منم دقیقا همین مشکلو دارم هر سری رو اندروید چک میکنم نمیاد هیتلر بزن رو باز میکنم درست میشه!!سلام
من از دیشب میخوام اکانت بسازم موقعی که روی لینک اکتیو کردن ایمیلی که سونی میفرسته کلیک میکنم باز نمیشه. هیچکی این مشکلو داره, نمیدونم مربوط به این بازسازی که تو خبر دیروز گفته میشه یا نه?
ارور یا هر چیزی که مینویسه رو به english بنویس ببینم قضیه چیه D:سلام به دوستان
من يك اكانت ١٠ دلاري خريدم حالا هرچي ميخوام برم بازي رو بخرم اجازه نميده
ميگه اكانت با كريدت كارت يكي نيست
دستگاه من ريجن يك امريكا هست و اكانت هم ماله امريكا هست چكار كنم
دوستان من تازه ps4 خريدم،اكانتمو از سايت سوني كامل ساختم ولي توي ps4 كه ميخوام ساين اين شم ايميلو پسوردو وارد ميكنم ١ ساعت please wait ميزنه درحالي كه نتمم وصله و سرعتشم ١مگ هست...چون با اي پي ايرانه وصل نميشه؟ يا مشكل چيز ديگس؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
setting > PSN > Activate as primary > Activateدوستان من اکانتم رو با گیفت کارت شارژ کردم و توسط PSN چنتا بازی دیجیتالی خریدم و نصب کردم ولی مشکل اینجاست که همش کنارش یه قفل هستش و تا به نت وصل نشم نمیذاره برم تو بازیها آیا راهی یا تنظیمی وجود داره که بشه آفلاین بازیشون کرد؟مثلا با اکانتم سینک بکنمش بازی رو تا دیگه آنلاین نخواهد؟
لینکه این ایتم رو توی استور بده یک تستی کنم ببینم مشکل چی هستدوستان بخش games تو استور واسه من کلا از دسترس خارج شده. ارور cannot select content at this time رو میده. از pc هم که وصل میشم خیلی از بازیها رو نمیتونم بگیرم. مشکل چیه؟
لینکه این ایتم رو توی استور بده یک تستی کنم ببینم مشکل چی هست
میتونه از طرفه خودشونم هم باشه.