همه چیز درباره ی Xbox Live

هیچ راهی برای بازگشت این پروفایل نیست چندسال باهش تو لایو هستم

من وقتي اون موقع بن شدم همه ميكفتن هيج راهي نيست..وقتي ميگم همه يعني واقعا همه ي مردم اييييران...:)))
طولي يه هفته اس ان بن شدم...خودمم فك نمي كردم..تنها تغييرم نسبت به اون زمان تعويض مودم بود....البته ماله من نوشته بود ban ومال تو نوشته suspended كه معنيش همون اخراج در فوتباله

سلام من دیشب اپدیت رزیدنت ایول6رو گرفتم الان اومدم به لایو وصل شم این ارور رو میزنه اصلا نمیشه وارد لایو بشم کسی میتونه لطفا کمک کنه :(
http://up.vatandownload.com/images2/r06rrf1idckvndorn5i4.jpg
سلام
چی کار کردی که بن شدی تا سال 9999 ؟:دی
نوشته یه ایمیل برات ارسال کردیم به آدرس ایمیلت ... متن ـش رو بزار ببینیم چی گفته ... احتمالا یه اشتباهی شده ...

اقا واقعا متاسفم....من که 1 سال قبل بن شدم بیغامش ینقد خشن نبود...میگه تو رو از لایو اخراج کردیم....تا سال 9999....یعنی حدود 7 قرن دیگه.....

کسی نمی دونه تو کجای ایکس باکس باید ای بی رو برگوردینم رو اتوماتیک؟

حدود ۷۰ قرن دیگه!

این دوست عزیزمون بن نشده !!! فقط به صورت موقتی از Live اخراج شده اون هم تا سال 9999 .:|

شوخی گذشته ممکنه دلیل بن شدنت استفاده کردن زودتر از بازی ای باشه که عرضه نشده. یادمه سر MW2 بود که کسایی که 20 روز بازی رو زودتر گرفته بودن (حتی کسایی که اوریج بود دستگاشون) هم بن شدن. البته نه تنها این بازی خاص بلکه ممکنه از قبل فلگ شده باشی یا چن دلیل دیگه.

در هر صورت متاسفم. من خودم یه بار بن شدم و می فهمم چه قدر سخته.

برای Sign In شدن تو لایو بهم می‌گه Update Is Downloading می‌خوام بدونم حجم این آپدیت چقدر ـه؟!
زیاد میاد نباشه بدبخت شیم:دی
لدفن (:دی) سریع جواب بدید، ممنون:x

درود

آقا من چی پی ان شیر کردم برای ایکس باکس. حالا میخوام بدونم که این کار انجام شده یا نه؟ چه جوری تست کنم؟

میرم تو Y-u T-be ایکس باک ویدیو هارو نشون میده ولی تو فیس بو.. نمیره.

لطفا راهنمایی کنید ممنون.

درود

آقا من چی پی ان شیر کردم برای ایکس باکس. حالا میخوام بدونم که این کار انجام شده یا نه؟ چه جوری تست کنم؟

میرم تو Y-u T-be ایکس باک ویدیو هارو نشون میده ولی تو فیس بو.. نمیره.

لطفا راهنمایی کنید ممنون.

برای چی V-pn شیر کردی؟ برو ببین برای همون کاری که V-pn شیر کردی الان مشکلی داری یا نه.

سوالاتی می پرسینا :دی

اصلا اموزش هایی که واسه شیر کردن گزاشتن جالب نیست...شما فقط کافیه مقایسه کنی اموزشی که برای 7 گذشتن و اونی که واسه xp ......اصن ربطی نداره..ماله ایکس بی اصن حرفی از چی بی ان درسته کردن نزده....اما ماله سون فقط راجع به چی بی ان درست کردن صحبت کرده....اگر من ایمیل و یوزر و اکانتمو بدم به دوستم میتونه بجای من واسم انلاین بس فیفا 13 رو با بوینتی که تو حسابم هست بگیره؟

اصلا اموزش هایی که واسه شیر کردن گزاشتن جالب نیست...شما فقط کافیه مقایسه کنی اموزشی که برای 7 گذشتن و اونی که واسه xp ......اصن ربطی نداره..ماله ایکس بی اصن حرفی از چی بی ان درسته کردن نزده....اما ماله سون فقط راجع به چی بی ان درست کردن صحبت کرده....اگر من ایمیل و یوزر و اکانتمو بدم به دوستم میتونه بجای من واسم انلاین بس فیفا 13 رو با بوینتی که تو حسابم هست بگیره؟
آره میتونی سر فیفا 12 یک انسان شریف این کارو واسم کرد.نمیدونم دقیق چجوری هستش ولی دوستت با ایمیل و پسووردت میره توی پروفایلت بعد یه کاری میکنه:d آنلاین پس واست میگیره بعد تو میری توی دانلود هیستوری بعد راحت دانلود میکنی...در کل باید گفت کاملا شدنی هستش.

سلام
نوشته یه ایمیل برات ارسال کردیم به آدرس ایمیلت ... متن ـش رو بزار ببینیم چی گفته ... احتمالا یه اشتباهی شده ...
یه برنامه دانلود کردم که میتوانستم باهش اچیومنت هک کنم اچیومنت زیاد هک میکردم الان نمیدونم بخاطر ایول6بن شدم یا این اچیومنت ها البته یه ماه بود که اچیومنت بازی ها رو هک نکرده بودم
یه هفته پیش گلد3ماه هم خریدم :d

سلام

اینهمه سال بنده خدا بن شده چقد زیاد تایمش . جالب بود ولی متاسفم برا دارنده کنسول ردش کن بره یکی یگه بخر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or