همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

شما مثل اینکه حالت خوش نیست؟
شما اول رفتی تو سایت امریکا:
http://www.xbox.com/en-US/default.htm
بعدش رفتی توی سایت انگلستان: (احتمالا ف*ر شکنی چیزی اجرا کردی که ipت مال انگلستان شده یا یه لینکی رو باز کردی که رفتی اینجا)
http://www.xbox.com/en-GB/default.htm
خوب معلومه که قیمتا فرق داره توی این دو سایت. چیز عجیبی هم نیست.
دوست من ديگه مهم نيست اما بگم که بابا من با فاصله 5 دقيقه يک صفحه رو تکرار ميکنم يک صفحه رو لود کردم و ديدم که قيمت 200 تا آمد پايين، همين. ديگه هم مهم نيست. بيخيال

با سلام
چندتا سوال راجع به مدل آركيد داشتم:
1. وسايل اين مدل چه چيزاهايي؟
2. از نظر قدرت و گرما فرقي داري ؟(قدرتش كمتر باشه يا نه)
3. قيمت اين مدل توي بازار ايران چنده؟
4. مي ارزه مدي پرميوم خودم رو با اين ها عوض كنم؟
با تشكر

با سلام
چندتا سوال راجع به مدل آركيد داشتم:
1. وسايل اين مدل چه چيزاهايي؟
2. از نظر قدرت و گرما فرقي داري ؟(قدرتش كمتر باشه يا نه)
3. قيمت اين مدل توي بازار ايران چنده؟
4. مي ارزه مدي پرميوم خودم رو با اين ها عوض كنم؟
با تشكر

سلام
این سوال ها همش در صفحات قبل موجوده ولی
سوال 1-مموری 256 . دسته بیسیم . کابل TV 480p . خوده کنسول . 5 عدد بازی ارکید . پاور
2- از نظر قدرت که یکی ولی گرما هیچ مشکلی نداره
3-تو ایران کم یابه ولی 310 تا 330 تومن فکر کنم حدود قیمت باشه
4- اگه از این پریمیوم قدیمی هاست فکر کنم بیارزه ولی باید هارد بخری

اقایون من بی سوادم
یک نفر معنی این عکس رو به من بگه یعنی ارکید نصف بازی های xbox رو اجرا می کنه:confused:
XboxArcade_pagebannerv2.jpg
دوست عزیز این عکس یعنی اینکه اگر شما از فروشگاه Toys R Us یدونه Arcade Pack بخرید می تونید یک بازی Xbox360 هم با نصف قیمت اصلی خودش از مغازه بگیرید.

کنسول بعدی مایکروسافت 2011 به بازار میاد البته ربطی نداره به این تاپیک فقط میخواستم از لیچ کینگ بپرسم ارزش داره از حالا یه تاپیک بزنیم اخبار وشایعات راجع به اون رو بریزیم توش؟

یه سوال ازتون داشتم
من قصد خرید یه xbox360 رو دارم البته دسته دوم از یکی از اعضای همین سایت که میگه تعمیری هستش و هم دسته دوم بعدشم مدلش کور هستش و با هارد و 10 تا بازی میگه 250 خوبه بخرم خاستم از شما که خبره ی اینها هستین یه مشورتی داشته باشم
من عاشق بازی هستم و هر بازی رو هم که بگی بازی کردم ولی پول نو خریدنشو ندارم الان نو چنده؟؟/
ممنون میشم کمکم کنین و جوابم رو بدین

آقایون تو سایت XBOX نوشته بود آرکید بازیهای xbox (منظورم نسل قبله) اجرا نمی کنه
هیچ راهی نداره؟
اینکه Arcade بازی های XBOX رو اجرا نمی کنه به دلیل اینکه اجرای بازی های قدیمی xbox نیاز به هارد دارن. نه اینکه arcade مثلا قدرت اجرا شو نداشته باشه. شما اگر یه هارد بزاری روی arcade می تونی بازی ها رو اجرا کنی.

یه سوال ازتون داشتم
من قصد خرید یه xbox360 رو دارم البته دسته دوم از یکی از اعضای همین سایت که میگه تعمیری هستش و هم دسته دوم بعدشم مدلش کور هستش و با هارد و 10 تا بازی میگه 250 خوبه بخرم خاستم از شما که خبره ی اینها هستین یه مشورتی داشته باشم
من عاشق بازی هستم و هر بازی رو هم که بگی بازی کردم ولی پول نو خریدنشو ندارم الان نو چنده؟؟/
قیمتش مناسبه ولی خوب خرید کنسول تعمیری یکم ریسک داره. چون 360 به نوشم اطمینانی نیست چه برسه به تعمیریش. اگه واقعا عجله داری برای خرید قیمتش مناسبه ولی توصیه می کنم صبر کنی و پولاتو به مرور جمع کنی و چند ماه بعد یه کنسول نو بخری.

یه سوال ازتون داشتم
اصلا نخر. اصلا به صرفه نيست. واستا پولاتو جمع کن آرکيد بخر.

قیمت ب روزـه Xbox360 :

آرکید پک = نیست، اگرهم باشه قیمتش مناسب نیست.
With HDMI : کپی خور شده، تاریخ برج 10 به بعد، 510 هزار.
الیت: بین 650 تا 700 تاریخ برج 10 11.
هیلو ادیشن: 650 به بالا، تاریخ برج 11 به بالا.

یه سوال ازتون داشتم

دوست عزیز منم کنسولم دست دوم تعمیر ولی داره کار می کنه هر کنسول تعمیری که خراب نمیشه در ضمن اگر این دوستمون که می خواد کنسولشو بفروشه اگه بهت نمی گفت بعد خودت میفهمیدی چه می شود ؟ معلومه از دستش عصبانی بودی ولی این دوستمون صادقانه گفته شما نخرید یکی دیگه می خره من نمی خوام از طرف داری کنم ولی ... قیمتش عالی

قیمت ب روزـه Xbox360 :

آرکید پک = نیست، اگرهم باشه قیمتش مناسب نیست.
With HDMI : کپی خور شده، تاریخ برج 10 به بعد، 510 هزار.
الیت: بین 650 تا 700 تاریخ برج 10 11.
هیلو ادیشن: 650 به بالا، تاریخ برج 11 به بالا.

خوشبختانه مثل اینکه نسل اون سری اولی های Premium منقرض شد دیگه ؛ نه ؟! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or