s.e.p.e.h.r
کاربر سایت
من isp پارس انلاین ولی دیشب این مشکل رو داشتم و تا امروز ظهر ساین این نشد ولی از عصر درست شده خداروشکر.
به طور کل پارس آنلاین خیلی بالا و پایین داره نتشمن isp پارس انلاین ولی دیشب این مشکل رو داشتم و تا امروز ظهر ساین این نشد ولی از عصر درست شده خداروشکر.
فقط روش واسا توش نرو نشون میدهدوستان از وقتی به psn وصل شدم قسمت تروفی ها رو نمیتونم آفلاین ببینم. وقتی میخوام وارد قسمت تروفی ها بشم میگه باید به اینترنت وصل بشی. راهی هست بشه آفلاین دید؟
فقط روش واسا توش نرو نشون میده
توی ps4 برای دیدن تروفی ها حتما باید آنلاین باشیآخه میخوام ببینم چه تروفی هایی گرفتم.
میشه مشکلی نیست ولی کد رو تو یه اکانتبازی هایی که دارای کد هستند اگر ریجن بازی برای مثال 2 باشه و ریجن اکانت ما 1 میشه استفاده کرد ؟
خیر نمیشهبازی هایی که دارای کد هستند اگر ریجن بازی برای مثال 2 باشه و ریجن اکانت ما 1 میشه استفاده کرد ؟
برو ultra رو از اینترنت دان کن بعد ip رو بر دار واستفاده کنکسی یه پ*ر*و*ک*س*ی خوب میشناسه واسه اتصال به ps store ؟
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ اولترا چیه از کجا باید دانلودش کنم؟برو ultra رو از اینترنت دان کن بعد ip رو بر دار واستفاده کن
برو تو گوگل سرچ کن ultra serf میاره بعد بزن وصل بشه وصل که شد ip رو بر دار برو تو کنسول وارد کن :dمیشه بیشتر توضیح بدی ؟ اولترا چیه از کجا باید دانلودش کنم؟
برو تو گوگل سرچ کن ultra serf میاره بعد بزن وصل بشه وصل که شد ip رو بر دار برو تو کنسول وارد کن :d