همه چیز درباره ی Xbox Live

لينك دانلود برنامه : XBOX Backup Creator

DVD بازي رو ميذاري تو درايو كامپيوترت ، ازش ايميج ميگيري ، بعد Stealth Check ميكني
روش اين كارو كه بالا گفتي بطوري كه ادم بگيره يه توضيح بده ايميج گيري خفن توضيح بده كه من
تو اين كار ها تعطيله تعطيلم.
با تشكر

سلام دوستان مشکل من حل نشده کسی از دوستان هست که بدون این dnsکه failedمیده مشکلش از کجاست چون من به پشتیبانیشم زنگ میزنم اونا هم نمیدونن اشکال از چیه از دوستان اگه کسی هست کامل توضیح بده که dnsچطوری میشه که ارور میده و راه هلش چیه من هم به پشتیبانیش زنگ بزنم وبه اونها هم بگم معتاد لایو شدم دیگه نمیتونم بازی کنم فقط لایو ممنون میشم از دوستان جواب کامل بده:(

سلام دوستان مشکل من حل نشده کسی از دوستان هست که بدون این dnsکه failedمیده مشکلش از کجاست چون من به پشتیبانیشم زنگ میزنم اونا هم نمیدونن اشکال از چیه از دوستان اگه کسی هست کامل توضیح بده که dnsچطوری میشه که ارور میده و راه هلش چیه من هم به پشتیبانیش زنگ بزنم وبه اونها هم بگم معتاد لایو شدم دیگه نمیتونم بازی کنم فقط لایو ممنون میشم از دوستان جواب کامل بده:(
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .

سر DNS که میشه مینویسه Failed .

http://xs216.xs.to/xs216/07262/20070627170.jpg

چی کار کنم ؟

لينك دانلود برنامه : XBOX Backup Creator

DVD بازي رو ميذاري تو درايو كامپيوترت ، ازش ايميج ميگيري ، بعد Stealth Check ميكني
اقا يه نفر بيا يه توضيحي به ما بده ما از ايميج گيري هيچي نمي فهميم

من فقط براي رايت بازي اونم فقط با بر نامه clone
دمتون گرم يه توضيحي بديد ديگه:love:

شما تهران هستی من شهرستان هستم من که به پشتیبانیش زنگ میزنم چیزی بلد نیستند نمیدونم که اگه اینجا کسی بلده ما رو راهنمایی کنه

من تهرانی هستم .

یعنی اینجا هیچ کس بلد نیست بیاد جواب ما رو بده ؟ :confused:

شما (SNAKE=BIGBOSS) هم همین مشکل http://xs216.xs.to/xs216/07262/20070627170.jpg رو دارین ؟

من تهرانی هستم .

شما (SNAKE=BIGBOSS) هم همین مشکل http://xs216.xs.to/xs216/07262/20070627170.jpg رو دارین ؟

سلام من شهرستان هستم و دقیقا مشکل شما رو دارم العان نزدیک15روزه که این مشکل رو دارم ونمیتونم برم لایو:(

سلام دوستان من عضو جديد هستم
من ميخوام يه xbox 360 بخرم
ميخواستم ببينم كيفيت xbox 360 رو ي تلويز يون معمولي بهتره
يا كيفيت ps2روي تلويزيو معمولي؟

من ps2 دارم ميخوام يه 360 بگيرم مي خواستم ببينم كيفيت 360 از پلي 2 روي TVمعمولي بهتره يا نه
تو رو خدا سريع پاسخ بديد!
مي خواستم بدمنم اين همه لايو بازي مي كنيد حال ميده يا نه؟

من تهرانی هستم .

با سلام خدمت شما
در اين مشكلي براي شما و بعضي از دوستان پيش اومده خواستم يك چيزي رو بگم البته اطلاعات من كامل نيست ولي اگه اشتباه نكرده باشم DNS وقتي Faild ميشه كه IP Address دو طرف يا نامفهوم باشه يا عوض شده باشه براي رفع اين مشكل شما يك تماس با پشتيباني بگير و Coding DNS يا IP Address رو دوباره بگير و تو قسمت موردنظر وارد كن. اگه به اين روش موفق نشدي اين مراحلو طي كن : شما بايد چك كني و ببيني كه آيا DNS هم در اشتراكتون به اينترنت و هم Local Area Connection فعال هست يا نه 1- در قسمت Network Connection و بطور جداگانه براي اشتراكي كه به اينترنت و شبكه ساختيد رفته و در قسمت Properties به سراغ Advanced رفته و در قسمت Windows Firewall به سراغ Setting و ازونجا دوباره به Advanced بريد در اون جا قسمتي هست كه تمام Connection هاي شما نمايش گذاشته ميشه بروي هر كدام ميريد و سپس به Setting رفته در اونجا ليستي رو ميبينيد كه بايد براي هر كدوم گزينه DNS فعال باشه
موفق باشيد

اخه چند روز پیش مال من کار میکرد یدفه اینجور شد در ضمن قبلا هم به این مشکل برخورده بودم ولی خود به خود درست شد پس با این حساب باید به پشتیبانیش حمله کنم:biggrin1:

سلام به بچه های خوب این تاپیک که کلی زحمت میکشید:biggrin1:
خوب من تازه یه ایکس باکس گرفتم بعد هم که به زوره این دوستام میخوام برم تو لایو ولی 1 مشکل دارم که خیلی هم مهم هستش من برنامه ضد بن رو ندارم و هیچ نمیدونم چطوری نصب میشه اگه بشه یکی منو خوب راهنمایی کنه تا بیخودی سریالم نره تو لیست این مایکروسافت بعدش ما رو هم بن کنن اگه بشه کسی در این مورد منو کمک کنه خیلی ممنون میشم ;):love:

سلام به بچه های خوب این تاپیک که کلی زحمت میکشید:biggrin1:
خوب من تازه یه ایکس باکس گرفتم بعد هم که به زوره این دوستام میخوام برم تو لایو ولی 1 مشکل دارم که خیلی هم مهم هستش من برنامه ضد بن رو ندارم و هیچ نمیدونم چطوری نصب میشه اگه بشه یکی منو خوب راهنمایی کنه تا بیخودی سریالم نره تو لیست این مایکروسافت بعدش ما رو هم بن کنن اگه بشه کسی در این مورد منو کمک کنه خیلی ممنون میشم ;):love:

با سلام خدمت شما
ببينيد ما برنامه اي اونطور كه شما تصورتون هست براي ضد بن شدن نداريم بلكه Firmware هست و البته درسته كه Firmware خودش نوعي برنامه محسوب ميشه ولي ريختنش با برنامه ي معمولي فرق ميكنه و نياز داره كه دستگاه باز بشه و ازين جور حرفها و اينطور كه بنظر ميرسه شما مجبوريد دستگاهتونو پيش گروه NextGen ببريد كه طاهرجان اينكارو براتون انجام ميدند
البته شما نگفتي درايو دستگاهتون چي هست چون اين Firmware جديد كه اصطلاحا ixtreme نام داره مخصوص درايوهاي سامسونگ هست
موفق باشيد

با سلام خدمت شما
ببينيد ما برنامه اي اونطور كه شما تصورتون هست براي ضد بن شدن نداريم بلكه Firmware هست و البته درسته كه Firmware خودش نوعي برنامه محسوب ميشه ولي ريختنش با برنامه ي معمولي فرق ميكنه و نياز داره كه دستگاه باز بشه و ازين جور حرفها و اينطور كه بنظر ميرسه شما مجبوريد دستگاهتونو پيش گروه NextGen ببريد كه طاهرجان اينكارو براتون انجام ميدند
البته شما نگفتي درايو دستگاهتون چي هست چون اين Firmware جديد كه اصطلاحا ixtreme نام داره مخصوص درايوهاي سامسونگ هست
موفق باشيد
سلام علیکم قوربونت برم آره درایوم سامسونگ هستش ولی اونقد باسه خواطره این کنسول رفتم تهران اومد دیگه خسته شدم آخه چرا تو این شهرستان ها کسی از این چیزا سر در نمیاره :evil::evil::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or