همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

عجیبه یک آدم دوبار از یک سوراخ گزیده نباید بشه کلا psn تو مسائل امنیتی نسبت به Xbox liveخیلی ضعیف هست و عملکرد خوبی نداره :|

تازه کارت psn ریخته بودم تو کیف پولم:(

دوزار خرج امنیت نمیکنن تا این مشکلات ایجاد نشه)xاینجاست که ارزش امنیت و محافظت مشخص ميشه/:)

100% حملاتی هم در این مدت ممکنه به شرکت رقیب شده باشه اما سیستم امنیتی بالایی که داشتن حملات بی ثمر بوده b-)

دو روز دیگه اگه اینطوری پیش بر ه تو بازیها هم کم کم سرو کله هکرها پیدا خواهد شد >:):|

يوشدا:angry:

مطمئنی خود مایکرو برای جبران عقب موندگی خودش حرکت نزده؟! شایدم یه ساپورت از این گروه هکر مارمولک کرده باشه!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

حال این کارو دیگه ندارم به خدا :d فک نکنی شیرازیم نه فقط یه رگه دارم ;;) والا هکرا اکانت ما رو بدزدن یه پولیم توش میریزن تقدیممون میکنن =))

حالا ماله تو توش خالیه شانس آوردی:))

من تازه تا درش پر کرده بودم برا پیش خرید :((:d

حالا ماله تو توش خالیه شانس آوردی:))

من تازه تا درش پر کرده بودم برا پیش خرید :((:d
منم داشتم خورد خورد تو پروفایلم جمع میکردم :d به 5 دلار رسیده به خدا اگه به 5 دلار منم رحم نکنن از حلقوم یوشیدا میکشم بیرون پا میشم میرم جلو خونش 5 دلارو ازش میگیرم میام :d

تازه کارت psn ریخته بودم تو کیف پولم:(

دوزار خرج امنیت نمیکنن تا این مشکلات ایجاد نشه)xاینجاست که ارزش امنیت و محافظت مشخص ميشه/:)
اولا که 100 درصد سونی پول رو برمیگردونه....
دوما هر وقت دیدی که سایت دانشگاه آزاد آبادان امنیتش رفت بالا سونی هم امنیتش میره بالا...:d

مطمئنی خود مایکرو برای جبران عقب موندگی خودش حرکت نزده؟! شایدم یه ساپورت از این گروه هکر مارمولک کرده باشه!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

از این فیل هر کاری بگی بر میاد :dالانم نشسته داره به ریش نداشته يوشيدا می خنده ببینش :))

حالا از شوخی گذشته بعید به نظر میاد چنین حرکتی :-?

اما خدا عالم است :d:>

دیشب داشتم بتل بازی میکردم تو یه سرور مترو علامت سرورش هم عربی بود داخلش یکی از هم تیمی هام یه جایی بود انگار بالای سرم بود وقتی نگاه میکردم به بالا سقف بالا سرم میدیدیم ولی میدیدم که اون داره دشمنان رو میکشه یجوری .

خودم رو به کشتن دادن رفتم پیشش اون کلا بالا بود و همه رو میدید یه لباس بنفشم تنش بود یکی دو نفر دیگه هم اومدن راحت امتیاز میگرفتیم خیلی حال داد .

حالا الانم که لیزارد عکس یه الله و فلان گذاشته توییترش گفته cod رو هک کردن انگار

بچه ها همین الان برید رمز ایمیلاتونو عوض کنید ممکنه PASS ایمیلاتونم دزدیده شده باشه . ممکن که نه ، 100% دزدیده شده :|
داش این چه ربطی به ایمیل داره

Last edited by a moderator:
دیشب داشتم بتل بازی میکردم تو یه سرور مترو علامت سرورش هم عربی بود داخلش یکی از هم تیمی هام یه جایی بود انگار بالای سرم بود وقتی نگاه میکردم به بالا سقف بالا سرم میدیدیم ولی میدیدم که اون داره دشمنان رو میکشه یجوری .

خودم رو به کشتن دادن رفتم پیشش اون کلا بالا بود و همه رو میدید یه لباس بنفشم تنش بود یکی دو نفر دیگه هم اومدن راحت امتیاز میگرفتیم خیلی حال داد .

حالا الانم که لیزارد عکس یه الله و فلان گذاشته توییترش گفته cod رو هک کردن انگار

اره از اینا که لباس بنفش بود یه تیکش منم توی BF4 دیدم یبار

اقا این گروهه تو توییترش نوشته به کفار اجازه نمیدیم ویدیو گیم بازی کنن :| بعد نوشتن پرچم جهاد رو رو سرور سونی قرار دادن یه فیلم هم از 11 سپتامبر گزاشتن چیه داستان ؟ دیگه همه چی دیده بودیم هکر تکفیری ندیده بودیم :|

اقا این گروهه تو توییترش نوشته به کفار اجازه نمیدیم ویدیو گیم بازی کنن :| بعد نوشتن پرچم جهاد رو رو سرور سونی قرار دادن یه فیلم هم از 11 سپتامبر گزاشتن چیه داستان ؟ دیگه همه چی دیده بودیم هکر تکفیری ندیده بودیم :|

انشالا سونی یه حال اساسی ازشون میگیره....

شبکه به حالت عادی برگشته. خواهشن بازم شروع نکنید به بحث در مورد هک و ... زیر بار اطلاعاتتون له میشیم ما.

آخرین ویرایش:
بیانیه SONY

“شبکه ی پلی استیشن هم اکنون دوباره آنلاین شده و کاربران می توانند از آن استفاده کنند. این اتفاق به خاطر یک حمله ی سایبری رخ داده بود و هنوز اطلاعات جامع تری در مورد این اتفاق در دستان ما نیست. ما تا به الان هیچ گونه موردی مبنی بر حمله به کیف پول کاربران ندیده ایم.”

SONY XPERIA Z2

اقا سرور ها یه مشکلی پیدا کرده من رفتم انلاین تلو بازی کنم گیم سرچ کرد بعدش سریع رفت بیرون:|

به نظرتون مشکل از اینترنت منه یا سرور ها ؟

قبلا همچین مشکلاتی نداشتم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or