joker_old
کاربر سایت
نه سالم سالمهl-)کسی میدونه سرور های FFXIV هم دچار این مشکلات هستند یا نه....نخرم بد بدبخت بشم:d
نه سالم سالمهl-)کسی میدونه سرور های FFXIV هم دچار این مشکلات هستند یا نه....نخرم بد بدبخت بشم:d
بله باید پلاس بود.دوستان خواهش میکنم به سوالای من جواب بدین واقعا ممنون میشم :
من الان حدود ۳،۴ ماهه که PS4 دارم و تازه میخوام آنلاین کنمش ! الان آخرین ورژن آپدیت هست ولی یه چند تا مشکل دارم :
برای بازی های آنلاین حتما باید پلاس بود ؟
توی سایتای ایرانی رفته بودم و دیدم پلاس اکثرا ۳ ماهه دارن ولی ۱ ماهه ندارن ! اصلا پلاس ۱ ماهه داریم ؟!
اگر پلاس یه ماهه به صورت کارت نداریم آیا میشه یه PSN Card ده دلاری خرید و از توی استور یک ماهه Plus شارژ کرد ؟
و اما مهمترین سوالم اینه که الان اکانت من که روی PS3 بازی میکنم کشورش رو Sweden انتخاب کردم ! باید چه کارتی بخرم و از کجا ؟ ( حتما باید این اکانت باشه چون زندگیم توشه)
بعد آیا نمیشه کشور اکانت رو عوض کرد ؟ به ساپورت سونی ایمیل بزنم چی ؟
ممنون اگه همه رو جواب بدین![]()
ببين بستگي به isp داره ، براي من از بعد از ظهر به بعد مشكلي نداره ولي خوب صبح مشكل دارم. حالا بايد تست كني ديگه. همه ي بازي ها هم اينجوري نميشه.خب پس بگذارم On hold برم بشینم Child of Light بازی کنم. این چند روزه کارامو تند تند انجام میدادم به شوق اینکه بشینم پای FFXIV ، ضربه روحی شدیدی بهم وارد شد الان:d
هر کشوری کارته خودش رو داره کار نمیکنه . واحد پولی سوئد هم پوند نیستبله باید پلاس بود.
پلاس 1 ماهه، 3 ماهه و 1 ساله داریم. میتونید کارت هم خریداری کنید که 10 دلاری و 20 دلاری و 50 دلاری داره و باهاش پلاس بخرید از استور
بله میشه.
سوئد در اروپاس، پس باید کارت ریجن 2 خریداری کنید. (یا 20 پوند)
متاسفانه راهی نیستبعد آیا نمیشه کشور اکانت رو عوض کرد ؟ به ساپورت سونی ایمیل بزنم چی ؟
ممنون اگه همه رو جواب بدین![]()
سلام. من یه نک پک ریجن ۲ ژاپن گرفتم اکانتمم واسه بریتانیا ساختم اما ردیم کد ها کار نمیکنه باید کار خاصی کنم؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بله نمیشه . معلومه روی اکانتی که داری بازی فعال نمیشه. مگر اینکه بازی رو بخری روی اکانتت خودت . قضیه share شدن بین اکانتها هم فقط زیر مجموعه اکانته اصلی است.ارمان جان . ممنون
ما می خواهیم مثل PS3 با یه اکانت ، شریکی بازی بگیریم و هردو مون روی دستگاه خودمون با اکانت خودمون بازی کنیم یعنی بتونیم تروفی بگیریم .
تو PS4 فقط میزاره به عنوان Sub account یه اکانت جدید بسازیم . من میخوام روی همون اکانتی که از قبل دارم بازی برام فعال بشه .
DNS رو اینجوری ست کن رو کنسولاغا جواب منم بدین ثواب داره،![]()
داداش تا وقتی که به کسی NRندید اون نمتونه عکس فیسبوک شما ببینهسلام به همگی
یه سوالی داشتم,ممنون می شم جوابمو بدید
کسی می دونه من از کجا و چطوری باید یه کاری بکنم که یه تعداد از دوستای psn من نتونن عکس فیس بوک منو ببینن؟؟
ممنون می شم لطف کنید و بگید که تیک کدوم گزینه رو باید بزنم
خیلی ممنون از کمک و راهنماییتون