psn تا الان down بود تازه داره راه میفته !یعنی هیتلره؟
میشه واقا؟
psn تا الان down بود تازه داره راه میفته !یعنی هیتلره؟
میشه واقا؟
برای آمریکا قطعه ظاهرا هنوز :d با 2 تا اکانت us تست کردم وصل نمیشد :d ولی با uk سریع وصل شد :d
بابا امریکا وصله من راحت وصل میشم
نميدونم چرا دوستان انقدر فحش ميدن به اين هكرا وقتي تونستن destiny رو free كنن يعني لياقت داشتن Psn رو دارن و اگر هك بشه خيلي عالي ميشه ! البته اگر لياقت سرور هارو داشته باشن وگرنه ميتونن بعد هك سرور هارو ول كنن برن!
داداش من کجای دنیا خراب کاری درسته که شما داری پشتیبانیشون میکنی ؟
اینکه بزنن یه سرور یا یه بازی و یا یه کنسول رو هک کنن و خوش به حال شما باشه و بری یه بازی که نتیجه زحمت یه عده هستش رو مفت مجانی بازی کنی خوبه ؟؟
شما یعنی خوشحال میشی نتیجه زحمت خودت رو بیان بدزدن ؟
نه ویندوزم اصلیه و نه دانلود منیجرم اما نه کار خودم رو تایید میکنم و نه حس خوبی دارم نسبت بهش.بد تر از همه اینه کسایی که کپی میکنن و هک میکنن رو تایید کنیم.ببخشید شما الان ویندوزت رو خریدی یا کرک شدس؟دانلود منیجرت چطور؟
![]()
ببخشيد شما حتما تو نسل قبل ميرفتين بازي اورجينال ميخريدين درستهنه ویندوزم اصلیه و نه دانلود منیجرم اما نه کار خودم رو تایید میکنم و نه حس خوبی دارم نسبت بهش.بد تر از همه اینه کسایی که کپی میکنن و هک میکنن رو تایید کنیم.
کاشکی یه قانون کپی رایت درست حسابی اعمال میشد که من و امثال من همه چی رو اورجینال استفاده میکردن اون وقت ارزش ابزار و بازی که استفاده میکردن رو میدونستن .
آره تا جایی که تونستم اورجینال بازی کردم اما منکر این نمیشم که کپی بازی نکردم شاید به همون اندازه که اورجینال بازی کرده باشم به همون اندازه هم کپیببخشيد شما حتما تو نسل قبل ميرفتين بازي اورجينال ميخريدين درسته![]()