همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشد خواستم ببینم نمیشه این اپدیت بازی ها رو از جای دیگه تو کامپیوتر دانلود کرد بد ریخت تو فلش؟اخه سرعت دانلود من توی ایکس باکس کمه الان می خوام اپدیت batelshiled3 رو که 200 مگه دانلود کنم خیلی سخته.

راحی هست؟!
آره میتونی راحت از کامپیوتر دانلود کنی و بعد روی ایکس باکس بریزی .

حالا اگر این کانت رو عوض نکرده باشن و منحلش نکرده باشن،من با اولین اتصال مشمول یک ماه رایگان شدم.شما الن احتمالا یک ماه رایگانتون شروع شده.یه بازی بذارید تست کنید ببینید می تونید انلاین بزنید یا نه.

راستش فقط میخواستم بدونم ایا کسی که برای اولین بار میره لایو میتونه یه ماه اکانت گلد مجانی بگیره یا نه؟ تو اون تاپیک هم چیزی ننوشته بود.

الان وصل میشم به لایو ولی میگه باید گلد بگیری. یه ماه مجانی هم فکر کنم تو گزینه ها باشه فقط خیلی دنگ و فنگ داره

راستش فقط میخواستم بدونم ایا کسی که برای اولین بار میره لایو میتونه یه ماه اکانت گلد مجانی بگیره یا نه؟ تو اون تاپیک هم چیزی ننوشته بود.

الان وصل میشم به لایو ولی میگه باید گلد بگیری. یه ماه مجانی هم فکر کنم تو گزینه ها باشه فقط خیلی دنگ و فنگ داره

همین دیگه! تو اون تاپیک دوستان از master card مجازی از اداره پست می گفتن شاید به کارت بیاد و بتونی اون 1 دولارو بدی و 1 ماه بگیری.

یه سوال
الان مثلا من به لایو وصل شدم، اکانت گلد هم دارم، طوری که من فهمیدم بعضی بازی ها رو میشه مجانی آنلاین بازی کرد و برای بعضی ها باید بازم پول داد (علاوه بر گلد شدن)
درسته؟
میشه یه کم در این باره بیشتر توضیح بدید...

یه سوال
الان مثلا من به لایو وصل شدم، اکانت گلد هم دارم، طوری که من فهمیدم بعضی بازی ها رو میشه مجانی آنلاین بازی کرد و برای بعضی ها باید بازم پول داد (علاوه بر گلد شدن)
درسته؟
میشه یه کم در این باره بیشتر توضیح بدید...

بله بازی های EA یه کد داره که در بازی های اوریج همراهشون هست . اگه اریج نباشه خرجش میشه 800 پوینت

باسلام
من کنسولم رو تازه گرفتم، وقتی با WiFi به AP وصل میشم و Test رو میزنم همه چی رو تیکش رو میزنه بجز Xbox Live رو، انگار نمیتونه به Live وصل شه. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید مشکل از کجاس
در ضمن من از آسیا تک سرویس ADSL میگیرم.

ممنون

با سلام خدمت اساتید یک سوالی داشتم.
اگر دستگاه LT3 باشه میشه بازهم بازی اورجینال خرید و بدون مشکل به LIVE وصل شد یا باز هم احتمال بن شدن است؟
الان با داشتن LT3 , بازی های burnermax باز هم کسی بن شده؟
ببخشید سوال ها تکراری من آماتور هستم.

اگر دستگاه LT3 باشه میشه بازهم بازی اورجینال خرید و بدون مشکل به LIVE وصل شد یا باز هم احتمال بن شدن است؟

بله میشه بازی های اوریج هم بازی کرد.

نه حالا حالا کسی رو بن نمیکنن.الان بفهمن بعد از 2 سال بن میشی.

بعد از دو سال نه! هر وقت بن ویو بیاد بن میشی که 4 ساله نیومده و دیگه هیچ وقت میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or