همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید یه سوال داشتم ping من حدود 1ms هست سرعت اینترنت هم 512kb هست با این مشخصات میشه تو live بازی کرد یا نه ؟ ببخشید اگه سوال تکراریه چون من صفحه های قبل رو نخوندم

كارت يكساله ش هم هست ميشه خريد. و يه سري اطلاعات روش هست كه اگه اونو بدوني ديگه به كارت هم احتياج نداري .فقط يكي برات بخره و از روش بخونه حله.

اما با اين پينگ ... نه هيچي حل نيست :cheesygri

البته ميتوني بري تو فروشگاه و چيزاي مختلف دانلود كني با چت كني يا بازي هاي آركيد رو فكر كنم بتوني به راحتي انجام بدي.
ببخشید میخواستم ببینم کارت یکسالش چند قیمته وکجا گیر میاد؟

ببخشید یه سوال داشتم ping من حدود 1ms هست سرعت اینترنت هم 512kb هست با این مشخصات میشه تو live بازی کرد یا نه ؟ ببخشید اگه سوال تکراریه چون من صفحه های قبل رو نخوندم

1ms ؟!؟! :huh:( :o )

امکان نداره! حتی تو شبکه محلی مثل گیم نت ها هم تاخیر حدود 20 ms هست. ارتباط اینترنتی در بهترین شرایط در اروپا و آمریکا هم اندازه یا کمی بیشتر از این مقدار هست. در ایران ممکنه با ISP خودت 5-10 برای این مقدار باشه. پس امکان وجود همچین پینگی وجود نداره.

ویرایش: نکنه با خودت پینگ گرفتی؟! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
:biggrin1: نه اشتباه شده بود متوسطش همون 18 یا 17 ms هست در ضمن من تو ایران نیستم
یه چیز دیگه من همین الان تازه اومدم تو live ثبت نام کنم تو قسمت آدرس دهی من امریکا رو انتخاب کردم حالا باید zip code بدم بد جوری گیر افتادم یکی کمک کنه

توجّه توجّه! :

از اين روش برای خنک کردن 360 خودتون استفاده کنيد

هيچوقت داغ نميکنه
من چند روزه از اين روش استفاده ميکنم اصلا داغ نکرده :biggrin1:

هوشنگ خان داشتیم با هم HALO3 بازی میکردیم هم خواستم بهت بگم که گذاشتن کنسول تو بالکن فقط زحمت زیادیه. :biggrin1:
البته اگه عکس رو باید 90 درجه به چپ بچرخونید تا متوجخ بشید چیکار کرده.

پ.ن: چه ربطی به XBox Live داره؟!:biggrin1:

================
نه اشتباه شده بود متوسطش همون 18 یا 17 ms هست

شما یه تصویر از نحوه پینگ گرفتنت بذار یا حداقل بگو کجایی و با چه سایتی پینگ میگیری.

--------------------------
در ضمن من تو ایران نیستم
یه چیز دیگه من همین الان تازه اومدم تو live ثبت نام کنم تو قسمت آدرس دهی من امریکا رو انتخاب کردم حالا باید zip code بدم بد جوری گیر افتادم یکی کمک کن

جواب شما رو 4 صفحه پیش آقا اشکان دادن :

این چیزی که برای شما اومده خیلی عجیبه چون ساسپند شدن اکانت ربطی به آدرس فکر نمی کنم داشته باشه ولی یه لینک الان اینجا می زارم که کلی آدرس مال ایالت New York داره که می تونی یکیشو انتخاب کنی:
http://www.jgsny.org/nycem.htm
اون عددی که جلوی NY نوشته شده همون postal code هست.

امیدوارم مشکلت حل شه.

آخرین ویرایش:
ببخشید تو صفحه اول یکی از دوستان نوشته بود که باید جلوی ping ای پی خودتون رو بنویسید منم دیگه بقیه رو نخوندم برای همین این مشکل پیش اومد
Rainbow جان از شما هم ممنونم
مشکل zip code هم حل شد

سلام دوستان
من چند وقتی بود که دنبال کارت گلد بودم هیچ جا نداشت تا اینکه یکی از دوستام شماره یه مغازه ای رو بهم داد گفت از اینجا بگیر وقتی من بهش زنگ زدم گفت کارت نداریم ولی میتونیم دستگاهت رو هک کنیم و تا اخر مجانی لایو بازی کنی میخواستم ببینم یه همچین چیزی مگه میشه؟
اینم شماره مغازه:66745457

ولی میتونیم دستگاهت رو هک کنیم و تا اخر مجانی لایو بازی کنی میخواستم ببینم یه همچین چیزی مگه میشه؟

به یک صورت : وارد کردن مشخصات یک کارت اعتباری دزدی و صد البته پر!

حدود یک ساعت پیش برای اولین بار بدون هیچگونه مشکلی به Live وصل شدم و GamerTag خودم رو ساختم.از امیر ، اشکان ، احسان ، علی ، فرزاد و سایر دوستان که در این زمینه بهم کمک کردند تشکر می کنم.واقعا" اگر بدشانسی نمی آوردم و مورد درایورهای کارت شبکه ـم پیش نمی اومد یک ماه زودتر می توانستم به Live بیایم.

اقا حالا سره آي پي ازم ايراد مي گيره!!!!
بايد آي پي رو دستي وارد كنم؟؟؟
يا همين طوري اوتوماتيك باشه!
والا اوتوماتيك كه پيدا نكرد!!
حالا يكي راجب اين قسمتشم ما رو راهنمايي كنه!
تر و خدا آيپيه ماله دي اس الم و بايد بزنم؟
چه جوري پيداش كنم؟
يكي يه راهنمايي بكنه ما رو توي اين موردم!

اقا حالا سره آي پي ازم ايراد مي گيره!!!!
بايد آي پي رو دستي وارد كنم؟؟؟
يا همين طوري اوتوماتيك باشه!
والا اوتوماتيك كه پيدا نكرد!!
حالا يكي راجب اين قسمتشم ما رو راهنمايي كنه!
تر و خدا آيپيه ماله دي اس الم و بايد بزنم؟
چه جوري پيداش كنم؟
يكي يه راهنمايي بكنه ما رو توي اين موردم!
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=5873

هر دو تا پست رو با دقت بخون ، اگه باز مشکلی بود ، بیا بگو تا کمکت کنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or