همه چیز درباره ی Xbox Live

شایان جان پاسخ شما رو دادم

آقا یه سوال فنی.اگر این جا جاش نیست ببخشید.

من برای خرید اکانت گلد از طریق سایت XBox.Com مجبور شدم یوزر جدید بسازم.می خوام کل اطلاعات اکانت قبلیم رو به این اکانت جدیده انتقال بدم.امکانش هست ؟

من بعید میدونم شما بتونید وصل بشید شما حتی اگر آی پی رو هم ست کنید
در قسمت بعدی یعنی dns server بازم fail میشید

من این مشکل رو داشتم متاسفانه با مودم ست کردن کار خیلی سختی هست
تر و خدا پس من چه جوري مي تونم وصل بشم؟
بابا چه گيري كردم!!!
تر و خدا اگر كسي راهي بلده بگه!!
من ليو رو ببينم!:((

دوستان من به مشکل خوردم و وقتی که ميخوام account رو تمديد کنم در مرحله آخر با يه چنين error:80154003 مواجه ميشم......PLZ, Save Our Ship.....!

آخرین ویرایش:
دوستان من به مشکل خوردم و وقتی که ميخوام account رو تمديد کنم در مرحله آخر با يه چنين error:80154003 مواجه ميشم......PLZ, Save Our Ship.....!

دوست عزیز شما توی سایت می خواید اکانتتون رو شارژ کنید یا از طریق خود XBox 360 ؟

آقایون این تاپیک برای سوالات و حل مشکلات مربوط به Xbox Live هست نه خرید و فروش کارت گلد !!! بنابراین این بحث ها رو به تاپیک های مربوط به خودش منتقل کنید.

سلام
من یه 4-5ماهی هست 360 گرفتم چطوری به لایو وصل بشم؟کنسولم هم کپی خورشده
اینترنت باید چه سرعتی داشته باشه؟adslچقدر خرجش هست ؟ازکجا باید بگیرم؟
ممنونتون میشم اگه راهنمایی کنید

روی خود XBox360 که داری 1 ماه اکانت گلد هست.

ADSL هم اگر تهران هستی می تونی از شرکت های Datak Telecom یا Shatel یا AzadNet یا SabaNet بگیری

فکر می کنم 256 بگیری بتونی راحت بازی کنی.

اگر مودم رو از جایی که Adsl رو می گیرید،بگیرید اون وقت مودم رو هم پشتیبانی می کنن و اگر مودم مشکل داشته باشه براتون درست می کنن اما اگر مودم رو خودتون بخرید شرکت پشتیبانی نمی کنه از مودم.

اگر مودم رو از جایی که Adsl رو می گیرید،بگیرید اون وقت مودم رو هم پشتیبانی می کنن و اگر مودم مشکل داشته باشه براتون درست می کنن اما اگر مودم رو خودتون بخرید شرکت پشتیبانی نمی کنه از مودم.
قیمتش بطور متوسط چنده؟
واز کدوم شرکت بگیرم؟
لطفا شماره شرکت مورد نظر رو هم بذارید
خیلی ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or