فروش 360 با خروجی HDMIآقا اگه ممکنه یه راهنمایی کنین که چیکار باید بکنیم. راستی این تایپک پیام کجاست، تو بازارچه. ممنون میشم لینک بدین .
فروش 360 با خروجی HDMIآقا اگه ممکنه یه راهنمایی کنین که چیکار باید بکنیم. راستی این تایپک پیام کجاست، تو بازارچه. ممنون میشم لینک بدین .
کم که نمیاد تازه یه چیزی هم میمونه رو دستت! نه با خیال راحت هم میتونی بازی کنی هم بری تو market دانلود کنی یا هر کار دیگه ای که دوست داری. فضای هارد بیشتر فقط برای ریپ کردن موزیک با تعداد بالاست و یا picture، که اون اهمیتش بستگی به خودت داره. اما با همین 20 گیگ خیلی میتونی ریپ کنی البته اگه خودت بخوای. خیالت در کل راحت تازه شما که نمیخوای چیزی دان کنی و فقط میخوای بازی کنی که اینکار با arcade هم امکانپذیر .من اینترنت پرسرعت ندارم که چیزی دانلود کنم اگر هم بگیرم کار خاصی نمی کنم فقط Live بازی میکنم. به نظر شما هارد 20 گیگ Halo Edition کافیه؟ از نظر فضا کم نمی یاره؟
متشکرم به سوالم پاسخ دادید.
به نظر شما از کجا بخرم که با انصاف باشه ؟ :confused:
جواب منو ندادید امروز الان در حال حاشز قیمت آرکید و پرمیوم من که یه هفته پیش از NG پرسیدم پرمیوم میداد 460 تومان حالا چنده تو ایران میشه بگید لطفا :cheesygri
جواب منو ندادید امروز الان در حال حاشز قیمت آرکید و پرمیوم من که یه هفته پیش از NG پرسیدم پرمیوم میداد 460 تومان حالا چنده تو ایران میشه بگید لطفا
والا امین راست میگه، البته طبعیه چون اینا تازه اومدن و بدلیل کم بودن، قیمتاشون زیاد معلوم نیست . اما توی پست 182 صفحه روی اون لینک کلیک کنین من تو قسمت بازارچه (2-3 تا پست قبلی اونجا)، قیمت arcade رو نوشتم.واسه اینکه نمیخوام تبلیغاتی شه اینجا نمیگم . راستی به شما arcade رو 460 گفتن ؟به نظر شما از کجا بخرم که با انصاف باشه ؟