همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دارم این نسخه رو دانلود میکنم دوستانی که دانلود کردن خواهشا بگن:

نسخه RTM که نیست؟
به active کردن نیاز داره یا خودش Active هست؟ (اگه خودش اکتیوه با کرکه یا Eloader ؟)
سالمه؟ یعنی هنگ و مشکل نداره؟

با تشکر از دوستانی که پاسخ میدن
من دانلود کردم و مشکلی نداشتم.
این نسخه RTM نیست!
نیاز به کرک داره.

چطور میتونم زبان فارسی نصب کنم برای 7 ؟
منظورم تایپ کردن فارسی نیست منظورم فارسی کردن ویندوزه برای بعضی برنامه ها مثل idm فارسی .
مثلا الا" IDM فارسی رو نوشته هاش رو به این شکل نوشن میده:

guivnnyhishpi9ni26zd.jpg

چطور میتونم زبان فارسی نصب کنم برای 7 ؟
منظورم تایپ کردن فارسی نیست منظورم فارسی کردن ویندوزه برای بعضی برنامه ها مثل idm فارسی .
مثلا الا" IDM فارسی رو نوشته هاش رو به این شکل نوشن میده:

guivnnyhishpi9ni26zd.jpg
از کنترل پنل و از دو گزینه ی زیرـه clock,language and region گزینه ی change display language رو انتخاب کن! تب ـه administrative رو انتخاب کن و change system locale رو بزن بعد از لیست persian رو انتخاب کن و ok کن ! بعد از یه Restart مشکل حل میشه!

درود
Windows 7 Ultimate N-1 x86, x64 Final (22/10/2009) Retal English DVD: Direct Download Link

Type: Operating System
Developer: Microsoft
Release Date: 22.10.2009
Status: Available
Bits: x86/32-bit and x64 bits
Language: English
format: bootable ISO

Code:
http://174.129.85.117/data/Windows7Ultimate32bit.iso

http://174.129.85.117/data/Windows7Ultimate64bit.iso

من اینو دانلود کردم ، حالا از کجا مطمئن باشم که نسخه نهایی هستش؟

هم مدیا پلیر داره و هم اکسپلورر.

(Version 6.1 (7600.16385 اینا رو نوشته! :confused:

من اینو دانلود کردم ، حالا از کجا مطمئن باشم که نسخه نهایی هستش؟

هم مدیا پلیر داره و هم اکسپلورر.

(Version 6.1 (7600.16385 اینا رو نوشته! :confused:

این همون نسخه نهایی هست.
فقط باید کرکش کنی.

سلام.
کسی میدونه کدوم شرکتا نسخه نهایی رو منتشر کردن؟
من یه صنوبر (امپرور قدیم:(() دیدم.نمیدونم ماله اکتبر بود یا نه؟
ممنون.

بهتر هست دانلود کنی.به این شرکت ها اعتباری نیست.

سلام من وقتی میخوام نصب کنم تو هیچ کدوم از پارتیشن هام نصب نمیشه میگه فضای خالی نداره در حالی که 97 gb جا داره هم فرمت کردم هم unpartition بود...

سلام من این ویندوز رو تازه نصب کردم ولی وقتی هر بازی ای رو اجرا می کنم به صورت شدیدی افت فریم دارم در صورتی که همون بازیا رو رو اکس پی با فریم 60 اجرا می کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام من وقتی میخوام نصب کنم تو هیچ کدوم از پارتیشن هام نصب نمیشه میگه فضای خالی نداره در حالی که 97 gb جا داره هم فرمت کردم هم unpartition بود...

درایوت NTFS هست یا FAT ؟

سلام من این ویندوز رو تازه نصب کردم ولی وقتی هر بازی ای رو اجرا می کنم به صورت شدیدی افت فریم دارم در صورتی که همون بازیا رو رو اکس پی با فریم 60 اجرا می کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

شما درایور جدید کارت گرافیکت که با ویندوز 7 سازگار هست رو نصب کن شاید مشکل حل بشه.در ضمن ویندوز 7 حالت XP Mode داره که می تونی از اون طریق هم تست کنی.
این مطلب رو بخون :

Code:
http://www.shahvar.net/1388/08/20/xp-mode-in-windows-7/

سلام بچه ها!
اقا کسی لینک مستقیم دانلود64bit win seven رو داره؟این نسخه ای که گذاشتین مال اروپاست!(ultimate N)!این نسخه ناقصه!نسخه کاملش اگه بود بزارین ممنون میشم

سلام بچه ها!
اقا کسی لینک مستقیم دانلود64bit win seven رو داره؟این نسخه ای که گذاشتین مال اروپاست!(ultimate N)!این نسخه ناقصه!نسخه کاملش اگه بود بزارین ممنون میشم

می تونی از این لینک تورنت دانلود کنی :

Code:
http://www.mininova.org/tor/3147454

مطمئنه.کامنت هاشم بخون :)

سلام:
دوستان حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای این ویندوز باید چی باشه؟

حداقلش اینه :

حافظه (RAM) : یک گیگابایت
پردازنده (CPU) : تک پردازنده ۱ گیگاهرتزی
فضای هارد (HDD): میزان ۱۶ گیگابایت فضای خالی که البته 20 گیگابایت باشه هنوز بهتره.
گرافیک (VGA) : میزان ۱۲۸ مگابایت با پشتیبانی DirectX 9.0 (برای فعال شدن Aero)

پدرام جان 2 تا سوال
1-از کجا میشه تشخیص داد این دی وی دی که میخوام بخرم فایناله یا ارتی ام ؟
2-نسخه ی 86بیتی با 64 بیتی با 32 بیتی چه فرقی داره؟میدونم مربوط به CPU هست.ولی ویژگی برتری بین این نسخه ها نیست؟

پدرام جان 2 تا سوال
1-از کجا میشه تشخیص داد این دی وی دی که میخوام بخرم فایناله یا ارتی ام ؟
2-نسخه ی 86بیتی با 64 بیتی با 32 بیتی چه فرقی داره؟میدونم مربوط به CPU هست.ولی ویژگی برتری بین این نسخه ها نیست؟

1. شما باید بعد از نصب میری توی Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Information و بعد جلوی Hardware Abstraction Layer باید نوشته باشه Version = 6.1.7600.16385 که این یعنی ویندوز نسخه نهایی هست.

2. x86 همون نسخه 32 بیتی هست که به این شکل اکثرا نوشته میشه.64 بیتی فضای بیشتری از CPU و رم سیستم شما رو اشغال می کنه.شما اگر ویندوز 7 نسخه 32 بیتی نصب کنید،بیشتر از 3 گیگابایت رم استفاده نمی کنه اما نسخه 64 بیتی از مقدار بیشتری رم می تونه استفاده کنه و البته حجم سنگین تری هم نصبت به نسخه 32 بیتی داره و مشخصات بالاتر سخت افزاری رو می طلبه.اکثرا نسخه 32 بیتی استفاده می کنند چون کلا راحت تر هستن باهاش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or