همه چيز درمورد سريال Prison break

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سیزن 4 الان تموم شد.. یعنی در حد یوزارسیف. هر کار کردن دلشون خنک نشده.. از زنده کردن مادره و قضیه برادر بودن نبودن اینا و چپوندن دوباره Paul در داستان. اوج فاجعه هم Alex و اون Lang بود به نظر من :biggrin1: داغون تر از این پیدا نکردن برای Alex.. به این خوبی.

کلا همه جور ایراد از این 2 سیزن آخر میشه گرفت. Miller هم که چاق شده بود خفن :biggrin1: نای حرف زدن نداشت.

الان با خودم درگیرم که میَرزه وقت صرف کنم برای دانلود The Final Break یا نه..

اسپویلر لطفا

امروز به طور خیلی اتفاقی توی دکه روزنامه فروشی با دیدن جلد مجله ی "همشهری ســرنخ" که راز رد شدنِ دیوید کاپرفیلد از دیوار چین رو فاش کرده بود این مجله رو خریدم..(جالبه که شماره ی 2ش هست این مجله)
در مورد PB هم یه مطلبی راجع به پخشش تو رادیو نوشته که اینجا میزارم که خودتون بخونید..

عــکــس 1 عــکــس 2

پ.ن:ببینید من چه پسر خوبیم:smile: 3 ساعت با Dialup داشتم این عکسا رو واستون Upload میکردم:biggrin1:

ویرایش: همین الان توی سوپر دم در خونمون دیدم که Prision Break رو داشت.(سیزن 1 قسمت 1و2و3) مال شرکت "جوانه پویا" هم بود..حالا نمیدونم دوبله بود یا زیرنویس..ولی به احتمال زیاد دوبله ـس
من اینو دوباره گذاشتم اینجا تا اگه کسی ندیدش ببینش..

من فصل 1 و 2 رو از یکی از دوستام گرفتم فصل 3 و 4 رو می خوام

کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا می تونم بخرم که کیفیت و زیر نویس و قیمتش خوب باشه

خواستین تبلیغ نشه می تونین اسمشو برام پیغام خصوصی کنید اگه سایتی باشه که محصول رو بیاره در خونه پول رو بگیر بهتره

ممنون

دوستان مجله همشهری جوان درباره این سر یال یه پرونده 4 صفحه ای تشکیل داده این هفته (شنبه 3 مرداد) هر کی خواست بره بگیره
====================================================
سوال:
دوستان من لاست رو دیدم الان تو کفم میخوام تا فصل بعد اون بیاد یک سریال ببینم خواستم کسایی ه اینو دیدن راضین از سریال؟
یعنی به پای لاست میرسه:)

آخرین ویرایش:
دسوتا مجله همشهری جوان درباره این سر یال یه پرونده 4 صفحه ای تشکیل داده بود این هفته که امروز که پنج شنبه هستش فکر کن دیگه تموم شده باشه مجله وگیرتون نیاد
====================================================
سوال:
دوستان من لاست رو دیدم الان تو کفم میخوام تا فصل بعد اون بیاد یک سریال ببینم خواستم کسایی ه اینو دیدن راضین از سریال؟
یعنی به پای لاست میرسه:)
سريال بسيار خوبي هست، شما خيالت راحت باشه. حداقل ميشه گفت فصل اول يك شاهكار به تمام معناست! ولي دو تا فصل آخر يكمي افت داشت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن در تاييد صحبت يكي از دوستان بايد بگم، بله، نسخه دوبله اين سريال در كلوپها بفروش ميرسه، البته فعلاً چند تا قسمت اول سريال هست.

سلام به همه منم از 3 ماه پیش این سریال رو میبینم خیلی عالی هست خیلی قشنگه من تا فصل 4 رو دیدم فقط چنتا سوال فصل 4 چند قسمت هست من 15 تا رو دارم فکر نکنم دیگه باشه ؟؟؟؟؟بعد فصل 5 داره پخش میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or