Royal_Star
کاربر سایت
سلام و خسته نباشید دوستان !
من به تازگی سفارش دادم برام کنسول PS4 ریجن 1 برام بیارن !!
و میخوام یک اکانت PSN بسازم با اینترنت کامپیوتر البته !
سوالم اینجاست که من قراره یک اکانت PSN PLUS یکساله US هم بگیرم !
آیا باید نکات خاصی در ساختن اکانت PSN رعایت کنم ؟؟
باید کشور مورد نظر رو آمریکا یا همون United States بزنم درسته ؟؟ دوستان گل کسی آدرسی داره کامل باشه بهم بده که زمان ثبت نام وارد کنم ؟؟ اگه دوستی میتونه آدرس رو برام پیام خصوصی کنه !!
بعد اینکه الان نمیدونم کنسول من که ریجن 1 هست آیا با اکانت PSN برابر باشه ؟؟ چون نمیخوام اصلا مشکل خرید و غیره در زمان های بعدی برام پیش بیاد ...
سوال دیگه اینکه بهترین کشوری که خدمات بیشتر و بهتری از هر نظر در شبکه PSN ارائه میده کدوم کشور هست ؟؟ من شنیدم که آمریکا United States از همه کشورها بهتره ! آیا همینطوره ؟؟
من مبتدی هستم دوستان راهنمایی کامل کنید ...
من به تازگی سفارش دادم برام کنسول PS4 ریجن 1 برام بیارن !!
و میخوام یک اکانت PSN بسازم با اینترنت کامپیوتر البته !
سوالم اینجاست که من قراره یک اکانت PSN PLUS یکساله US هم بگیرم !
آیا باید نکات خاصی در ساختن اکانت PSN رعایت کنم ؟؟
باید کشور مورد نظر رو آمریکا یا همون United States بزنم درسته ؟؟ دوستان گل کسی آدرسی داره کامل باشه بهم بده که زمان ثبت نام وارد کنم ؟؟ اگه دوستی میتونه آدرس رو برام پیام خصوصی کنه !!
بعد اینکه الان نمیدونم کنسول من که ریجن 1 هست آیا با اکانت PSN برابر باشه ؟؟ چون نمیخوام اصلا مشکل خرید و غیره در زمان های بعدی برام پیش بیاد ...
سوال دیگه اینکه بهترین کشوری که خدمات بیشتر و بهتری از هر نظر در شبکه PSN ارائه میده کدوم کشور هست ؟؟ من شنیدم که آمریکا United States از همه کشورها بهتره ! آیا همینطوره ؟؟
من مبتدی هستم دوستان راهنمایی کامل کنید ...