سلام من تا قبل اينكه lt3ًكنم بازي هايي مثل MW3 Max payne black ops رو مي خوند ولي ديروز اپديت كردم ديگه نخوند ميزنه Disk not Support قضييش چيه؟
يه سوال ديگه بازي هاي مثل MW1 ya zambie. مي خوام بازي كنم ميگه اول بايد بازيتو اپديت كني. يه فايله ٣ مگي ميده. ايا بايد دانلود كنم يا نه؟
با سلام، دوستان من روی دستگاه lt3 دارم و می خوام لایو بازی کنم. سی دی هام برنر مکس هست، یه کردیت کارد هم دارم که مال فرانسه هست. یه اکانت (ایمیل) تو hotmail هم دارم ولی آدرسش فرانسه نیست. (می تونم از همین اکانت هاتمیل استفاده کنم یا باید یدونه جدید بسازم) تو پست های قبلی خوندم که دوستان گفته بودن باید ریجن اکانت و ایمیل یکی باشه انگار !؟ لطفا یه توضیح مختصری به من بدین. در ضمن موقع ساختن اکانت باید از چیز پی xx استفاده کنم ؟ باید ip خارج ایران باشه فقط یا باید مثلاً حتماً IP فرانسه باشه ؟! لطفاً راهنمایی کنید. در ضمن اگه اطلاعات کردیت کارد رو وارد کنم 1 ماه مجانی هم برام فعال میشه ؟
ممنون میشم جوابمو بدین..
دوستان گل من ترخدا جواب منو بدین دیگه من میخوام اتیتل اپدیتای بتلفیلد3 رو با کامپیتر دان کنم بعد با هوریزون به هارد مموری ایکس باکس انتقال بدم حالا جایی رو میشناسین که داشته باشه؟
دوستان گل من ترخدا جواب منو بدین دیگه من میخوام اتیتل اپدیتای بتلفیلد3 رو با کامپیتر دان کنم بعد با هوریزون به هارد مموری ایکس باکس انتقال بدم حالا جایی رو میشناسین که داشته باشه؟