mazi_z_PSP
کاربر سایت
دوستان يک سوال : با دسته ایکس باکس 360 پريميوم ميشه با ایکس باکس 360 هالو اديشن بازی کرد؟ يعنی فرقی نميکنه دسته ها مال کدوم مدل باشن؟
و الان دسته بيسيم و باسيم چنده؟
دسته که تو همه ی مدل ها یکی هست فقط رنگش عوض شده و به هم دیگه هم میخورندوستان يک سوال : با دسته ایکس باکس 360 پريميوم ميشه با ایکس باکس 360 هالو اديشن بازی کرد؟ يعنی فرقی نميکنه دسته ها مال کدوم مدل باشن؟
همین فریدون رفته بود دسته ی elite واسه پریمیومش خریده بود!:biggrin1:کیس رو که فکر نکنم بتونی پیدا کنی چون اصلا تولید نمیشهمن طالب کیس این هیلو ادیشن شدم(اخه به تازگی به خیل عظیم هیلو بازها پیوستم ومعتاد شدم:cheesygri)
کسی میدونه کجا میشه خرید یا قیمتش چنده؟
بــــــــلــــه :biggrin1:. بهنام جون اگر هم کسی داشته باشه یا استوک ـه یا از خرید قبلشه که باد کرده :biggrin1:.خوشبختانه مثل اینکه نسل اون سری اولی های Premium منقرض شد دیگه ؛ نه ؟!![]()
:biggrin1:همین فریدون رفته بود دسته ی elite واسه پریمیومش خریده بود! :biggrin1:

خیلی دیره ولی خوش امدی :biggrin1:. در مورد سئوال بگم که:(اخه به تازگی به خیل عظیم هیلو بازها پیوستم ومعتاد شدم:cheesygri )
بزنم به تخته یه نفره اندازه 200 نفر پرسش برای پرسیدن داری یا :biggrin1:. البته بستگی شدید داره به وجدان فروشنده:و الان دسته بيسيم و باسيم چنده؟
باید بری هیلو رو بخری بزاری تو درایور دستگاه بعد شروع به بازیکردن میکنی اولش خیلی حال نمیکنیهرکی بخواد به خيل عظيم هالو بازان بپيونده بايد چه شرايط و چه چيز هايی رو داشته باشه؟
اقا با بنده خدا شوخي نكنيدهرکی بخواد به خيل عظيم هالو بازان بپيونده بايد چه شرايط و چه چيز هايی رو داشته باشه؟
:biggrin1: ) یکی هم هست که میده 510 تومن.
). فردا اول وقت میخوام یقش کنم. خدا خواست و مشکلی پیش نیامد و تونستم بگیرم 100 در صد همین جا اعلام میکنم
.