همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

agha packet loss ro migam packet lossss

- - -ویرایش - - -

packet loss ravanim kard. 12% packet loss!!!!!!!!!!!!!!! nmitunam bazi konam AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ta 60% ham raft

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -
با ISP تماس بگیر مطرح کن
Packet Loss در حده 12% اصلا جالب نیست چه برسه به 60% ! کلا از 1-2% بزنه بالا خرابه وضع D: همون 0 باید باشه.

یعنی من فقط اینو میگم. هر کاری میخوان بکنن. هر کجایی که میخوان رو هیتلر کنن بکنن من راضی ام. فقط این پینگ رو دست کاری نکنن و راحت بتونیم بازی کنیم :(

من خودمم همین مشکل رو داشتم رفتم DNS ها رو دستی وارد کردم(با Namebench بهترین DNS رو پیدا کرده بودم) درست شد و بعد دوباره گذاشتم اوتومات بازم please wait شد.

دوستان
چه کنم وقتی تو ps4 یه سایت ایرانی باز می کنم بتونه فارسی رو درست نمایش بده؟

هرشب خاموش کنم کنسول رو بهتره یا اینکه استدبایش کنم؟ چون می خوا 7- 8 ساعت دیگه روشنش کنم مثلا

دوستان
چه کنم وقتی تو ps4 یه سایت ایرانی باز می کنم بتونه فارسی رو درست نمایش بده؟

هرشب خاموش کنم کنسول رو بهتره یا اینکه استدبایش کنم؟ چون می خوا 7- 8 ساعت دیگه روشنش کنم مثلا

PS4 از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه.
خاموش بکنید بهتره چون احتمال داره برق ها بره.

بازی بتل 4 رو از استور خریدم . البته از قبل دیسک بازی رو داشتم و هنوز روی هارد نصب هست .امکانش هست بدون اینکه اون رو پاک کنم و دوباره 36 گیگ رو دانلود کنم از بازی استفاده کنم ؟

بازی بتل 4 رو از استور خریدم . البته از قبل دیسک بازی رو داشتم و هنوز روی هارد نصب هست .امکانش هست بدون اینکه اون رو پاک کنم و دوباره 36 گیگ رو دانلود کنم از بازی استفاده کنم ؟
اتفاقا این سوال منم هست.....دمت گرم اگه بجواب رسیدی بمنم بگو

خوب اگه خریدی تست کنم به ما هم بگو دیگه :دی دانلود رو بزن ببین شروع میکنه دانلود کنه؟ یا اینکه میبینه روی هاردت هست، سریع تموم میکنه مراحل رو آماده بازی میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or