navidfarid
کاربر سایت
اگه میخوای فیفا12 بزنی lt3 لازم نی من خودم الان بدون ال تی 3 میرم لایو اما اگه میخوای مادرنو گرزو کلا این جدیدیارو بزنی ال تی 3 بزندوست عزیز اول شما lt3 بریزین بعد اپدیت کنین موفق باشین .
اگه میخوای فیفا12 بزنی lt3 لازم نی من خودم الان بدون ال تی 3 میرم لایو اما اگه میخوای مادرنو گرزو کلا این جدیدیارو بزنی ال تی 3 بزندوست عزیز اول شما lt3 بریزین بعد اپدیت کنین موفق باشین .
بچه های با مرام یه سوال دیگه این اکانت گلد مثلا 12 ماه یعنی تو 12 ماه هم بازی می شه کرد هم نمی دونم فیلمی چیزی دید و از این چبزای اضافش یا فقط واسه بازیه
فقط برای بازی
sure?!! از همه امکانات میشه استفاده کردا!! البته فک کنم بعضیاش پوینت بخواد.
بله دوست عزیز نیاز به پونت داره بعضی بازیا . مثل فیفا و ...
سلام دوستان، من تازه xbox خریدم یه سوال دارم، در چه صورتی از لایو بن میشیم ؟؟؟ بعدش چی میشه ؟ (البته فک میکنم سوالم خیلی کلیه، ولی در هر حدی که فک میکنید لازمه)
شما lt3 داشته باش + بازی هات هم برنر مکس باشه ... در صورت بن شدن هم دسترسی شما به لایو به کلی قطع خواهد شد اما در حالت آفلاین اتفاقی نمیفته.
اااااااااااا پس این گلد اینا به چه درد میخوره در اصل .مثلا 400 واسه چه کارایی خوبه یعنی چند مقته تموم میشه؟؟؟؟چقدر مسخرس این xblبابا !!!!!!!!!!!!!!
یعنی دیگه بن نمیشیم؟؟؟؟؟
آقا یه سوال...من یکی از دوستام وصل شد لایو,سه ماه فریش هم هست ولی الان زد xbox live free...چطوری می تونه گلد یه ماهش رو راه بندازه؟