همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

درود ب همه عزیزان

هرچی میگم بگو بشواد:
لعنت به گرون فروش،،،،، لعنت بر ادم بی وجدان،،،،،،
مرتیکه دزد سره گردنه بگیر Arcade Pack رو میگه 480 تومن. امیدوارم هر پولی رو که اینطوری از دست مردم گرفته خرج بیمارستان عزیزاش کنه. انسانیت رو زیر سئوال برده مردک.

پ.ن. میدونم که عمرا کسی نخواد ولی اگرکسی پول زیادی داشت، شماره تلفن و ادرسش رو میدم تا از نزدیک با بی شرف طریف مخلوق گیتی آشنا بشه.

اقا من که گفتم جمع بشیم به پیام بگیم چند هزار تا بیاره:biggrin1:بریم بخریم البته من یدونه اورجینال میخوام فقط برای لایو چون کپی خورش رو دارم برو بچ شما هم بخرین بیایین لایو حال میده چاکرتون برم در ضمن امار بگیرین ببینیم چند نفر ارکید میخوان من اولیش :biggrin1:

با درود
چند دقیقه میخوام وقتتون رو بگیرم و در مورد خرید Xbox360 در تهران براتون صحبت کنم.
وجود کنسولهای استوک و تعمیر شده در بازار که بصورت آکبند فروخته میشه زیاد نیست ولی کم هم نیست. هر کنسولی که HDMI نداشت بدون شک استوک هست و هزگر اقدام به خریدن نکنید و گول قیمت ارزون و تمیز بودنش رو نخورید. قیمتش حدود 350 تا 390 هست.
اگر جزو کسانی هستین که قبلا 360 داشتید و به دلایلی دوباره میخواید اقدام به خریدن بکنید، درصورتی که لوازم کنسول قبلی رو دارید ( منظورم فقط هارد هست ) میتونم فروشگاهی رو معرفی کنم که Xbox360 With HDMI رو که تاریخ ساختش 23/8/2007 هست و مادربودشون زافر همراه با هیت سینک اضافه ست رو به شما بفروشه ( در صورت تمایل ). در واقع کنسول رو با مشخصاتی که گفتم میده ولی بدون هارد با قیمت 430 تومن.
اگر جزو کسانی هستید که تازه میخواید 360 بخرید باید بگم در صورت داشتن 600 هزار تومن، خیلی راحت میتونید Halo Edition بگیرید که درصد فالکون بودن مادربوردش خیلی زیاده.

پیشنهاد میکنم اگر صبر و حوصله دارید یکم دندون روجیگر بزارید تا آبها از آسیاب بیافته و حساب کار دست این دزدبازاری ها بیاد بعد اقدام به خرید بکنید.

با درود
چند دقیقه میخوام وقتتون رو بگیرم و در مورد خرید Xbox360 در تهران براتون صحبت کنم.
وجود کنسولهای استوک و تعمیر شده در بازار که بصورت آکبند فروخته میشه زیاد نیست ولی کم هم نیست. هر کنسولی که HDMI نداشت بدون شک استوک هست و هزگر اقدام به خریدن نکنید و گول قیمت ارزون و تمیز بودنش رو نخورید. قیمتش حدود 350 تا 390 هست.
اگر جزو کسانی هستین که قبلا 360 داشتید و به دلایلی دوباره میخواید اقدام به خریدن بکنید، درصورتی که لوازم کنسول قبلی رو دارید ( منظورم فقط هارد هست ) میتونم فروشگاهی رو معرفی کنم که Xbox360 With HDMI رو که تاریخ ساختش 23/8/2007 هست و مادربودشون زافر همراه با هیت سینک اضافه ست رو به شما بفروشه ( در صورت تمایل ). در واقع کنسول رو با مشخصاتی که گفتم میده ولی بدون هارد با قیمت 430 تومن.
اگر جزو کسانی هستید که تازه میخواید 360 بخرید باید بگم در صورت داشتن 600 هزار تومن، خیلی راحت میتونید Halo Edition بگیرید که درصد فالکون بودن مادربوردش خیلی زیاده.

پیشنهاد میکنم اگر صبر و حوصله دارید یکم دندون روجیگر بزارید تا آبها از آسیاب بیافته و حساب کار دست این دزدبازاری ها بیاد بعد اقدام به خرید بکنید.
سلام
بی زحمت ادرس فروش گاهرو میدی بریم خرش رو بگیریم

فريدون جان منظورت اون 2 تان
من شوهر خواهرم دوبي ميگه اونجا مثل چي Arcade Pack ميبرند چون مفت
نه عزیزم. اونها که ..... :biggrin1:.
سلام
بی زحمت ادرس فروش گاهرو میدی بریم خرش رو بگیریم
برات PM گذاشتم عزیزم، باکست روچک کن ;).

سلام دوستان. الان برای ایکس باکس هالو اديشن چه رجيون هايی اومده؟ فکر کنم هنوز هم همون Ucهست درسته؟
بازی هايی که ميخوايم بخريم بايد Ntsc\uباشه ديگه درسته؟ پس اون Cچيه؟

سلام دوستان. الان برای ایکس باکس هالو اديشن چه رجيون هايی اومده؟ فکر کنم هنوز هم همون Ucهست درسته؟
بازی هايی که ميخوايم بخريم بايد Ntsc\uباشه ديگه درسته؟ پس اون Cچيه؟
جان بچت بیخیال اون C شو :biggrin1:. هیلو ادیشن هم با اجازه شما فعلا UC یش هست فقط.. :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or