همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوست عزیز در حال حاضر لایو درسته ربطی هم اگه ال تی 3 داشته باشی نداره چون خوب معلومه کنسولی که جی تگ یا ال 2 باشه لایو نمیره.در ضمن دوست عزیز شما حتما رعایت بازی ریلیز نشده رو بکن به خصوص گیرز اف وار 4 یا جاج منت . اگر این گیم رو بازی کردی بگو تا من یا اساتید توضیح بدیم برای شما 22 همین ماه میلادی یعنی مارچ ریلیز میشه 19 تو اروپا 22 تو امریکا. میشه لطف کنی بگی چه طر شد خراب شد اگه دوست داری و چه اتفاقی افتاد و چه کردی؟
راستش این موضوع مال وقتی هست که اپدیت مخفی مایکروسافت واسه یه مدت بود، بازیهای ال تی ۳ از کار افتاد مجبور شدم دوباره ال تی ۳ بریزم، حالا این بازی GeOW J رو نصب کردم اما لایو نرفتم اگه پاکش کنم برم لایو مشکلی پیش میاد؟

راستش این موضوع مال وقتی هست که اپدیت مخفی مایکروسافت واسه یه مدت بود، بازیهای ال تی ۳ از کار افتاد مجبور شدم دوباره ال تی ۳ بریزم، حالا این بازی GeOW J رو نصب کردم اما لایو نرفتم اگه پاکش کنم برم لایو مشکلی پیش میاد؟
سلام داوود جان ببین تو لایو نرفتی یعنی وصل نشدی به نت یا به لایو وصل نشدی گلد ممبر هستی یا میخوای لایوت رو تمدید کنی؟در هر صورت بازی ها وقتی روی کنسول نصب بشن یا نشن وقتی وارد بازی بشی و یه سیو هم بشه به وقت رفتن تو لایو تشخیص میده حالا اگر اینهارو پاک کنی اگر اچیو من گرفته باشی کاریش نمیشه کرد .ریسکه تاپیک بن رو بخون کلی قربانیه این گیم شدن
http://forum.bazicenter.com/thread4060/page240/#post2517940 حتما برو این صفح و صفحه های قبل ترشو بخون بهتر دستت میاد من بودم این 9 روز هم صبر میکردم اف بازی میکردم چون کنسول و پرو فیلت رزشمن هست همرو از دست میدی ولی با صبر نه.بازم من در خدمتم جواب سوال پرسیدم بده ایشالله دوستان و من راهنماییت کنیم.

---------- نوشته در 02:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من 2 ماه پیش تو لایو ثبت نام کردم ولی 1 ماه گلد رایگان رو بهم نداد. آدرس هم ازم نخواست موقع ثبت نام !!
سلام محمد جان تو زمان ثبت نام قبل از شروع باید لوکال دستگات رو هند باشه اکانتت هم روی هند باشه که اصلا کار خوبی نیست به خاطر یک ماه بعدا دچار مشکل شی یرای خرید پوینت دل سی و...درسته الان مشکل داریم با شیر ولی ...در مورد ادرس منظورت از ادرس چیه اگه منظورت ایمیل هستش پس کامل نشده ثبت نامت الان از طریق سایت با چه ای دی که همون ادرس ایمیلت هست میری تو به من نمی خواد بگی منظورم اینه امتحان کن از طریق سایت xbox.com وارد اکانتت میتونی بشی من در خدمتم عزیز .

دوستان سلام.ببخشید برای خرید آنلاین پس بازی ها نیاز به چیز پی ان هست که شر کنی اما از وقتی که این سرویس بسته شده نمیتونیم آنلاین پس بخریم روش دیگه ای برای خرید آنلاین پس نیست؟؟

دوستان سلام.ببخشید برای خرید آنلاین پس بازی ها نیاز به چیز پی ان هست که شر کنی اما از وقتی که این سرویس بسته شده نمیتونیم آنلاین پس بخریم روش دیگه ای برای خرید آنلاین پس نیست؟؟
سلام دوست عزیز متاسفانه منم به همین مشکل بر خوردم البته توضیح دادم تو صفحات قبل .بسته شده من خودم فعلا تنها راهی که پیدا کردم به دوستان لایو که خارجی هستن یا خارج قابل اطمینان یوزر و پس رو پدی بگی برات بگیرن من الان خودم میخوام همین کارو بکنم برای فیفا اشتباه کردم زودتر اقدام نکردم اگه شد به شما هم میگم که کارتون راه بیافته.در ضمن تمام دوستان بدونن از چهار شنبه فروش چیز*** قانونی البته ثبت نام شرو ع شده ولی برای افراد حقوقی نه افراد حقیقی مثل ما

دوستان او چیز پی ان ها قبلی کار نمیکنن دیگه باید از سایت زیر که مال خود ایران خریداری کنید...:
v-p-n.ir البته بدون خط فاصله این نوشته توی تاپیک سایت توسط اساتید نوشته شده ولی در حال حاضر فقط افراد حقوقی یعنی مراکز واورگانها برای حقیقی ادمها هنز اعلام نشده ولی اخبار گفت 4 شنبه 10 صبح به بعد.

آخرین ویرایش:
من شنیدم بعضی ها میگن با ساختن یه اکانت لایو جدید میتونی یک ماه گلد بشی
منم یکی جدید ساختم ولی گلد نبود،تو سایت ایکس باکسم که رفتم نوشته بود فری
واقعیت داره یا نه؟

من که تا حالا مشکلی نداشتم واسه خرید تو همین ماه 2 بار اقدام به خرید کردم از طریق کنسول 2بارشم راحت انجام شد نیاز به ... پی ان نبود

سلام محمد جان تو زمان ثبت نام قبل از شروع باید لوکال دستگات رو هند باشه اکانتت هم روی هند باشه که اصلا کار خوبی نیست به خاطر یک ماه بعدا دچار مشکل شی یرای خرید پوینت دل سی و...درسته الان مشکل داریم با شیر ولی ...در مورد ادرس منظورت از ادرس چیه اگه منظورت ایمیل هستش پس کامل نشده ثبت نامت الان از طریق سایت با چه ای دی که همون ادرس ایمیلت هست میری تو به من نمی خواد بگی منظورم اینه امتحان کن از طریق سایت xbox.com وارد اکانتت میتونی بشی من در خدمتم عزیز .

اقا من دو بار اکانت ساختم همش هم برا هند(لوکال رو هم هند گذاشتم) ولی نشد.
این هم عکساش به ترتیب:
hahpgx55vicaup60ruu.jpg

lwr4cgonc1x60x4u7ku.jpg
mv8jgi1objp1361y9hnm.jpg
4ny9jxbqmo2x8nwejvr4.jpg

این اخری رو هم که میزنم اطلاعات کارت اعتباری رو میخواد!
چیکار باید بکنم؟؟

Last edited by a moderator:
من که تا حالا مشکلی نداشتم واسه خرید تو همین ماه 2 بار اقدام به خرید کردم از طریق کنسول 2بارشم راحت انجام شد نیاز به ... پی ان نبود
سلام دوست عزیز شما تو ایران هستید از چه اینترنتی استفاده میکنید کمک کنید تا ما هم بتونیم خرید کنیم چون واقعا راهی نیست.

اقا من دو بار اکانت ساختم همش هم برا هند(لوکال رو هم هند گذاشتم) ولی نشد.

این اخری رو هم که میزنم اطلاعات کارت اعتباری رو میخواد!
چیکار باید بکنم؟؟
دیگر هند Free نمی ده احتیاج به Info Creditداره.یکی از دوستان من هم همین مشکل را داشت.ماشالا ایرانی ها به هر جا که Free است حمله می کنند سریع یک ماه بعدش بسته میشه.

دیگر هند Free نمی ده احتیاج به Info Creditداره.یکی از دوستان من هم همین مشکل را داشت.ماشالا ایرانی ها به هر جا که Free است حمله می کنند سریع یک ماه بعدش بسته میشه.

سلام چطوزی چه عجب استاد متاسفانه من به این دوستان گفتم وحتی چند نفر رو مجاب کردم که هند رو ول کنید اگر هم بشه بعدا دچار مشکل میشید دوستا ن داریم تا 15 روز دیگه محروم از لایو اینترنت و... میشیم حالا به فکر فیری هستند فکری کنید تو زمان باقی مونده بتونیم که راهی پیدا کنیم از لایو خرید کنیم. بهترین استفادرو بکنیم .

آخرین ویرایش:
سلام.من وقتی لایو میرم کمی طول میکشه تا کانکت بشه و زمان میبره تا لودینگ بشه و بعد از لودینگ شدن ارور
80072ee2 میده و اطلاعات دوستان انلاین و غیره رو میده ولی اخبار شبکه لایو درون اون مربع بزرگه نیست
یه جورایی ناقص کانکت میشه و سرعتش به شدت پایینه.
بعد یه سرچی که کردم گفتن یه پروفایل جدید بساز که ساختم ولی بازم همین جوریه
قبلن راحت وصل میشدم(روی تست کانکشن هم درست بود).اخرین اپدیت رو هم دانلود کردم.سرعت اینترنتم هم بد نیست
راه حلی کسی نداره؟

سلام.من وقتی لایو میرم کمی طول میکشه تا کانکت بشه و زمان میبره تا لودینگ بشه و بعد از لودینگ شدن ارور
80072ee2 میده و اطلاعات دوستان انلاین و غیره رو میده ولی اخبار شبکه لایو درون اون مربع بزرگه نیست
قبلن راحت وصل میشدم(روی تست کانکشن هم درست بود).اخرین اپدیت رو هم دانلود کردم.سرعت اینترنتم هم بد نیست
راه حلی کسی نداره؟
من هر وقت سرعت اينترنتم بده اينجوري ميشه.من خودم يك بار ميرم تو يك بازي ميام بيرون بعد ممكنه درست شه

راه حلی کسی نداره؟

سلام دوست عزیز دوست عزیزیمون دقیقا مشکل رو گفتن ولی بدون تو این حالت درسته شما به مسنجر لایو وصلی چون زیاد سنگین نیست مثل فایلهای https هست ولی لایو دیتا مختلف شامل میشن. که وقتی سرعت کم شه یا از ای اس پی اجازه خروج ندن اینطوری میشه بدونید همه دوستان به زودی برای هممون چنیین وضعیتی پیش خواهد اومد.

آخرین ویرایش:
یه سوال
روی پروفایل جدید لایوم زده عضو فری
میشه بازی انلاین کرد یا نه؟
این یعنی اینکه اکانت شما گلد نیست و نمی تونی از تمامی امکانات لایو استفاده کنی...
تا زمانی هم که اکانتت گلد نشه نمی تونی به مولتی پلیر بازی ها دسترسی داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or