل 3g از همشون بهتر بود و الان دارم بازی میکنم

عذر می خوام شما کدوم شهر هستید؟! تری جی ایرانسل توی شیراز انقدر بده و سرعت نداره که یه بازیسنتر بالا نمیاره! :| همین تری جی همراه اولشم چند دقیقه پیش سرعت دانلودش شده بود 7 :دی

دوستان شما تو پارتی مشکلی ندارید؟
من هر درست میکنم از پارتی left میده ..بعد آپدیت اینجوری شده
طی چند روز گذشته که ظاهرا خیلی به مشکل برخوردن
ولی میتونی اگر NAT TYPE 3 هست با تیک زدن UPNP شماره 2 اش کنی و امتحان کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه.

عذر می خوام شما کدوم شهر هستید؟! تری جی ایرانسل توی شیراز انقدر بده و سرعت نداره که یه بازیسنتر بالا نمیاره! :| همین تری جی همراه اولشم چند دقیقه پیش سرعت دانلودش شده بود 7 :دی

من کرمانشاه هستم انتن سه خط پره ؟ ببین رو 3g شاید رویه 2g تنظیماتت .
من 2g سرعتم خوب نیست ولی 3 سرعتم تا 400 500 میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or