چک کردم سرورهاشون چیزه خاصی رو پست نکرده بود در مورده مشکلبچه ها شما هم با ghost براي ان لاين بازي كردن مشكل دارين؟هر دفعه منو ميندازه بيرون
Connection lost/ server connection timed out mide
يا فقط براي من اينطوريه؟كسي مشكل منو داره؟
مشکله نتت هست !سلام من دستگاهمو تازه گرفتم رجین 1 تنظیمات کانکشن رو انجام دادم اکانت psn رو هم ساختم و وارد شدم ولی وقتی میخوام وارد PlayStation Store بشم این پیامو میده wv 33898-1 ممکنه راهنمایی کنید.
بچه ها شما هم با ghost براي ان لاين بازي كردن مشكل دارين؟هر دفعه منو ميندازه بيرون
Connection lost/ server connection timed out mide
يا فقط براي من اينطوريه؟كسي مشكل منو داره؟
سلام. ببخشید یه سوال شاید تکراری باشه.
توی نسل قبل یه سری از بازیها کد آنلاین داشتند که یکبار مصرف بود. مثل آنچارتد 3. میخوام بپرسم نسل جدید هم همینطوره یا فقط داشتن پلاس کافیست و بازی ها کد آنلاین جداگانه ندارن؟
چک کردم سرورهاشون چیزه خاصی رو پست نکرده بود در مورده مشکل
احتمالا مشکله از نته خودتون هست !
مشکله نتت هست !
عجیبه ! دیروز Maintenance نبود D: ( یعنی در دست تعمیر نبود ) .سلام
من از دیروز isp رو عوض کردم و از مخابرات گرفتم ولی به play station store وصل نمیشه و پیغام this service is currently undergoing maintenance رو میده وقتی test connection رو میزنم NAT TYPE:TYPE2 هست ولی یه ارور DNS با کد (NW-31251-2 ) میده مشکل چیه؟ چجوری باید حلش کرد؟
موقع ساخت کانکشن، گزینه Don't Use a Proxy رو بزنید.الان مودم رو یکبار خاموش روشن کردم و دوباره کانکشن ساختم تو ps4 حالا proxy server آدرس و port number میخواد. قبلا سوال نمیکرد