2016 کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,767 چند دقیقه پیش تو توییت گفتند که به زودی درست میشه PSN ما داریم سخت تلاش می کنیم....مردم ریختن سرشون میگن عجله کنید:d
چند دقیقه پیش تو توییت گفتند که به زودی درست میشه PSN ما داریم سخت تلاش می کنیم....مردم ریختن سرشون میگن عجله کنید:d
aboots کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,768 من دو ساعت پیش وصل بودم داشتم بازی میکردم انلاین ولی قطع شد الانم وصل نمیشه!
V VALAMINI کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,772 برای 90% دوستان میگن درست شده. ایشالا که مشکلی نداشته باشن بچه ها به خصوص اونا که بازی هارو دیجیتالی میگیرن
برای 90% دوستان میگن درست شده. ایشالا که مشکلی نداشته باشن بچه ها به خصوص اونا که بازی هارو دیجیتالی میگیرن
F farrrzad کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,774 واسه من این eror رو میده cannot connect to the server within time limit nw-31456-9
moha112233 کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,775 نوشته شده توسط farrrzad: واسه من این eror رو میده cannot connect to the server within time limit nw-31456-9 بیشتر... بخاطر مشکلات PSN هست. برا منم همین ارور رو میده.
نوشته شده توسط farrrzad: واسه من این eror رو میده cannot connect to the server within time limit nw-31456-9 بیشتر... بخاطر مشکلات PSN هست. برا منم همین ارور رو میده.
payam_d کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,776 حوصلمون سر رفت آفلاین فیفا چه قدر فاجعه است... سالها پیش قبل از دیدن آنلاینش حالا همش پای آفلاینش بودیما
حوصلمون سر رفت آفلاین فیفا چه قدر فاجعه است... سالها پیش قبل از دیدن آنلاینش حالا همش پای آفلاینش بودیما
Debronee کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,777 سلام دوستان ببینم کسی از جایی خبری نداره که تا کی این سیستم PSN DOWN هست !؟ واقعا چه هدیه کریسمسی دادن !
سلام دوستان ببینم کسی از جایی خبری نداره که تا کی این سیستم PSN DOWN هست !؟ واقعا چه هدیه کریسمسی دادن !
jarrah کاربر سایت Dec 26, 2014 #3,778 نوشته شده توسط payam_d: حوصلمون سر رفت آفلاین فیفا چه قدر فاجعه است... سالها پیش قبل از دیدن آنلاینش حالا همش پای آفلاینش بودیما بیشتر... میگی فاجعه مگه چه ایرادهایی توش دیدی ؟؟ چون آنلاین فیفا خیلی محشره !
نوشته شده توسط payam_d: حوصلمون سر رفت آفلاین فیفا چه قدر فاجعه است... سالها پیش قبل از دیدن آنلاینش حالا همش پای آفلاینش بودیما بیشتر... میگی فاجعه مگه چه ایرادهایی توش دیدی ؟؟ چون آنلاین فیفا خیلی محشره !
payam_d کاربر سایت Dec 27, 2014 #3,779 نوشته شده توسط jarrah: میگی فاجعه مگه چه ایرادهایی توش دیدی ؟؟ چون آنلاین فیفا خیلی محشره ! بیشتر... منظورم لذت بخش نبودن بخش آفلاینه دیگه !
نوشته شده توسط jarrah: میگی فاجعه مگه چه ایرادهایی توش دیدی ؟؟ چون آنلاین فیفا خیلی محشره ! بیشتر... منظورم لذت بخش نبودن بخش آفلاینه دیگه !