همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان کسی میدونه برای ساخت اکانت یا گیمر تگ لایو سرور امریکا us بهتره یا اروپا uk؟ از شرکتی که اینترنت خریدم گفت به خاطر سرعت پایین اینترنت سرور امریکا بهتره اطفا اگر کسی میدونه من رو راهنمایی کنه؟

سلام به همه بچه ها من تازه xbox گرفتم میخوام بدونم چطوریاس .چه طور می تونم بازی کنم.من الان یه اکانت بسازم بعد شارژش کنم حله . این ماجرای burner max چیه ؟لطفا کمک کنید در ضمن فقط نفرستینم دنبال نخود سیاه که تو صفحه های قبل هست اینا ماشاا...520 صفحس.یه با مرامی کامل توضیح بده ممنون

سلام به همه بچه ها من تازه xbox گرفتم میخوام بدونم چطوریاس .چه طور می تونم بازی کنم.من الان یه اکانت بسازم بعد شارژش کنم حله . این ماجرای burner max چیه ؟لطفا کمک کنید در ضمن فقط نفرستینم دنبال نخود سیاه که تو صفحه های قبل هست اینا ماشاا...520 صفحس.یه با مرامی کامل توضیح بده ممنون
برای بازی کردن باید مشترک gold مایکوسافت باشی.پس باید گلد بخری.
کنسولت هم باید از نظر فریمور درست باشه.LT3
بازی هارو هم باید با نرم افزار ABGX 1.0.6 چک کنی.ببینی stealth هست یا نه.(پچ شده)
http://forum.bazicenter.com/thread27815/
http://forum.bazicenter.com/thread23814/
driver:sanfransisco به بعد تقریبا همه ی بازی ها فرمت رایت کردنشون عوض شد.به این روش burner max میگن.
بازی های جدید رو باید پچ شده و به روش برنر مکس رایت شده بخری.
تمام؟

آخرین ویرایش:
یه سایت اینترنتی جون هر کی دوس دارید واسه گلد پیشنهاد کنید ...
تروووووخدا

سایت game-ir.com ازش خرید کردم وارد سایت که بشی خرید اسونه قبل از سفارش زنگ بزن با پشتیبانی فروشگاه درباره خرید کارت گلد خودت هماهنگ کن

---------- نوشته در 02:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:48 AM ارسال شده بود ----------

us بگیر چون بعدا به پوینت نیاز داری تو این سایت های ایرانی us راحت تر پیدا میشه

مرسی عزیز

---------- نوشته در 02:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 AM ارسال شده بود ----------

us بگیر چون بعدا به پوینت نیاز داری تو این سایت های ایرانی us راحت تر پیدا میشه

مرسی عزیز

آقایون خانوما من وقتی میخوام تو xbl اکانت بسازم اول می گه آپدیت سرچ کنه این خطری نیست دستگاه بلاک نشه یعنی حکش لو بره .یه با مرامی دوباره مارو داغونه خودش کنه

آقایون خانوما من وقتی میخوام تو xbl اکانت بسازم اول می گه آپدیت سرچ کنه این خطری نیست دستگاه بلاک نشه یعنی حکش لو بره .یه با مرامی دوباره مارو داغونه خودش کنه

دوست عزیز اول شما lt3 بریزین بعد اپدیت کنین موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or