همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من برای هر بازیه xgd3 که به لایو وصل میشم Title Update میخواد منم دانلود میکنم اما وقتی دانلود تموم میشه بازی دیگه کار نمیکنه. حتی title update رو هم پاک میکنم و
درضمن دوباره title update جدید رو دانلود کردم و از طریق فلش ریختم رو هارد و بازی رو اجرا کردم ولی انگار نه انگار چیزی شده . همش ارور میده The Disc Is Not Supported
یکی کمک کنه

سلام لطفا کمکم کنید!همون طور که گفتید رفتم یه اشتراک 3 ماهه گلد خریدم،الان که میرم تو قسمت account و بعد قسمت reedem code وقتی کد رو وارد میکنم شناسایی میکنه که کد یه اشتراک 3 ماهه گلد هستش ولی وقتی میخوام یه مرحله جلوتر برم میگه باید اطلاعاتی رو تکمیل کنی وقتی واسه تکمیل اطلاعات میرم تو یکی از صفحه ها آدرس اون مکانی که توش زندگی میکنم رو میخواد.خیابون،billing،و... منم ایمیلم مال آمریکاست و شهر لس آنجلس حالا نمیدونم باید چیکار کنم؟

سلام دوستان من يه مشكل جديد دارم تو رو خدا كمكم كنيد!
وقتي ميخوام به لايو وصل شم نميزاره و ميگه Manage Payment Option يا Play Offline !!!!
وقتي اولي رو ميزنم بايد بين اينا انتخاب كنم:
PayPal,Credit Card,Redeem Code و اگه نكنم نميتونم بازي كنم! از ديروز اينطوري شده!!!!!
توروخدا كمكم كنيد جون هركي دوست داريد خواهش ميكنم!!!
:((

من برای اولین بار می خوام به Xbox LIVE وصل بشم ولی تو Test Connection که میرم در قسمت اینترنت Failed میشه. چند بر امتحان کردم یا ارور MTU میده یا DNS. میشه راهنمایی کنید.:)

بایدMTU رو به ۱۴۰۰ تغییر بعدی ، واسه اینکار برو تو مورورگرت ،بنویس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ یوزرنیم پسورد مودمت بزن، و MTU رو پیدا کن و ۱۴۰۰ کن و سیو کن ، کنسول رو ریست کن دوباره تست کن.

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

لطفا یک نفر به من بگه این پوینت ایکس‌باکس چیه و داشتنش چه امکاناتی بهمون میده، همچنین واسه بازی کردن فیفا ۲۰۱۲ لایو مثل اینکه باید کد خاصی‌ داد که اونم باید خرید ، اما ازکجا و چنده؟

بایدMTU رو به ۱۴۰۰ تغییر بعدی ، واسه اینکار برو تو مورورگرت ،بنویس ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ یوزرنیم پسورد مودمت بزن، و MTU رو پیدا کن و ۱۴۰۰ کن و سیو کن ، کنسول رو ریست کن دوباره تست کن.

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

لطفا یک نفر به من بگه این پوینت ایکس‌باکس چیه و داشتنش چه امکاناتی بهمون میده، همچنین واسه بازی کردن فیفا ۲۰۱۲ لایو مثل اینکه باید کد خاصی‌ داد که اونم باید خرید ، اما ازکجا و چنده؟

پوینت واحد پول اختصاصی ایکس باکس هست که باهاش میتونی از فروشگاه ایکس باکس خرید کنی که شامل بازی ، اواتار ، اهنگ ، فیلم ، کد بازی و .... میشه واسه فیفا هم لازم که توو اکانتت حداقل ۸۰۰ تا پوینت داشته باشی تا بتونی مولتیشو بازی کنی ...

لطفا جواب بدین.!همون طور که گفتید رفتم یه اشتراک 3 ماهه گلد خریدم،الان که میرم تو قسمت account و بعد قسمت reedem code کد رو وارد میکنم وشناساییم میکنه که کد یه اشتراک 3 ماهه گلد هستش ولی وقتی میخوام یه مرحله جلوتر برم میگه باید اطلاعاتی رو تکمیل کنی وقتی واسه تکمیل اطلاعات میرم تو یکی از صفحه ها آدرس اون مکانی که توش زندگی میکنم رو میخواد.خیابون، addressbilling،و... منم ایمیلم مال آمریکاست و شهر لس آنجلس حالا نمیدونم باید چیکار کنم؟این billing address چیه که میخواد?

لطفا جواب بدین.!همون طور که گفتید رفتم یه اشتراک 3 ماهه گلد خریدم،الان که میرم تو قسمت account و بعد قسمت reedem code کد رو وارد میکنم وشناساییم میکنه که کد یه اشتراک 3 ماهه گلد هستش ولی وقتی میخوام یه مرحله جلوتر برم میگه باید اطلاعاتی رو تکمیل کنی وقتی واسه تکمیل اطلاعات میرم تو یکی از صفحه ها آدرس اون مکانی که توش زندگی میکنم رو میخواد.خیابون، addressbilling،و... منم ایمیلم مال آمریکاست و شهر لس آنجلس حالا نمیدونم باید چیکار کنم؟این billing address چیه که میخواد?

یه آدرس الکی بنویس با یه زیپ کد LA. تو گوگل سرچ کنی همین جور زیپ کد ریخته !:d

اسمتو تو billing address بنویس ok کن

[TABLE="class: content-table"]
[TR]
[TH="bgcolor: #E3E3DE"]Zip Code[/TH]
[TH="bgcolor: #E3E3DE"]City[/TH]
[TH="bgcolor: #E3E3DE"]State[/TH]
[TH="bgcolor: #E3E3DE"]Latitude[/TH]
[TH="bgcolor: #E3E3DE"]Longitude[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="align: justify"]90001[/TD]
[TD="align: justify"]Los Angeles[/TD]
[TD="align: justify"]California,Los Angeles,323,PST[/TD]
[TD="align: justify"]33.973951[/TD]
[TD="align: justify"]-118.248405[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

با سلام.
چند روز پیش mw2 رو گرفته بودم که آنلاین بازی کنم.
ولی وقتی به قسمت multi رفتم QM زدم هیچ کس دیگه ای نیومد و همینجوی به sherch دامه میداد و تموم نمیشد!
باید چی کار کنم ؟آپدیتی داره؟

دوستان لطفا يه ادم نيكوكار يه لينك براي شير كردن *پي ان رو ايكس باكس براي ويندوز 7 به من بده كارم گيره!
من تازه واردم تو فروم كمكم كنيد!! نميتونم پيدا كنم!

البته ربطی نداره و اگر ناقص یا اشتباهه تصحیح کنید خوشحال میشم.
پینگ مدت زمانی هستش که طول میکشه یه پکه 32 بیتی از سیستم تو به سرور بره و برگرده. واحدش هم میلی ثانیه هستش. این دیال آپا گاهی پینگشون به 3 هزار هم میرسه.
برای اینکه بفهمی چنده پینگ توی ران این دستور رو تایپ کن
ping 192.9.9.3 -t

پسرم این رو وارد باید بکنی...چرا آی پی خودت رو میدی؟؟
اول پنجره Run رو باز می کنی و این دستور رو وارد میکنی..:
ping 4.2.2.4 -t

---------- نوشته در 08:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها تو رو خدا کمــــــــــــــــــــــــــــک کنید..
من یک ایکس باکس اسلیم 250گیگ+کینکت دارم....الان یک بازی برنر مکس سفارش دادم......چطوری باید آنلاین بازی کنم...یک ارجینال خودم داشته ام میگه آپدیت...منم میگم نه...اگه اپدیت کنم کپی خورم میپره....چیکار کنم..با بازی ارجینال هم نمیونم بازی کنم!!!!!باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آپدیت دستگاه ام هم LT+3 هست....دوباره باید آپدیت کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or