شما کلا" هر بازیی رو که برای اولین بار وقتی آنلاین هستی میذاری توی دستگاه باید آپدیتش کنی که برای بازی آنلاین آماده بشه .اق سلام منم با کلی جون کندن وصل شدم به لایو اما چه لایوی از همون اول که گفت اپدیت کن منم کردم ! 2 ساعت طول کشید ! بعد خیلی خوشحال شدم گفتم الان یک بازی میزنم ! اخه اکانت از قبل ماله یکی بود داشتم ! هیچی ما وصل شدیم به اکانت زیر صفحه میگفت sign in اما همش توی صفحه عکس 360 بود که دورش چراغ مزد توی همه صفحه های کنسول اعصابم خورد شد ! برداشتم هر چی بازی بود گذاشتم میرفت توش اما توی همشون میگفت اپیدت اپیدت ! حالا من موندم ! چرا اصلا صفحه ای تو لایو نمیومد ؟ مثلا چه میدونم ! عکسی سایتی چیزی یعنی نیم ساعت گذاشتم اما بازم داشت مچرخید ! دیگه قایت کردم همه سیمارو کندم ! اومدم از استادانی چون پدرام جان بپرسم راه حل رو تو رو خدا کمک راستی این اپیدت ها چقدر برا بازی ها طول میکشه ؟ :confused:
اق سلام منم با کلی جون کندن وصل شدم به لایو اما چه لایوی از همون اول که گفت اپدیت کن منم کردم ! 2 ساعت طول کشید ! بعد خیلی خوشحال شدم گفتم الان یک بازی میزنم ! اخه اکانت از قبل ماله یکی بود داشتم ! هیچی ما وصل شدیم به اکانت زیر صفحه میگفت sign in اما همش توی صفحه عکس 360 بود که دورش چراغ مزد توی همه صفحه های کنسول اعصابم خورد شد ! برداشتم هر چی بازی بود گذاشتم میرفت توش اما توی همشون میگفت اپیدت اپیدت ! حالا من موندم ! چرا اصلا صفحه ای تو لایو نمیومد ؟ مثلا چه میدونم ! عکسی سایتی چیزی یعنی نیم ساعت گذاشتم اما بازم داشت مچرخید ! دیگه قایت کردم همه سیمارو کندم ! اومدم از استادانی چون پدرام جان بپرسم راه حل رو تو رو خدا کمک راستی این اپیدت ها چقدر برا بازی ها طول میکشه ؟ :confused:
خوب من چیکار کنم ؟ اینترنت که توی pc عالیه ؟ پس اینجا یکدفعه خراب میشه ؟ مگه میشه! راستی توی مارکت پلیس که میخواستم به live وصل شم همون لودینگ میومد ! ولی بالاش میزد دانلودینگ اپدیت ! نمیدونم ! نمی ساعتم گذاشتم
بازم تاثیر نداشت ! اقا یکی کمک کنه !
سلام اقا بعد کلی تلاش صفحه اومد ! منم خواستم اکانت بسازم ! که گفت ایمیل بزن منم ایمیل با پسورد یاهوم رو زدم گفت قبول نیست ! بعغد یک قسمت دیگه بود که اسم و اینا رو میپرسید ! رفتم توی اون اونجا هم ایمییل یاهوم رو زدم ! همینجوری رفت جلو تا تموم شد ! دوباره رسیدم به همون اولی دوباره همون ایمیل با پسورد یاهوم رو زدم بازم قبول نکرد ! نمیدونم ! باید ! چه نوع ایمیلی بزنم ! یا اونجا که اسم و چیزای دیگه میپرسه ! چیه ؟ برا ایمیل سازی ؟ یا نه ؟ بعد ! چه نوع ایمیلی بزنم ؟ msn باید باشه ؟ یا نه ؟ کمک !
سلام اقا چرا این COD 4 اپ اینقدر طوول میشکه ! چیکار کنم ! !؟
پس ما كه با Dial Up ميريم داوطلبانه آپديت بازي هارو ميگيريم كه هيچ، از لايو هم بازي دمو دانلود ميكنيم چي بگيم!آپدیتش حجمش زیاده.بذار انجام بده...
پسر تو چرا تحمل نداری...!!!
ببینم شما با dial-up وصل می شی؟ اگر جواب مثبته که من پیشنهاد می کنم کلا بیخیال شی چون اگر 4 تا آپدیت هم به زور بگیری مطمئن باش هیج بازی ای رو با dial-up نمی تونی بازی کنی.اقا پدرام بعد میگی ! عجولی ! اصلا این لایو برا من یک مشکل داره 10 دیقه گذاشتم اما بازم ! صفحش نیمد ! دیگه میخوام بزنم تو سرو بار خودم و بیل گیتس با این کاراش !
اقا کمک کنید !
اکانتم ساختم چه سخت بود!