همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان.
برای لایو حتما باید Hard داشته باشیم؟!
بدون هارد نمیشه؟!
الان من یه هارد 20Gb دارم که بعید میدونم اصل باشه:دی با این برم امکان داره بن بشم؟!
نه نری با هارد غیر اصل!بدون هاردم میشه بری لایو ولی زود هاردت پر میشه .

با سلام خدمت دوستان.
من چندتا سوال ابتدایی داشتم.
ممنون میشم که جوابمو بدین.
من امروز برای اولین بار میخوام برم لایو.
چند تا سوال داشتم.
1- فلگ چیه؟
2-بن چیه؟
3-وقتی که فلگ و بن بشم فقط با بازی کردن به صورت آنلاین به مشکل میخورم یا با آفلاین هم به مشکل میخورم؟
4-اگر بن بشم ، پروفایلم و Save هام چی میشه؟ از بین میره؟ این برام مهمه؟
کلا میخوام بدونم ریسکش در چیه؟؟

ممنون میشم جواب بدین

با سلام خدمت دوستان.
من چندتا سوال ابتدایی داشتم.
ممنون میشم که جوابمو بدین.
من امروز برای اولین بار میخوام برم لایو.
چند تا سوال داشتم.
1- فلگ چیه؟
2-بن چیه؟
3-وقتی که فلگ و بن بشم فقط با بازی کردن به صورت آنلاین به مشکل میخورم یا با آفلاین هم به مشکل میخورم؟
4-اگر بن بشم ، پروفایلم و Save هام چی میشه؟ از بین میره؟ این برام مهمه؟
کلا میخوام بدونم ریسکش در چیه؟؟

ممنون میشم جواب بدین
1.فلگ شدن یعنی اینکه از طرف مایکروسافت شناسایی شدی و در بن ویو بعدی بن میشی .
2.بن شدن یعنی اینکه دیگه نمیتونه به live وصل بشی و آنلاین بازی کنی.
3. فقط وقتی که بن بشی نمیتونی بازی ها رو آنلاین بازی کنی.
4. برای سیو ها هیچ اتفاقی نمیفته.

من زیاد اطلاعات ندارم فقط اهل لایو نیستم کلان و هیچ موقع نمیرم فقط اگه اپدیت کنم داشبورد رو بن نشم جور دیگه هم راه داره بن شم چون اصلان لایو میرم یا اینکه برا اجرا بازی جدید باید چیو رواپدیت کنم و اگه بن شیم دیگه بازی های جدید رو نمیتونیم کنیم بن شیم فقط از لایو محرومیم یا چیز دیگه هم محروم میشم سر در نمیارم ممنون میشم پاسخ بدید

من زیاد اطلاعات ندارم فقط اهل لایو نیستم کلان و هیچ موقع نمیرم فقط اگه اپدیت کنم داشبورد رو بن نشم جور دیگه هم راه داره بن شم چون اصلان لایو میرم یا اینکه برا اجرا بازی جدید باید چیو رواپدیت کنم و اگه بن شیم دیگه بازی های جدید رو نمیتونیم کنیم بن شیم فقط از لایو محرومیم یا چیز دیگه هم محروم میشم سر در نمیارم ممنون میشم پاسخ بدید
اگه بن شی فقفقفقططط به لایو نمیتونی وصل شی همین.

دوستان من یه مشکل عجیب دارم وقتی کد پونت یا گلد میزنم این خطا رو میده و پویت یا گلد اضافه نمیکنه با پشتیبانی هم چت داشتم که بهم گفتن بررسی میکنن اگه کسی از این کد خطا اطلاعی داره لطف کنه منو راهنمایی کنه

اینم خطایی که موقع وارد کردن کد بهم میده : An error has occurred during the transaction. Please try again later
ولی دقیقا همون کد رو به یکی از بچه ها دادم و با اکانتش وارد کرد و بهش 100 پوینت داد ولی برا خودم هر کدی میزنم این خطا رو میده لطفا راهنماییم کنید

از تو خود سایت ایکس باکس این کد رو بزن. هیچ موقع از تو کنسول هیچ کدی رو وارد نکن.

دوست عزیز من هم از طریق سایت زدم هم از طریق xbox هم از طریق سایت zune در هیچ کدوم نتونستم ثبت کنم اینم بگم کدها رو از bing گرفتم و free هست و روی همه اکانت ها جواب میده ولی برا من اینجوری شده
کسی دیگه ای نیست کمکم کنه

نوشته شده توسط hamed87:
دوست عزیز من هم از طریق سایت زدم هم از طریق xbox هم از طریق سایت zune در هیچ کدوم نتونستم ثبت کنم اینم بگم کدها رو از bing گرفتم و free هست و روی همه اکانت ها جواب میده ولی برا من اینجوری شده
کسی دیگه ای نیست کمکم کنه

شايد مشكل از كد باشه

بچه ها یه سوال اگه بن شدیم حتما باید کنسول رو عوض کنیم مثلا نمیشه یک قطعه رو عوض کرد ؟
مثل اینکه میشه یه کارایی کرد . فکر کنم یه روش بود میشد cpu key یه کنسول خراب شده رو روی یه بن شده بنویسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or