همه چیز درباره ی Xbox Live

بهترین موافع صبح ها،ظهر ها و بعضی مواقع عصر ها هست.

البته اگر User و Pass برای اینترنتتون Set کنید دیگه همچین مشکلاتی نخواهید داشت.در ضمن پهنای باند کمتری استفاده میشه...

وارد 192.168.1.1 بشید و User و Pass که خواست هر 2 رو admin بزن.

بعدش توی منو کنترل پنل مودم بخش Wan رو انتخاب کن.

اون جا اطلاعات مودم ست شده و می تونی ادیتش کنی و User و Pass بگذاری.اما حتما قبلش زنگ بزن به شرکت و بگو.

از بچه ها کسی میدونه Status Code:80169d94 رو چطوری میشه حل کرد؟؟؟من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم...یکی کمکم کنه:((
نمیتونم گلد داشته باشم...

محمدرضا جان باید بدی کسی برات شارژ کنه.من شاید بتونم تا چند روز دیگه که Credit Card رسید برات شارژ کنم.

با کدی که خودم گرفتم چی کار کنم؟؟؟ایمیل زدم مایکروسافت،گفت زنگ بزن!!!منم زنگ زدم یه خانم برداشت و گیمر تگ،ایمیل و... رو گرفت گفت منتظر باش تا ببینم چه کار می تونم بکنم و یه آهنگ برام گذاشت که در همین حین شارژ موبایلم تموم شد:((:((
اینم از شانس من!!!ولی این خانم خیلی حوصله داشتا دم مایکروسافت با این ساپورتاش گرم.حیف که تو ایران هستیم!!!

وارد 192.168.1.1 بشید و User و Pass که خواست هر 2 رو admin بزن.

بعدش توی منو کنترل پنل مودم بخش Wan رو انتخاب کن.

اون جا اطلاعات مودم ست شده و می تونی ادیتش کنی و User و Pass بگذاری.اما حتما قبلش زنگ بزن به شرکت و بگو.
از کجا باید وارد این 192.168.1.1 بشم ؟ اصلا این 192.168.1.1 کجا هست؟

از کجا باید وارد این 192.168.1.1 بشم ؟ اصلا این 192.168.1.1 کجا هست؟

شما My Computer رو باز کن

بعد اون بالا توی آدرس بار My Computer رو پاک کن و بزن 192.168.1.1 و بعد Enter بزن.یه صفحه اینترنت اکسپلورر باز میشه و User و Password می خواد.هر 2 رو admin بزن تا وارد بشه.

من زنگ زدم شاتل گفت اگر User و Password بگذاری فقط یک دستگاه میشه به مودمت وصل شود و من می خواهم هم pcو هم x360 رو به مدم وصل کنم.
راه دیگری برای confirmed کردن MTU نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or