همه چیز درباره Counter-Strike: Source

من دو تا سیستم دارم که خیلی بازی ها رو بصودت Lan اجرا کردم . ولی کانتر سورس رو نتونستم . هنگامی که در network place بازی share شده سیستم مقابل رو که باهاش server رو ساختم می خوام اجرا کنم . error می ده و میگه backgorund image"cstrike\materials\console\background01.vmt not found در صورتی که این فایل در جای اشاره شده قرار دارد. لطفا راهنمای کنید

سلام میخواستم بگم که یکی یه سرور بده و یه قرار بزاره که بازی ONLINE کنیم و طریقه ONLINE بازی کردن رو با CSS یه توضیح دوباره بدین یه سوال هم داشتم که این بود آیا میشه بدون ADSL هم ONLINE بازی کرد ؟ اگه جوابو سریع بدین ممنون میشم!:cheesygri

کسی میدونه cd-key orginal این بازی رو از چه سایتی با visa card میشه خرید؟
من خیلی گشتم پیدا نکردم ...
استم رو نصب کن!!
یک اکانت استم بساز
از سایت استم بازی رو بخر!! (ویزا هم قبول میکنه)
کد را در استم بزن
بازی رو دانلود کن و بازی کن!!
cs:s تنها از استم برای بازی انلاسن استفاده میکنه و cdkey و ... اس هم وجود نداره. یعنی valve ،قط اینطوری کار میکنه.

سلام میخواستم بگم که یکی یه سرور بده و یه قرار بزاره که بازی ONLINE کنیم و طریقه ONLINE بازی کردن رو با CSS یه توضیح دوباره بدین یه سوال هم داشتم که این بود آیا میشه بدون ADSL هم ONLINE بازی کرد ؟ اگه جوابو سریع بدین ممنون میشم!:cheesygri
شاتل چیه؟:confused:

سلام سرور که مشکلی نداره بچه ها دارن بازی میکنند این دوتا آدرس سرور امتحان کن
hlsw://62.193.19.80:2701662.193.19.80:27016
80.191.83.23:27016
شاتل هم این هست
85.15.1.66:27015
من الان همه اونارو امتحان کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد!چیکار کنم کهبتونم ONLINE بازی کنم ؟
جواب بالایی یادتون نره!

دوستان تمامی سرور های iran vich به دلیل مشکل مالی تعطیل شد(css ,cod4)
شاتل هم سرورش down هست
پس نتیجه میگیریم دیگه هیچ سرور ایرانی برای css نیست
تسلیت میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or