همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام.من دوروزه دارم با دی وی دی های معمولی آنلاین بازی میکنم.آیا بن میشم؟؟؟
اگه بن بشم دیگه نمیتونم آفلاین بازی کنم؟؟دی وی دی های برنر مکس چقدر موثره؟؟؟
هر دی وی دی برنر مکس چند تومنه؟؟؟احتمال داره که بن نشم؟؟؟لطفا جواب بدید

بچه های با مرام یه سوال دیگه این اکانت گلد مثلا 12 ماه یعنی تو 12 ماه هم بازی می شه کرد هم نمی دونم فیلمی چیزی دید و از این چبزای اضافش یا فقط واسه بازیه

بله دوست عزیز نیاز به پونت داره بعضی بازیا . مثل فیفا و ...

اااااااااااا پس این گلد اینا به چه درد میخوره در اصل .مثلا 400 واسه چه کارایی خوبه یعنی چند مقته تموم میشه؟؟؟؟چقدر مسخرس این xblبابا !!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان، من تازه xbox خریدم یه سوال دارم، در چه صورتی از لایو بن میشیم ؟؟؟ بعدش چی میشه ؟ (البته فک میکنم سوالم خیلی کلیه، ولی در هر حدی که فک میکنید لازمه)

سلام دوستان، من تازه xbox خریدم یه سوال دارم، در چه صورتی از لایو بن میشیم ؟؟؟ بعدش چی میشه ؟ (البته فک میکنم سوالم خیلی کلیه، ولی در هر حدی که فک میکنید لازمه)

شما lt3 داشته باش + بازی هات هم برنر مکس باشه ... در صورت بن شدن هم دسترسی شما به لایو به کلی قطع خواهد شد اما در حالت آفلاین اتفاقی نمیفته.

شما lt3 داشته باش + بازی هات هم برنر مکس باشه ... در صورت بن شدن هم دسترسی شما به لایو به کلی قطع خواهد شد اما در حالت آفلاین اتفاقی نمیفته.

lt3 هست، یه جا مطمئن که بازی های برنر مکس گیر بیاد معرفی کنید لطفا !

آخرین ویرایش:
اااااااااااا پس این گلد اینا به چه درد میخوره در اصل .مثلا 400 واسه چه کارایی خوبه یعنی چند مقته تموم میشه؟؟؟؟چقدر مسخرس این xblبابا !!!!!!!!!!!!!!

مثلا 800 تا پوینت میگیری فیفا بازی میکنی دوست عزیز قانونشم همینه خوب .

یعنی دیگه بن نمیشیم؟؟؟؟؟

مگه چیکار کردین که بن بشین و جدیدا هم میگن ماکروسافت بن نمیکنه ولی باز مشخص نیست یهو دیدی بن کرد . نمیشه اعتماد کرد اصلا به این حرفا .

آقا یه سوال...من یکی از دوستام وصل شد لایو,سه ماه فریش هم هست ولی الان زد xbox live free...چطوری می تونه گلد یه ماهش رو راه بندازه؟

خوب یه اکانت یا پروفایل بسازه حله دیگه . اموزششم تو گوگل یه سرچ کنین روش ساختنشو موجوده موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or