همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

تو گوگل انگلیسی بزنید هک شدن سونی 2014 یه چیزای انگلیسی میاره من برداشتم این بود :
15 میلیون دلار که تو اکانت های psn بود پریده :d
من که انگلیسی بلد نیستم دوستان تو گوگل بزنن بعد ترجمشو اینجا بنویسن ببینیم چه خاکی تو سر من شده :d

هک نشده چند صقحه قبلم توضیح داده شده.DDOS هک نیست.
در مورد DDOS توضیحاتی میدم شاید مورد استفاده دوستانی که راه افتادن میگن PSN هک شد و خاک بر سر سونی و فلان بهمان، قرار گرفت. DDOS یا Distributed denial of service به حملاتی میگن که تیم مهاجم به وسیله فرستادن request های فوق العاده زیاد که از حد پاسخگویی سرور بیشتره باعث میشه که سرور نتونه پاسخگوی request های کاربران نرمال بشه و به اصطلاح سرور down بشه و به این معنی نیست که سرور هک شده و هکرها به اطلاعات سرور دست پیدا کردن، فقط به این معنیه که سرور از دسترس خارج شده. این حمله ها از طریق هزاران کامپیوتر در سراسر نقاط جهان که اکثرا از طریق malware آلوده شدن و صاحبشون هیچ اطلاعی از این آلودگی ندارن، انجام میشه. و تقریبا هیچ راه 100 درصدی برای پیشگیری یا مبارزه با همچین حملاتی وجود نداره. حتی ردیابی این حملات هم به دلیل اینکه از هزاران نقطه انجام میشه عملا غیر ممکنه.

پس لطفا قبل از ترسیدن یا پست دادن بدون فکر، یکم سعی به تحقیق کنید. 8-|

Blizzard, PlayStation Network, and more under - Video Game News, Videos and File Downloads for PC and Console Games at Shacknews.com
Several gaming servers have been at the receiving end of DDoS attacks over the past several hours. Blizzard's Battle.net servers, Riot's League of Legends, Grinding Gear Games' Path of Exile, and PlayStation Network are among those under attack by a group of hackers calling themselves Lizard Squad.
فقط هم سونی نیست. اینا کلا مریضا.:d

تو گوگل انگلیسی بزنید هک شدن سونی 2014 یه چیزای انگلیسی میاره من برداشتم این بود :
15 میلیون دلار که تو اکانت های psn بود پریده :d
من که انگلیسی بلد نیستم دوستان تو گوگل بزنن بعد ترجمشو اینجا بنویسن ببینیم چه خاکی تو سر من شده :d
وای نه :| من 5 دلار داشتم رو اکانتم :d

1 دقیقه پیش برای من :| :

حتی اجازه نمیده warframe بازی کنم :|
باز خوبه هنوز دمو هارو قفل نکرده باز لایسنس بخواد :d​

قضیه چیه بچه ها ؟ روی pc هم اجازه ی ورود برا خرید نمیده . مال منم همینطور شده . PSN در حال تعمیراته :d

- - -ویرایش - - -

والا برای من که نه دمو ها و نه بازیهایی که با اکانتهای اکتیو روی دستگاهم خریداری شدن هیچ کدوم قفل نیستن

مال همه داداش اینجوری شده . به جز بازیهایی که پلاس میخوان بقیه بازن . وقتی پروفایلت ساین نمیشه و بسته شده چطور بازیهای پلاسو بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟ همینو برام توضیح بده مهندس

قضیه چیه بچه ها ؟ روی pc هم اجازه ی ورود برا خرید نمیده . مال منم همینطور شده . PSN در حال تعمیراته :d

- - -ویرایش - - -

مال همه داداش اینجوری شده . به جز بازیهایی که پلاس میخوان بقیه بازن . وقتی پروفایلت ساین نمیشه و بسته شده چطور بازیهای پلاسو بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟ همینو برام توضیح بده مهندس
حملات DDOS به شبکه وارد شده:d

- - -ویرایش - - -

والا برای من که بازن بازیهای پلاس . تازه بازی های پلاس رو از یه اکانت دیگه که پلاس داره دان کردم :) الان براتون میزارم

باید خیلی زیاد بوده باشن شبکه ای مثله PSN رو این بلا سرش در بیارن:d

برای انجام این حملات به سایت های بزرگ 2000 نفر لازمه حداقل :d

دیگه خودتون حساب کنید برای psn چند نفر بودن.....
----
این هکرا چقدر بیکارن 8-|

حملات DDOS به شبکه وارد شده:d

حالا ببین سپهر بعد عمری یک اینفیموس پیش خرید کردیم :d 1 روز فقط مونده به اومدنش PSN منفجر شد . احتمالا بعد باز شدنشم حکم جلبمو سونی میفرسته به ایمیلم که تو با هکرا دست داشتی :d . حداقل 2 دقیقه وصلش کنن تروفیامونو سینک کنیم به فنا نره

4 سال پیش همینجوری سرورها داون شدن یه عده خیلی زیادی رفتن لایو ولی یه ماه طول کشید وصل شه بعد 5 تا بازی دادن میشد یکیشونو انتخاب و دانلود کرد

سونی اگه واقعا سونی باشه نهایت 1 هفته ای باید این مشکل رو درست کنه...ddos چیزی نیس که نشه درستش کرد...حتی میتونن از طریق شکایت پدرصاحاب بچشون رو در بیارن:d

---------------------------------
به احتمال زیاد اگه بخوان چیزی بدن فقط به پلاس دار ها که پول سرورهای PSN رو تامین میکنن میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or