Parsa.e
کاربر سایت
من خودم اینترنت شاتل ۲ مگ دارم پینگمم ۸۰ تا ۹۰ و سرعت دانم هم ۵۰۰ کیلو بایتمن از چه جایی اینترنت بگیرم که تایم اوتم و پینگم مناسب بازی آنلاین TLOU باشه؟ سمت غرب تهران خیابان پیامبر و اشرفی اصفهانی می شینیم.
من خودم اینترنت شاتل ۲ مگ دارم پینگمم ۸۰ تا ۹۰ و سرعت دانم هم ۵۰۰ کیلو بایتمن از چه جایی اینترنت بگیرم که تایم اوتم و پینگم مناسب بازی آنلاین TLOU باشه؟ سمت غرب تهران خیابان پیامبر و اشرفی اصفهانی می شینیم.
سلام عزیزسلام
PS4 من ریجن2 هستش دوتا اکانت دارم یکی US یکی هم UK حالا من میخام پلاسمو فعال کنم برای مولتی بازی کردن میخاستم بدونم کدوم اکانتمو فعال کنم و چرا ؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید با تشکر
من الان میخام پلاس اکانت uk فعال کنم به نظر کسایی که تو این زمینه تجربه دارن خوبه یا نه ؟؟؟؟؟سلام عزیز
ریجن ps4 که مهم نیست
پلاس رو بخوای فعال کنی باید کارت پلاس مربوط به ریجن این اکانتها که 1-2 هست بخری و یا کارت psn بخری و پلاس رو فعال کنی
فرقی نداره ! بیشتر برمیگرده به خوت !! بازیهای plus یکی هست برای 4 فعلا بین این دو ریجن .
هرکدوم از این اکانتها هم primary بشن امکانه انلاین بازی کردن و بازیهای دانلود شده از این اکانت رو در اختیار دیگر اکانتهای روی دستگاه قرار میده .
میتونی ادرس رو عوض کنی ببینی کار میکنه یا نهدوستان یه سوال دارم
من یه ویزا کارت دارم که پنل آنلاین داره و میشه آدرسش رو تغییر داد یعنی میتونم به آدرس آمریکا تغییر بدم
حالا اگه اکانت آمریکا بسازم ویزا کارت رو اد کنم میتونم 1 ماهه رایگان بگیرم؟ چند بار میشه گرفت یا فقط یه بار میشه؟
به تاپیکه مربوطه مراجعه کنید D:داخل PS STORE قسمت بازی هایی که گذاشته رو میشه از PC بگیرم بعد انتقال بدم؟
کانکشن جدید بساز مشکلت حل می شه . منم از دیروز مشکل داشتم کانکشن جدید ساختم مشکلم حل شد !ISP من قاطی کرده ظاهرا. به هیچ وجه نمیتونم اکانتم رو ساین این کنم تو PSN. کس دیگه ای این مشکل رو داره؟
رو Please Wait گیر میکنه یا مشکل چیزه دیگس؟اگر مشکل همینه که من و یه سری دیگه از دوستان هم این مشکل رو داریم الان یه هفتس دارم تلاش میکنم انگار نه انگار حتی به صورت دستی هم اقدام به بازکردن پورتایی که سونی گفته برای آنلاین شدن موردنیازه کردم ولی بازم افاقه نکرد ، حتی پراکسی هم شیر کردم ولی بازم انگار نه انگار دیگه روشی به ذهنم نمیرسه والا.تو فروم های خارجی هم این مشکل رو داشتن و خیلی هاشونم به باز بودن پورتای TCP و UDP اشاره کردن!.اگر کسی واقعاً یه راه حل پیدا کرد بگه اینجا ثواب داره الان یه هفتس کله کارم خوابیده به خاطر یه ساین این کردن!ISP من قاطی کرده ظاهرا. به هیچ وجه نمیتونم اکانتم رو ساین این کنم تو PSN. کس دیگه ای این مشکل رو داره؟