همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان خواهش میکنم به سوالای من جواب بدین واقعا ممنون میشم :

من الان حدود ۳،۴ ماهه که PS4 دارم و تازه میخوام آنلاین کنمش ! الان آخرین ورژن آپدیت هست ولی یه چند تا مشکل دارم :

برای بازی های آنلاین حتما باید پلاس بود ؟

توی سایتای ایرانی رفته بودم و دیدم پلاس اکثرا ۳ ماهه دارن ولی ۱ ماهه ندارن ! اصلا پلاس ۱ ماهه داریم ؟!

اگر پلاس یه ماهه به صورت کارت نداریم آیا میشه یه PSN Card ده دلاری خرید و از توی استور یک ماهه Plus شارژ کرد ؟

و اما مهمترین سوالم اینه که الان اکانت من که روی PS3 بازی میکنم کشورش رو Sweden انتخاب کردم ! باید چه کارتی بخرم و از کجا ؟ ( حتما باید این اکانت باشه چون زندگیم توشه :دی )

بعد آیا نمیشه کشور اکانت رو عوض کرد ؟ به ساپورت سونی ایمیل بزنم چی ؟

ممنون اگه همه رو جواب بدین ;)

دوستان خواهش میکنم به سوالای من جواب بدین واقعا ممنون میشم :

من الان حدود ۳،۴ ماهه که PS4 دارم و تازه میخوام آنلاین کنمش ! الان آخرین ورژن آپدیت هست ولی یه چند تا مشکل دارم :

برای بازی های آنلاین حتما باید پلاس بود ؟

توی سایتای ایرانی رفته بودم و دیدم پلاس اکثرا ۳ ماهه دارن ولی ۱ ماهه ندارن ! اصلا پلاس ۱ ماهه داریم ؟!

اگر پلاس یه ماهه به صورت کارت نداریم آیا میشه یه PSN Card ده دلاری خرید و از توی استور یک ماهه Plus شارژ کرد ؟

و اما مهمترین سوالم اینه که الان اکانت من که روی PS3 بازی میکنم کشورش رو Sweden انتخاب کردم ! باید چه کارتی بخرم و از کجا ؟ ( حتما باید این اکانت باشه چون زندگیم توشه :دی )

بله باید پلاس بود.
پلاس 1 ماهه، 3 ماهه و 1 ساله داریم. می‌تونید کارت هم خریداری کنید که 10 دلاری و 20 دلاری و 50 دلاری داره و باهاش پلاس بخرید از استور
بله می‌شه.
سوئد در اروپاس، پس باید کارت ریجن 2 خریداری کنید. (یا 20 پوند)

خب پس بگذارم On hold برم بشینم Child of Light بازی کنم. این چند روزه کارامو تند تند انجام میدادم به شوق اینکه بشینم پای FFXIV ، ضربه روحی شدیدی بهم وارد شد الان:d
ببين بستگي به isp داره ، براي من از بعد از ظهر به بعد مشكلي نداره ولي خوب صبح مشكل دارم. حالا بايد تست كني ديگه. همه ي بازي ها هم اينجوري نميشه.
يه سري هم هستن كلا مشكل ندارن.
اميدوارم به زودي هم حل بشه وفكر ميكنم بستن اين پورت ها و... به خاطر بستنK-erio بايد باشه. چاره اي نداريم جز صبر كردن:d

آخرین ویرایش:
بله باید پلاس بود.
پلاس 1 ماهه، 3 ماهه و 1 ساله داریم. می‌تونید کارت هم خریداری کنید که 10 دلاری و 20 دلاری و 50 دلاری داره و باهاش پلاس بخرید از استور
بله می‌شه.
سوئد در اروپاس، پس باید کارت ریجن 2 خریداری کنید. (یا 20 پوند)
هر کشوری کارته خودش رو داره کار نمیکنه . واحد پولی سوئد هم پوند نیست
کارته سوئد توی ایران پیدا نمیشه. باید اکانتش رو عوض کن . کارته psn امارت و اینگلیس و امریکا گیر میاد فکر کنم.

- - -ویرایش - - -

متاسفانه راهی نیست
میتونی باز بهشون ایمیل بزنی . این تیپ کاری نیست که بتونی manual انجام بدی.

سلام. من یه نک پک ریجن ۲ ژاپن گرفتم اکانتمم واسه بریتانیا ساختم اما ردیم کد ها کار نمیکنه باید کار خاصی کنم؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

سلام. من یه نک پک ریجن ۲ ژاپن گرفتم اکانتمم واسه بریتانیا ساختم اما ردیم کد ها کار نمیکنه باید کار خاصی کنم؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

بله یه اکانت ژاپنی بساز(ترجیحا از توی کامپیوتر بساز که بتونی از کیبوردت استفاده کنی، با کنسول اگر ژاپنی بلد نباشی دیوانه میشی) بعد اون اکانت توی Settings برو Activate ش بکن، برو توی استور ژاپن کد رو بزن، بازی رو بگذار دانلود بعد با همون اکانت انگلیست بازیش کن، یه نکته، بازی کلا ژاپنی هستش، یعنی نه زیرنویس انگلیسی داره نه منو هاش انگلیسی هستن، خیلی اذیت میشی کلا اگر حوصله و تجربه کار با بازیهای تمام ژاپنی نداری بیخیالش شو.

سلام،.اغا شبا که نت مجانی میشه فایل رو زدم دانلود!!!خوب دانلود میکنه اما روز ها که مجانی نیست مثلا یک گیگ میزنه ۶۰ساعت!!!!قبلا خوب بود اما ازون موقع به بعد فقط شبا که نت مجانی میشه خوب دانلود میکنه چه کنم؟!با اینکه روز ها سرعت بیشتره خب انگار قفل کرده باشه دانلود رو پورت شب!

ارمان جان . ممنون
ما می خواهیم مثل PS3 با یه اکانت ، شریکی بازی بگیریم و هردو مون روی دستگاه خودمون با اکانت خودمون بازی کنیم یعنی بتونیم تروفی بگیریم .
تو PS4 فقط میزاره به عنوان Sub account یه اکانت جدید بسازیم . من میخوام روی همون اکانتی که از قبل دارم بازی برام فعال بشه .

ارمان جان . ممنون
ما می خواهیم مثل PS3 با یه اکانت ، شریکی بازی بگیریم و هردو مون روی دستگاه خودمون با اکانت خودمون بازی کنیم یعنی بتونیم تروفی بگیریم .
تو PS4 فقط میزاره به عنوان Sub account یه اکانت جدید بسازیم . من میخوام روی همون اکانتی که از قبل دارم بازی برام فعال بشه .
بله نمیشه . معلومه روی اکانتی که داری بازی فعال نمیشه. مگر اینکه بازی رو بخری روی اکانتت خودت . قضیه share شدن بین اکانتها هم فقط زیر مجموعه اکانته اصلی است.
موفق باشید.

سلام به همگی
یه سوالی داشتم,ممنون می شم جوابمو بدید
کسی می دونه من از کجا و چطوری باید یه کاری بکنم که یه تعداد از دوستای psn من نتونن عکس فیس بوک منو ببینن؟؟
ممنون می شم لطف کنید و بگید که تیک کدوم گزینه رو باید بزنم
خیلی ممنون از کمک و راهنماییتون

سلام به همگی
یه سوالی داشتم,ممنون می شم جوابمو بدید
کسی می دونه من از کجا و چطوری باید یه کاری بکنم که یه تعداد از دوستای psn من نتونن عکس فیس بوک منو ببینن؟؟
ممنون می شم لطف کنید و بگید که تیک کدوم گزینه رو باید بزنم
خیلی ممنون از کمک و راهنماییتون
داداش تا وقتی که به کسی NRندید اون نمتونه عکس فیسبوک شما ببینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or