همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام خدمت اساتید یک چند تا سوال
1.برای وصل شدن به لایو حتما باید پویت داشته باشیم؟فقط برای آپلود شدن Achivment ها منظورم
2.راهی وجود داره که ببینیم دستگاه الان فلگ شده یا نه؟(من دستگاهم را نوخریدم اما می خواهم قبل از وصل شدن ببینم فلگ شده یا نه)تاریخ ساختش هم ماله 05/2011 است
3.تمام بازی ها که بخش آنلاین دارن احتیاج به پوینت دارند؟
4.من ویزا کارت دارم خودم مستقیم بخواهم خرید کنم چه کارتی باید بخرم؟(منظورم اینه که رژیون دستگاه تاثیری نداره)
با تشکر

این back to karkand چیه؟جزو بازی بتلفیلد 3 هستش؟پس با این حساب من پوینتم رو واسه چه بازی مصرف کنم؟فیفا 12 رو قبلا واسش پوینت زدم فیفا 13 هم فعلا خیلی مونده تا بیاد الان چه بازی ارزش زدن پوینت داره؟مس افکت 3 ارزش داره؟

دادش میشه یه توضیح کامل تر بدی یعنی ما برای بتلفیلد که دی ال سی ها رو دانلود بکنیم حتما باید \وینت بدیم یا نه اگه بخوایم از اون ها استفاده کنیم باید \وینت بدیم ؟

با سلام.
من چند روز پیش به لایو وصل شدم.
یوزرم رو جوین لایو کردم.
مشکلی هم نداشتم.
ولی وقتی خواستم چند تا بازی رو به صورت لایو بازی کنم خطایی بهم داد که یوزر شما Privilage لایو بازی کردنو نداره و با یوزری که دسترسی درست داره لاگین بشین.
من شنیده بودم که به کیس که تازه اکانت درست میکنه یک ماه اکانت گلد رایگان میده ولی مثل اینکه الان برای من این حالتو نداره.
اگه میشه راهنماییم کنین.
اینکه چطوری بازی کنم؟
اکانت از کجا بخرم؟
چطوری اکانت خریداری شدرو وارد کنم.

با تشکر
اکانت به صورت یک کد فروخته میشه و اونو در قسمت redeem code باید وارد کنی و بعد از اون حله!

این back to karkand چیه؟جزو بازی بتلفیلد 3 هستش؟پس با این حساب من پوینتم رو واسه چه بازی مصرف کنم؟فیفا 12 رو قبلا واسش پوینت زدم فیفا 13 هم فعلا خیلی مونده تا بیاد الان چه بازی ارزش زدن پوینت داره؟مس افکت 3 ارزش داره؟
چند تا مپ مولتی پلیر هست که به نام back to karkand شناخته میشه جزو dlc های بازی هست!
مهم ترین ویژگی بازی B.F.3 این هست که سروراش شلوغه ولی در بقیه بازی ها سرور ها خلوته و این یک مشکل محسوب میشه اگه سرعتت خوبه بخر ضرر نمیکنی!اگه محدودیت حجمی داری نخر چون این آپدیت ها حسابی حالت رو میگیره!
پوینت ها رو خرج هم نکردی اتفاقی نمیفته!

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

دادش میشه یه توضیح کامل تر بدی یعنی ما برای بتلفیلد که دی ال سی ها رو دانلود بکنیم حتما باید \وینت بدیم یا نه اگه بخوایم از اون ها استفاده کنیم باید \وینت بدیم ؟
با ارایه هر dlc یک آپدیت میاد که حاوی فایل های dlc هست و حجم زیادی داره و مجبوری دانلود کنی!بعد برای استفاده از این dlc که به صورت آپدیت مجبور بودی دانلودش کنی باید پوینت بدی!یعنی وقتی dlc رو خریدی یه حجم کم حدود 100 کیلوبایت (مانند آنلاین پس فیفا) دانلود میکنی!

---------- نوشته در 02:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

با سلام خدمت اساتید یک چند تا سوال
1.برای وصل شدن به لایو حتما باید پویت داشته باشیم؟فقط برای آپلود شدن Achivment ها منظورم
2.راهی وجود داره که ببینیم دستگاه الان فلگ شده یا نه؟(من دستگاهم را نوخریدم اما می خواهم قبل از وصل شدن ببینم فلگ شده یا نه)تاریخ ساختش هم ماله 05/2011 است
3.تمام بازی ها که بخش آنلاین دارن احتیاج به پوینت دارند؟
4.من ویزا کارت دارم خودم مستقیم بخواهم خرید کنم چه کارتی باید بخرم؟(منظورم اینه که رژیون دستگاه تاثیری نداره)
با تشکر
1-نه
2-نه
3-بازی های شرکت ea بیشتر نیاز به پوینت دارن ولی خیلی از بازی ها نیاز به پوینت ندارن از جمله Cod mw3 یا Dirt 2 یا pes 2012 !
4-نه فقط مکانی که هنگام وصل شدن به لایو ازتون پرسیده میشه مهمه!

دوستان طبق شايعات و خبرها ماكروسافت ميخواد از اول July بازي در لايو رو رايگان كنه يعني ديگه نيازي به خريد گلد واسه آنلاين بازي كردن نيست
من راجب اين قضيه با پشتيباني لايو ماكروسافت آنلاين صحبت كردم و گفت خبر ندارم و تاحالا نشنيدم!
اين خبر توي نت زياده مثلا اين لينك رو ببينيد
من لايوم تموم شده و موندم چيكار كنم!

اساتید محترم لایو
من الان با پروفایل افلاین بازی می کنم می خواهم بدونم برای اینکه همین پروفایل تبدیل به آنلاین بشه چه کنم؟و زمانی که در حین Register مکان را از هم سوال کرد کجا بزارم(یعنی معمولا ایرانی ها کدام کشور را انتخاب می کنند که بعد ها به مشکل بر نمی خورند؟)

اساتید محترم لایو
من الان با پروفایل افلاین بازی می کنم می خواهم بدونم برای اینکه همین پروفایل تبدیل به آنلاین بشه چه کنم؟و زمانی که در حین Register مکان را از هم سوال کرد کجا بزارم(یعنی معمولا ایرانی ها کدام کشور را انتخاب می کنند که بعد ها به مشکل بر نمی خورند؟)
وصل شو خودت میفهمی!
آمریکا بگذار بهتره چون پوینت در آینده بخوای بخری آمریکا ارزون تر هست و راحت تر گیر میاد!ولی اروپا گرون تره !بیشتر دوستان هم آمریکا هست!

دوستان اکانت گلد به چه درد میخوره؟:دی
الان منی که تا حالا وصل نشدم،وصل شم با هر پروفایل یک ماه گلد دارم(جمعا 3 ماه) بعد این به چه درد من میخوره؟
میتونم بدون پوینت،بازی کنم یا ؟
ممنان:دی

دوستان اکانت گلد به چه درد میخوره؟:دی
الان منی که تا حالا وصل نشدم،وصل شم با هر پروفایل یک ماه گلد دارم(جمعا 3 ماه) بعد این به چه درد من میخوره؟
میتونم بدون پوینت،بازی کنم یا ؟
ممنان:دی

salam
با گلد میتونی راحت انلاین بازی کنی
ولی بعضی چیزا مثل dlc و آواتارو لباسو .....که پوینت میخوان حتما باید پوینت خریداری کنی
اگه گلدت تموم بشه دیگه نمیتونی انلاین بزنی مگر اینکه بری بخری

وصل شو خودت میفهمی!
آمریکا بگذار بهتره چون پوینت در آینده بخوای بخری آمریکا ارزون تر هست و راحت تر گیر میاد!ولی اروپا گرون تره !بیشتر دوستان هم آمریکا هست!
اصلا ازم location نخواست فقط یک Time Zone که اون را هم روی 3.30+ گذاشتم.اما بعدش یک آپدیت کرد حالا این Location ما کجاست؟آیا میشه تغییرش داد راستی پشت دستکاه من زده UK .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
من پری روز یه Microsoft Xbox 360 Slim 250GB خریدم که همونجا هم کپی LT+v3.0 و آخرین آپدیت داشبورد 2.0.14719.0 رو رویش ریختن واسم.
درایورم هم اگه اشتباه نکرده باشم Lite-On 0401 هستش.
من تا الن 5 6 تا بازی ریختم توی هارد که همشون برنرمکس هستن (100%) . البته PES 2012 رو هم ریختم داخلش.
حالا سوالاتی که من داشتم:
1- اگه من به لایو وصل بشم هیچ گونه مشگلی از طرفه مایکروسافت منو تهدید نمیکنه !؟؟؟

2- ورژن بازی PES 2012 رو زده 1.0 که میخواستم آپدیتش کنم این بازی رو که همه میگن پچ رسمیش رو خود کونامی میذاره اما نمیدونم چه جوری آپدیت میشه ! البته اینم بگم که با وایمکس 512 کیلوبایت ایرانسل از طریق کابلش رو وصل کردم به پشت کنسول و به اینترنت فک کنم وصل شدش. آخه واسه یه قسمت داره که میزنه تست لایو و اون قسمت رو زدم و 3 گزینه ای که حالته درجه و وصل شدن داره رو تایید میکنه که میگه درسته اما آخریش ینی لایو رو میزنه که نمیشه !!! ایراد از چیه ؟ و چه جوری میتونم هم از لایو استفاده کنم و هم PES 2012 رو آپدیت کنم ؟؟؟

3- من از طریقه PC رفتم توو سایت اصلی ایکس باکس و ثبت نام کردم واسه لایو و قشنگ از طریقه PC وارد اکانتم شدم البته من گلدن پوینت رو انتخاب نکردم و Free رو انتخاب کردم. اما وقتی که خواستم از طریقه کنسول وارد این اکانتی که تازه ساختم بشم فقط و فقط گزینه ای واسه ساخت اکانت جدید داره و گزینه ای نداره واسه اینکه مثلا" قبلا" شاید کسی اکانت داشته باشه !!!!! که بخواد با اون اکانتش وارد بشه ! که من هم مراحل ثبت نام رو داشتم میرفتم جلو که گفت ایملی که واسه اکانتی که از طریق PC ساخته بودم رو بهش دادم و بعد پسوردم رو بهش دادم که یهو گفت که این ایمیل قبلا" استفاده شده !!! که باز یه ایمل دیگه از mail.live.com داشتم که اونو بهش دادم و پسوردم رو بهش دادم که باز اونم قبول نکرد البته نوشته قبول نکردنش مثل اول نبود ! من چه جوری میتونم از لایو استفاده کنم و به چه ابزارهایی احتیاج دارم ؟ و آیا این سرعت 512 واسش کافیه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or