همه چیز درباره ی Xbox Live

چند نفر توی این سایت منو Add کردن بعد من تا میام قبول بکنم وقتی روی گزینش کلیک میکنم دیگه دستگاه هنگ میکنه و فقل میشه باید خاموش کنم... دوستان مشکل از کجا هست میشه این مشکل رو حل کرد !؟ راستی اینجا کسی صبح حا به Live وصل میشه اگر وصل میشه به من بگه تا با هم بازی کنیم ....

آخرین ویرایش:
مشکل سرعت اینترنتت هست.من هم همین مشکل رو دارم عزیز.
اگر چند لحظه صبر کنم درست میشه ؟ (آخه بیشتر از 10 ثانیه تا حالا واینسادم...:biggrin1:

دوستان برای بازی کردن Pars Online خوب هست ؟! قیمت ماهی 15 تومن هست... سرعت 128 برای بازی کردن کافی هست ؟

دوستان وقتی که دارم بازی میکنم از محدودیت دانلودم کم میشه !؟؟! (اگر کم میشه 3گیگ در ماه کافی هست یا نه؟ اگر هم کم نمیشه که هیچی)

آخرین ویرایش:
اگر چند لحظه صبر کنم درست میشه ؟ (آخه بیشتر از 10 ثانیه تا حالا واینسادم...:biggrin1:

دوستان برای بازی کردن Pars Online خوب هست ؟! قیمت ماهی 15 تومن هست... سرعت 128 برای بازی کردن کافی هست ؟

دوستان وقتی که دارم بازی میکنم از محدودیت دانلودم کم میشه !؟؟! (اگر کم میشه 3گیگ در ماه کافی هست یا نه؟ اگر هم کم نمیشه که هیچی)

من والا 10 دقیقه هم صبر کردم و دستگاه رو خاموش روشن کردم.

پارس آنلاین زیاد قابل اعتماد نیست اما خوب بازم بهتر از هیچی هست.

3 گیگابایت برای محدودیت دانلود برای XBox 360 بازی کردن کم هست.10 گیگابایت باشه کافیه...

تا به حال با دستگاهت وصل شدی به Live ؟

اگر تا حالا نشدی بن نمیشی.اما اگر شدی اول DVD ها رو چک کن ببین همشون Stealth هستن یا نه.

من با پارس آنلاین مشکلی ندارم. 128 دارم. پینگم هم از 80% بچه های لایو بهتر هست.
به منطقه هم ربط داره، ممکنه یه جا کیفیت و سرویس دهی ضعیف تر باشه.
اون سرویس 25 تومنی با 8 گیگ ترافیک مناسب تر هست. البته من نمیدونم جدیداً پارس آنلاین ترافیک رو واقعاً کنترل میکنه یا نه. سابق که نمیکرد. چند وقت پیش که شروع کردن pppoe کردن سرویس ها حدس زدم که میخوان دیگه کنترل کنن.

برای چی تا 6 ماه بن نمیشم ؟بعدن بن میشم ؟
راستی میشه با دیال اپ بازی کرد ؟
بعد اول باید 360 وصل کنی به کامپیوتر بعد کابل مخصوص 360 به کارت شبکه بزنیم بعد چه اتفاقی میفته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or