همه چیز درباره ویندوز 7

• Thread starter Thread starter Medusa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مثل اینکه خوب موضوع رو بیان نکردم
این گرافیکم تو xp خوب کار میکنه اما توی seven وسط هر بازی غیر فعال میشه و مانیتور خاموش میشه و ناچار باید سیستم رو ریست کنم
در ضمن هیچ مشکل سخت افزاری هم نداره و کابل ها هم محکمند
لطفا راهنمایی کنید

سلام
توی لپتاپ جدیدا به جای دیسک ویندوز یه درایو بک آپ میزارن . من الان ویندوزم خراب شده . کسی میدونه چجوری میشه از روی درایو بک آپ ویندوز را نصب کرد؟ آموزش انگلیسی هم بود مشکلی نداره

مثل اینکه خوب موضوع رو بیان نکردم
این گرافیکم تو xp خوب کار میکنه اما توی seven وسط هر بازی غیر فعال میشه و مانیتور خاموش میشه و ناچار باید سیستم رو ریست کنم
در ضمن هیچ مشکل سخت افزاری هم نداره و کابل ها هم محکمند
لطفا راهنمایی کنید

سرچ کردید ببینید این مشکل رو با این کارت گرافیک کسی هم داشته یا خیر؟سری 57xx برند ATI من ندیدم با ویندوز 7 مشکل داشته باشه.روی سایت ATI هم چک کن شاید چیزی درباره ش نوشته شده باشه.

سلام
توی لپتاپ جدیدا به جای دیسک ویندوز یه درایو بک آپ میزارن . من الان ویندوزم خراب شده . کسی میدونه چجوری میشه از روی درایو بک آپ ویندوز را نصب کرد؟ آموزش انگلیسی هم بود مشکلی نداره

شما اگر ویندوزی که الان داری همون ویندوز اوریجینال خود لپ تاپ هست و تعویض نشده،کافیه سیستم رو Restart کنی و کلید F12 یا F8 رو بزنی تا صفحه ریکاوری بالا بیاد.خود لپ تاپ وقتی روشن میشه وقتی لوگو شرکت سازنده لپ تاپ میاد گوشه تصویر میزنه که برای دسترسی به منو چه کلیدی رو بزنید :)

درود ...
یه سوال دارم، من امروز خونه نبودم نمیدونم چطوری PC رو خاموش کردن ولی وقتی ویندوز 7 بالا میومد و Password رو میزدم صفحه کاملا سیاه میشد(البته اون صفحه ی سیاهی که واسه مواقع جنیس کردن ویندوز میاد نه؛ این کاملا سیاه شد یعنی کاری نمیشد کرد)بعد F8 رو زدم و Repair رو زدم ولی نوشت Repair ناموفق بود، منم دوباره برگشتم و Last Known... رو زدم ولی ایندفعه دیگه کلا صفحه سیاه باقی نمیموند و سریعا وقتی وارد ویندوز میشدم ریستارد میشد ... الان هم همین درد رو دارم، کسی راهی بلده؟

تو XP وقتی My Computer رو بندازین لبه بالای تصویر تو دسکتاپ، My Computer اونجا یه toolbar میشه واسه خودش، تو Windows 7 آیا میشه همچین کاری کرد؟

تو XP وقتی My Computer رو بندازین لبه بالای تصویر تو دسکتاپ، My Computer اونجا یه toolbar میشه واسه خودش، تو Windows 7 آیا میشه همچین کاری کرد؟
نمیشه.
-----------
یک سری از فایلهای dll ویندوز پاک شده. یه W7U SP1 دارم، میشه با این ریکاوریش کرد؟ چطوری؟ :دی.
ممنون

نمیشه.
-----------
یک سری از فایلهای dll ویندوز پاک شده. یه W7U SP1 دارم، میشه با این ریکاوریش کرد؟ چطوری؟ :biggrin1:.
ممنون

اگه زیاد نیستن ببین میتونی با همین نرم افزارهای ریکاوری معمولی برشونگردونی!!

------------

قابلیت جستجوی ویندوز سونم بالکل از کار افتاده و با ریپیر هم درست نمیشه.. وقتی تو سرچ بار تو استارت هم چیزی مینویسم اون علامت ذره بین تبدیل به کراس یا همون ضربدر خودمون میشه و کلا همه جا اینطوریه..راهی برای تعمیرش هست؟

کلا ویندوز 7 مشکلات خیلی زیاد داره و زیادم اذیت می کنه من خودم نصف سخت افزارم باهاش مشکل داشت که هم رو از نو بارگذاری کردم با کلی دست کاری تا درست شد اما برای کسایی که خیلی با اپشن ها اشکاری ندارن برن درایورهای قدیمی رو برای کارت صدا یا گرافیک تست کنن یا اگه چند قسمتی هست قسمتی که احساس می کنن که در سیستم ارور ایجاد می کنه رو پاک بکنن

برای کدک هم تحت win xp sp3 اجرا کنن البته اگه مشکل با اجرا شدنش دارن یا بخشی از اون کار نمی کنه

دوست بالا هم از نو دیسک رو بوت کنن برن قسمت repair بزنن از نو همه ی فایل ها ریخته می شه اگر نشد احتمالا با یه ویروس پاک شده از انتی ویروس نود یا کسپر استفاده کنید اگه بازم نشد می تونید از نو ویندوز رو بریزید

یه راه حل دیگه هم هست اگه فایل dll هست بفهمی کدوماست بری از سایت دان کنی راه بعدیم ریکاوری هست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
نسخه Service Pack ویندور 7 که جدیدا اومده رو من رو سیستم نصب کردم ولی فرق چندانی ندیم , حتی برخی از باگ هایی که داشت هم برطرف نشده بود , کسی هست که بدونه این نسخه چه ویژگی داره ؟

دوستان یه برنامه فارسی ساز هست برای درست کردن فونت کلی کسی لینکشو داره من الان توی برنامه هایی مثل word چپه می نویسه مثل انگلیسی کلمات از چپ به راست می رن

ادیت1:برنامه رو پیدا کردم اما فهمیدم مشکل یه خط قرمز به شکل ~~~~~~~~ هستش که زیر نوشته هام می افته کسی می دونه با چی برداشته می شه underline هم نیست

ادیت2: راه حل یافت شد همه چیز درست شد عجله داشتم برنامه رو ریختم بهم درست شد مشکل دقیقا همون خطه بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or