همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام من دستگاهمو تازه گرفتم رجین 1 تنظیمات کانکشن رو انجام دادم اکانت psn رو هم ساختم و وارد شدم ولی وقتی میخوام وارد PlayStation Store بشم این پیامو میده wv 33898-1 ممکنه راهنمایی کنید.

بچه ها شما هم با ghost براي ان لاين بازي كردن مشكل دارين؟هر دفعه منو ميندازه بيرون
Connection lost/ server connection timed out mide
يا فقط براي من اينطوريه؟كسي مشكل منو داره؟

بچه ها شما هم با ghost براي ان لاين بازي كردن مشكل دارين؟هر دفعه منو ميندازه بيرون
Connection lost/ server connection timed out mide
يا فقط براي من اينطوريه؟كسي مشكل منو داره؟
چک کردم سرورهاشون چیزه خاصی رو پست نکرده بود در مورده مشکل
احتمالا مشکله از نته خودتون هست !

سلام من دستگاهمو تازه گرفتم رجین 1 تنظیمات کانکشن رو انجام دادم اکانت psn رو هم ساختم و وارد شدم ولی وقتی میخوام وارد PlayStation Store بشم این پیامو میده wv 33898-1 ممکنه راهنمایی کنید.

مشکله نتت هست !

سلام. ببخشید یه سوال شاید تکراری باشه.
توی نسل قبل یه سری از بازیها کد آنلاین داشتند که یکبار مصرف بود. مثل آنچارتد 3. میخوام بپرسم نسل جدید هم همینطوره یا فقط داشتن پلاس کافیست و بازی ها کد آنلاین جداگانه ندارن؟

سلام. ببخشید یه سوال شاید تکراری باشه.
توی نسل قبل یه سری از بازیها کد آنلاین داشتند که یکبار مصرف بود. مثل آنچارتد 3. میخوام بپرسم نسل جدید هم همینطوره یا فقط داشتن پلاس کافیست و بازی ها کد آنلاین جداگانه ندارن؟

برای PS4 فقط پلاس .کد آنلاین لازم نداره

با توجه به اینکه الان اکثرا تو بازار و همین بازار سنتر خودمون اکثرا بازیای ریجن2 پیدا میشه . ما اکانت PSN ریجن 1 بسازیم نمیتونیم واسه بازی ریجن 2 دی ال سی اینا بگیریم و نصب کنیم ؟ هیچ راهی نداره ؟ :biggrin1:

در کل واسه PS4 برای اکانت Primary کودوم ریجن بهتره از همه لحاظ ؟ من زیاد گیفت کارد اینا استفاده نمیکنم (نسخه فیزیکی میگیرم) فقط اون بازیای free که میاد رو پلاس بیشتر مهمه واسم . در کل کودوم ریجن بسازم بهتره ؟

از دوستان کسی میدونه چطور میتونم اینترنت pc رو روی ps4 شیر کنم البته میخوام کاهش دهنده پینگ رو روش شیر کنم .تو ps4 ای پی هم میگره اما تو قسمت اینترنت کانکت ارور میده اگه کسی قبلا این کار رو انجام داده یه راهنمایی کنه .(اخه پینگ خودم 190 هست با کاهش دهنده پینگ تا 120 پایین اومده بدون تایم اوت )

سلام
من از دیروز isp رو عوض کردم و از مخابرات گرفتم ولی به play station store وصل نمیشه و پیغام this service is currently undergoing maintenance رو میده وقتی test connection رو میزنم NAT TYPE:TYPE2 هست ولی یه ارور DNS با کد (NW-31251-2 ) میده مشکل چیه؟ چجوری باید حلش کرد؟

سلام
من از دیروز isp رو عوض کردم و از مخابرات گرفتم ولی به play station store وصل نمیشه و پیغام this service is currently undergoing maintenance رو میده وقتی test connection رو میزنم NAT TYPE:TYPE2 هست ولی یه ارور DNS با کد (NW-31251-2 ) میده مشکل چیه؟ چجوری باید حلش کرد؟
عجیبه ! دیروز Maintenance نبود D: ( یعنی در دست تعمیر نبود ) .
اروره DNS نباید بده اصولا . بهتره DNS رو دستی بزنی
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین جواب میده یا نه ؟
مودم رو ریست کن . نت هم از 4 پاک کن دوباره وصل کن اگر نشد . میتونی با کابله لن هم امتحان کنی.
این ارور هم ظاهرا مربوط به این هست Inquired host name does not exist . ممکنه مشکل مربوط به بسته بودن پرتها هم باشه .

چه جوریه که همه مشکل دارن به جز من؟! :دی
من دیروز راحت وصل شدم Stick it to the Man رو زدم دان شه و صبح هم پا شدم دیدم تموم شده و بازی کردم در حالی که باز هم به PSN وصل بودم.
2 تا از فرند هام هم داشتن Fifa و AC می‌زدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or