idden]-[
کاربر سایت
میخواستم ببینم از یک DLC چند نفر میتونن همزمان استفاده کنن؟؟
بله ...
بشرطی کــ اکانت هاتون رو بین خودتون Share کنید و قبلا هم اکانتاتون Transfer نشده باشه
میخواستم ببینم از یک DLC چند نفر میتونن همزمان استفاده کنن؟؟
من مثلا یه پروفایل دارم !share کردن فایل ها به چه صورت؟؟؟؟؟؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدید......
من مثلا یه پروفایل دارم !
خوب توش یه چند تا دی ال سی و چند تا آنلاین پس خریدم!بعد این رو میخوام بدم به دوستم یا روی یه کنسول دیگه که مال خودم هست میخوام فعالش کنم!
خوب در این حالت پروفایل رو روی کنسول دیگه انتقال میدم یا رو اون کنسول دانلودش میکنیم!بعد از قرار گرفتن پرفایل بر روی کنسول دیگه شما شروع میکنید در دانلود هیستوری چیزهایی که دانلود کرده رو برای خودتون دانلود میکنید بعد لایسنس ترنسفر رو میزنید که یعنی چیزهای دانلود شده به وسیله این پروفایل رو بشه روی دیگر پروفایل های کنسول دوم استفاده کرد مشکل لایسنس ترنسفر این هست که هر 4 ماه یک بار بیشتر نمیشه!
برات با ذکر مثال توضیح میدم:
xbox 1:دارای پروفایلی به نام mohsen هست و این پروفایل داری آنلاین پس فیفا و یه دونه دی ال سی هست!
xbox 2:دارای پروفایلی به نام ali هست در این کنسول ما پروفایل mohsen رو دانلود می کنیم و در دانلود هیستوری این پروفایل آنلاین پس و دی ال سی رو هم دانلود میکنیم!
سپس ترنسفر لایسنس رو میزنیم از اون به بعد با پروفایل ali هم آنلاین پس هم دی ال سی رو در اختیار داریم!
مشکلات:
1-اگر همزمان هر دو نفر با یه پروفایل به لایو وصل بشن پروفایل از مارکت xbox بن میشه!
مثلا اگه همزمان هم با xbox 1 ,xbox 2 با پروفایل محسن به لایو وصل بشیم پروفایل محسن از مارکت بن میشه!
2-هر چهار ماه یک بار میشه اینکار رو انجام داد و دانلود های در این مدت پر!
مثلا من الان die rise رو میخرم بعد به تو میدم تو هم با لایسنس ترنسفر برای خودت استفادش میکنی!
دو روز دیگه که دی ال سی جدید بیاد و من بخرمش باز تو تا 4 ماه نگزره نمیتونی لایسنس ترنسفر کنی!
برا من دو روزه یه مشکلی پیش اومده
تا وارد یه بازی میشم به صورت اتوماتیک هم از لایو دیسکانکت میشم ، هم از پروفایلم out میشم
برا کسی پیش نیومده ؟
اره براي منم همين جوري بود مطمئنم از اينترنتته با توجه به اين كه مخابراته هر از گاهي اينجوري ميشه مال منم ماه پيش همين جوري بودبرا من دو روزه یه مشکلی پیش اومده
تا وارد یه بازی میشم به صورت اتوماتیک هم از لایو دیسکانکت میشم ، هم از پروفایلم out میشم
برا کسی پیش نیومده ؟
سلام به همگی دوستان
میشه یکم در مورد پینگ اینترنت و استفادش تو xlive برام بگید
فكر كنم اينجوري كه ميگي نباشه و فقط رو يك كنسول قابل استفاده باشه مثلا من پروفايلمو ميدم به شما و ميريزي رو xboxت بعد حالا با پروفايل اصليت مثلا ميري آنلاين پس ميخري بعد رو پروفايل من هم قابل استفادست ولي فقط رو كنسول خودت اگه دوباره پروفايلو بدي به من ديگه اون آنلاين پس روي كنسول من قابل استفاده نيست فكر كنم اين گلد فميلي پك هم همينجوري باشهدوستان من امروز رفتم یکم تو اینترنت ور میرفتم بالاخره فامیلی گلد پک رو فهمیدم چیه!
گفتم بگم شاید جالب باشه!
همون طور که میدونستین یه چیزی به نام لایسنس ترنسفر وجود داره ولی خوب به هر حال اونم محدودیت زمانی چهار ماهه داره و این یه جورایی آدم رو اذیت میکنه!
برای این مشکل محدودیت زمانی مایکروسافت پول پرست گلد فامیلی رو گزاشته!
ویژگی هاش:
1-یک دونه پروفایل به نام parrent(یا به عبارت دیگر پدر یا ادمین هست!)
این پروفایل میتونه برات محدودیت زمانی یا محدودیت سنی بگزاره برای بازی ها
((این میشه یه جورایی دلیل اینکه در ایران استقبال نمیشه ادمین هر بلایی بخواد میتونه سرت بیاره!)
2-اکانت های یوزر که سه تا هستن!که با اجازه ادمین ایجاد میشن یا بهش ضافه میشن!
3-هر چیزی توسط هر پروفایل خریداری بشه بقیه پروفایل ها هم میتونن ازش استفاده کنن!(مهم ترین ویژگی مثبت!)
یه مثال برای درک بهتر:
من یه اکانت گلد فامیلی پک میخرم به نام xone بعد یکسال گلد دارم اونم فامیلی!
بعد فرندم رو بهش اضافه میکنم به نام xtwo اونم دارای یکسال گلد میشه و به همین طریق xthree , xfour رو هم اضافه میکنم و چهار نفری گلد میشیم و پول کمتری میدیم!
حالا اگر مثلا xtwo و xthree و xfour هم گلد داشتن چی میشه!خوب در این حالت گلد ها تقسیم میشه به تعداد افراد!
روی 4 کنسول هم میشه اکتیوش کرد!4 تا پروفایل هم کلا هر چی بخرن شیر میشه و خیلی هم عالی هست!
اما برام یه سوال پیش اومد چرا تو ایان ازش استقبال نشده پس مشکلات:
1-بی جنبه بودن یا دو دره بودن ادمین!
یارو ادمین میاد حالت رو میگیره از اکانت حذفت میکنه کلا ادمین باید دوستت باشه یا مورد اعتماد باشه تا دو در نکنه!
2-گرون بودن فامیلی پک :قیمتش 99 دلار هست که میبینی چندان به صرفه نیست!
3-نداشتن امکان فروش به صورت کد:یعنی شما باید با مستر کارت بخری تا اثبات بشه بزرگسالی به همین دلیل به صورت کد نمیفروشن و فقط از سایت مایکروسافت قابل خرید هست!
کلا اگه یه بار بخری بعدا راحتی اگه کسی پایه بشه حاضرم با هم بخریم هم پول گلد کمتر میدیم هم پول خرید از لایو!
البته حیف که آخر های نسلیم ای کاش زودتر میفهمیدم!
نه اینطوری نیست روی 4 کنسول کار میکنه و خریده ها برای همه ست!فكر كنم اينجوري كه ميگي نباشه و فقط رو يك كنسول قابل استفاده باشه مثلا من پروفايلمو ميدم به شما و ميريزي رو xboxت بعد حالا با پروفايل اصليت مثلا ميري آنلاين پس ميخري بعد رو پروفايل من هم قابل استفادست ولي فقط رو كنسول خودت اگه دوباره پروفايلو بدي به من ديگه اون آنلاين پس روي كنسول من قابل استفاده نيست فكر كنم اين گلد فميلي پك هم همينجوري باشه
خواهش میکنم