همه چيز درباره ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خداييش خيلي قشنگه مخصوصأ اون نسخه Ultimate اش
84.gif
. جنس اين پكها معلوم نيست از چيه ؟!

خداييش خيلي قشنگه مخصوصأ اون نسخه Ultimate اش
84.gif
. جنس اين پكها معلوم نيست از چيه ؟!

سلـــــــــــــام

ببخشید جناب اریا عزیز.نمیدونم چرا از این پک خیلی خوشم اومد.اونم به خاطر اون حالت Arc مانند سمت راست بالای اون.جدا به پک زیبایی خاصی داره.نمیدونم اگه این پک مثل پک XP باشه.کاملا از یک نوع پلاستیک خاص هستش.چون XP که این جوری بود.یک نمی پلاستیکی که توش مقوایی قرار گرفته .ولی جدا طرح اون خیلی عالی هستش.بی خود نبست ماکرو شده برای خودش یه غول.در ضمن مطمئنا برای طراحی این پک و شکل اون یه مسابقه ای به پا شده بوده توی ماکرو و تیم طراح ماکرو خیلی روی این پک زیبا کار کرده باشه.من که خیلی لذت بردم.

++++++++++++++++++++++
اگه امکان داره باقی دوستان هم خبرهای ویستا رو توی همین تاپیک بزارن.که خبرهای این ویستا پخش و پلا نشه.

خداحافــــــــــظ

باید چندتا موضوع را اینجا مطرح کنم . فقط یه خواهش از مدیرا دارم که بیشتر رسیدگی بکنن به علت اینکه بعضی از اشخاص اومدن و هرچی از دهنشون در میاد تو ایجا میگن در مورد مایکروسافت اگه هر چیزی قانون داره اینم قانون داره یادم میاد میخواستم تو این سلیت عضو بشم یکی از شرط ها این بود که از کلمه های غیر اخلاقی و فهش استفاده نباید کرد .الان خودتون ببینید اومدن هرچی دلشون میخوان بگن .
برای بعضی ها توصیه اگه ایجا بحث در مورد کنسولهخا میشه و یا xbox360 را دوست ندارید این دلیل نمیشه که کلا از مایکروسافت خوشتون نیاد چون چه خشتون بیاد و چه نیاد بالاخره مایکروسافت سلطان نرم افزار جهان هست و صدها نرم افزار کاربردی داره که حتی یک لحظه نبودن انها میتونه میلیاردها دلار برای کشورها و حتی دنیا خسارت بزنه . این مایکروسافت بود که دنیای نرم افزار ها را چندصد گام بالا برده و این مایکروسافت بود که نشون داد اینترنت در اینده میتونه چقدر بزرگ باشه که همه حتی روز کار خود و درامد خود را بتونن از اینترنت کسب کنند .
این مایکروسافت هست که به تنهایی تقریبا 30 درصد اخبار جهان اینترنت را تشکیل میده .
شوخی کردن با مایکروسافت مثل بازی کردن با دم شیر میمونه .این مایکروسافت هست که با ویندوز خود دنیای سخت افزار کام÷یوتر را روز بروز داره بالا میبره همین نمونش ویندوز ویستا که باعث شد نسل جدید cpu های 64 بیتی و کارت گرافیمهایی که بتونن ÷اسخ گوی محیط ویندوز ویستا باشن و ارتقاع تمام قطعات که بتونن فقط با ویستا کار کنند و حتی ساخت cpu های چند هسته ای را هم مایکروسافت باعث شده .

و در جواب دیگر هم میخوام بگم برای کسانی که فکر میکنن ویندوز نا امن هست یا ie فقط میتونم بگم اگه کمی منطقی فکر بکنین و این دشمنی های بیخودی را از دلتون بیرون کنید به جواب میرسین چون هر ادم عاقلی میدونه ابزاری که محبوبترین بین تمام دنیا باشه مطمعنا هکرها زیاد تلاش میکنند تا هکش کنند . اگه لینوکس هم میتونست 95 درصد سیستم عاملهای جهان را تشکیل بده مطمعن باشید هکر ها هر روز یک عیب بزرگ از لینوکس میگرفتن و زود زود هکش میکردن . لینوکس که حتی 4 درصد سیستم عامل حهان را تشکیل نمیده چطور انتظار دارید که هکرها وقت خود را در روی هک کردن اون بزارند . فقط کافی هر حرفی که میخواین بزنین اول کمی عمیق فکر کنید .

مایکروسافت با اینکه این همه بیخودی میکوبن سرش ولی باز همه دارن از محصولاتش استفاده میکنند چیزی مثل هم خدا و هم خرما . کسانی که دوست ندارند از ویندوز استفاده نکنند خوب نکنند ولی چرا میاین هم از ویدوز بد میکنند و هم از ویندوز استفاده میکنند . حاضرم شرط ببندم کسی نیست که ویندوز را به طور کلی دور بندازه و فقط از لینوکس استفاده کنه و فقط میدونم که حداقلش تو ایران اینطور هست و اگه کسی هم از لینوکس استفاده کنه حتما کنارش هم از ویندوز استفاده میکنه . و اگه کسانی هم که در خارج استفاده نمیکنن بدلیل گران بودن ویندوز هست نه برای مشکلات ان کسی که 200 هزار تومان نداره بده به ویندوز مسلمن میره یه لینوکس مجانی میخره . فقط میخوام قدرت ویندوز را نشون بدم که حتی با گران بودن ان همه دارن از اون استفاده میکنن .
چرا ویندوز مرگ نخواهد داشت ؟ علت اینه که از سیستم یک ÷ارچه استفاده میکنه و این برای دنیا لازم هست ولی لینوکس از سیستم یک ÷ارچه استفاده نمیکنه و همه میتونن با میل خود کل سیتم را تغیر بدن و هسته درونی ان نفوذ داشته باشند . این نوع سیستم به هیچ وجه نمیتونه در شرکت های خیلی بزرگ کاربرد داشته باشه فکر کنم دلیلش را خودتون بدونین .

برای کسانی که از ویستا ناراضی هستن یه سوال دارم . مشخصات سیتم pc شما چیه ؟

در جواب باید بگم حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بدون مشکل ویستا اینه که حداقل باید یک رم 512 مگابایت داشته باشید و یک cpu با سرعت کلاک 8/2 گیگاهرتز با کارت گرافیک توانایی استفاده کامل از directx9c . اگه کسانی کمتر از این سیستم را دارن نمیتونن در مورد ویستا قضاوت کنند و اگه میخوایی از ویستا استفاده مفید کنید باید یک cpu دو هسته ای با سرعت کلاک 3 گیگاهرتز همراه با یک رم 5/1 گیگابایت و کارت گرافیک توانایی استفاده از directx10 برای محیط گرافیکی ان و برای اجرای سیستم صوتی ان باید یک کارت صوتی 1/5 کاناله داشته باشید .
توجه کنید سیستمی که من در بالا گفتم سیستم ÷یشنهادی مایکروسافت هست!!!!!!!!!!

دیدید که برای اجرای ان یک سیستم قدرتمند باید داشته باشید و مسلما کسانی که این سیتم را ندارند باید از ان ناراضی باشند .درضمن یادتون باشه که هنوز نسخه بتای ان هست و درایورهای ان هنوز به طور صحیح عرضه نشده .

یه توصیه براتون میکنم که حتما برید به این سایت سری بزنید :
http://search.live.com/ که فکر کنم به طور کلی گوگل را ترک کنید. البته این سایتی که گفتم جستجوی تقریبا جدید مایکروسافت هست و هم اککنون به طور ازمایشی داره تست میشه و یکی از ابزار های کاربردی windows live حساب میشه . به شما توصیه میکنم فقط یه عکس ازش درخواست کنید و ببینید به چه زیبایی عکسها را براتون نشون میده و با نزدیک کردن فلش ماوس روی ان عکسها به طور خود به خود براتون بزرگ میشه که حتی میتونید تنظیمش کنید!!!!!! مثل برنامه ACD . و به این میگن یه نوع اوری از مایکروسافت برای دنیا.

فقط شما صبر کنید تا ویستا وارد بازار شه و مایکروسافت صد در صد برگ برنده ی خود را رو میکنه .
با تشکر از کسانی که دارن در این سایت زحمت میکشن .:love:

سلــــــــــــــــــــــام

نمیدونستم اصلا تاپیکی برای ویستا باز شده.خواستم الان باز کنم یه سرچ زدم دیدم تاپیکش باز شده.( پس چرا خبر های ویستاانقدر پخشو پلا توی هر تاپیک هست.خودش که جا و مکان داشته که !!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

این پک های وستا و Office هستش که براتون میزارم.جدا طراحی فوق العاده ای داره.این نظر منه.

خداحافـــــــــــــظ

یه نکته جالب اینکه طراحی این ها از روی Microsoft Office 2004 for Mac انجام گرفته که مایکروسافت در ۲۰۰۴ منتشر کرد و از این به بعد احتمالا میشهBox استاندارد برای محصولات مایکروسافت

ویستا امد

ویندوز ویستا، نسل جدید سیستم عامل های شرکت مایکروسافت است که سرانجام پس از سالها انتظار نسخه نهایی آن در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است. آیا زمان آن نرسیده است که شما نیز دنیای دیجیتال را از پنجره ای جدید مشاهده کنید !

نگارشی از ویندوز ویستا که هم اکنون برای فروش در سایت قرار داده شده است نسخه نهایی ویندوز ویستا بوده که دارای شماره ساخت رسمی (6000.16386.061101-2205) از طرف مایکروسافت می باشد. بنابراین شما این شانس را خواهید داشت تا پس از مدتها استفاده از ویندوز XP تجربه ای جدید و البته کاملاً متفاوت را امتحان نمایید.

wv_home_img_capable2.png
برخی از امکانات جدید ویندوز ویستا عبارتند :

- افزایش امنیت ویندوز بدون نیاز به نصب هرگونه ویروس یاب
- برخورداری از موتور جستجو و سیستم مدیریت جدید
- مرورگر اینترنت اکسپلور نسخه 7.0
- سیستم پشتیبان گیری از فایل های مهم بصورت کاملآ خودکار
- تکنولوژی صوتی تشخیص صدای کاربر
- تنظیمات پیشرفته جهت برقراری ارتباط با شبکه اینترنت
- نمای گرافیکی بسیار زیبای Aero
- قابلیت شناسایی بیش از 90% سخت افزارهای موجود
- بروز رسانی خودکار ویندوز

نام محصول: Microsoft Office Enterprise 2007

برچسب مایکروسات: 12.0.4518.1014

بسته نرم افزاری آفیس 2007 نسخه نهایی به صورت مکمل در این DVD برای شما قرار داده شده است. بدین ترتیب شما با خرید یک DVD علاوه بر ویندوز ویستا، مجموعه کامل آفیس 2007 را نیز بدست خواهید آورد.

نسخه نهایی و حرفه ای آفیس 2007 ، شامل برنامه ها و نرم افزار های زیر می باشد:

- Microsoft Office Access 2007
- Microsoft Office Excel® 2007
- Microsoft Office Outlook® 2007
- Microsoft Office PowerPoint® 2007
- Microsoft Office Publisher 2007
- Microsoft Office Word 2007
- Office OneNote 2007
- Office InfoPath 2007
- Office Groove 2007

منبع:winbeta

من خودم اول شک کردم ولی تو سایتهای تورنت که گشتم دیدم بله ویستا اومده;)

http://isohunt.com/torrents/?ihq=Microsoft+Windows+Vista

جالب اینجاست مثل اینکه کرک هم شده!:biggrin1:

سلام
ویندوز ویستا داخل ایران هست ولی متاسفانه با این نسخه فقط می تونی 30 روز کار کنی و سپس از کار می افته.....امیدوارم نسخه کرک شده این ویندوز رو به زودی رویت کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or