همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

دوستان يک سوال : با دسته ایکس باکس 360 پريميوم ميشه با ایکس باکس 360 هالو اديشن بازی کرد؟ يعنی فرقی نميکنه دسته ها مال کدوم مدل باشن؟
و الان دسته بيسيم و باسيم چنده؟​

دوستان يک سوال : با دسته ایکس باکس 360 پريميوم ميشه با ایکس باکس 360 هالو اديشن بازی کرد؟ يعنی فرقی نميکنه دسته ها مال کدوم مدل باشن؟
و الان دسته بيسيم و باسيم چنده؟​

دسته که تو همه ی مدل ها یکی هست فقط رنگش عوض شده و به هم دیگه هم میخورن;) همین فریدون رفته بود دسته ی elite واسه پریمیومش خریده بود!:biggrin1:

من طالب کیس این هیلو ادیشن شدم(اخه به تازگی به خیل عظیم هیلو بازها پیوستم ومعتاد شدم:cheesygri)
کسی میدونه کجا میشه خرید یا قیمتش چنده؟
کیس رو که فکر نکنم بتونی پیدا کنی چون اصلا تولید نمیشه
رو قیمت هم این معمولی ها (سفید-مشکی) طاهر میگفت 70 تومن

خوشبختانه مثل اینکه نسل اون سری اولی های Premium منقرض شد دیگه ؛ نه ؟! ;)
بــــــــلــــه :biggrin1:. بهنام جون اگر هم کسی داشته باشه یا استوک ـه یا از خرید قبلشه که باد کرده :biggrin1:.
همین فریدون رفته بود دسته ی elite واسه پریمیومش خریده بود! :biggrin1:
:biggrin1: :cool:
(اخه به تازگی به خیل عظیم هیلو بازها پیوستم ومعتاد شدم:cheesygri )
خیلی دیره ولی خوش امدی :biggrin1:. در مورد سئوال بگم که:
مرد حسابی، خود کنسول تو ایران کمیاب ـه، شما داری دنبال کیسش میگردی :biggrin1:.
و الان دسته بيسيم و باسيم چنده؟
بزنم به تخته یه نفره اندازه 200 نفر پرسش برای پرسیدن داری یا :biggrin1:. البته بستگی شدید داره به وجدان فروشنده:

باسیم: حدود 35 تومن. خوبی: میتونی بعنوان Game Pad در PC استفاده بکنی و حالشو ببری :biggrin1:.
بی سیم: از 45 به بالا ( بنده مدل مشکلی یا همون الیت رو خریدم 49 تومن :biggrin1: ). خوبی: میتونی از سر کوچتون با کنسولت بازی کنی :biggrin1:. بدی: یا باید با یه کارخونه تولید پیل ( همون باطری خودمون :biggrin1: ) قرار داد مادام العمر ببندی یا اینکه از باطری های مخصوص که قیمتشون از 18 تا 45 تومن هست استفاده کنی. البته بجز 45 تومنی که طراحی و ساخته شده توسط خود ماکروسافت هست، بقیه قلابی تشریف دارن.
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
هرکی بخواد به خيل عظيم هالو بازان بپيونده بايد چه شرايط و چه چيز هايی رو داشته باشه؟​

باید بری هیلو رو بخری بزاری تو درایور دستگاه بعد شروع به بازیکردن میکنی اولش خیلی حال نمیکنی
چون گرافیکGERAS OF WAR رو دیدی ولی بعد از یه مدت میبینی که بامسترچیف محوگیمپلی بازی ونورپردازی
باورنکردنیش شدی بعد معتاد میشی ودست به دعا که شماره 4هم بیاد یا هالیوودازش یه فیلمی چیزی بسازه
به همینراحتی:biggrin1:

هرکی بخواد به خيل عظيم هالو بازان بپيونده بايد چه شرايط و چه چيز هايی رو داشته باشه؟
اقا با بنده خدا شوخي نكنيد
شرايط:
يك عدد كنسول xbox360هر مدل باشه موردي نداره اما اگه هيلو اديتيشن باشه جذبش بالا تره
يك عدد دي وي دي كپي بازي هيلو اگه خيلي علاقع به عضويت داري بايد يك اورجينالشو بخري
يك عدد حوصله و يك عدد صبر و مقداري زمان براي بازي
با اين شرايط و تمام كردن بازي با ان شما هم به انها
ميپيونديد

ماشالا شما چقدر توضيحات حرفه ای و خوبی ميديد. اینارو که مدونستم. به شعور آدم توهين ميکنيد؟
بابا منظورم اینه که برای اینکه بتونم آنلاين بازی کنم و با توجه به اینکه ما تو ایران هستيم چه چيز ها و شرايطی لازم دارم؟​

البته الان شما بی خیال ان لاین شو.چونماکرو دوباره شروع به بن کردن کرده.
ولی اگه خیالت نیست با یک ADSL 128 می تونی شما بازی کنی.
البته فرم ویر IXtreme هم برای 360 تت داشته باشه ضرر نمی کنی

شب یلدا مبارک
تقدیم به همه xbox 360 داران
1gl7.jpg

با درود

قیمت روزـه 360 در تهران:

آرکید پک: نگرد نیست، گشتم نبود.

:biggrin1: < قابل توجه فرخ، عزیز دل بابا > :biggrin1:​

Pre With HDMI: قیمتهای و متفاوتی هست. این کنسول کپی شده بشرط اینکه MB فالکون باشه، یکی میده 600 تومن ( ای بر گرون فروش لعنت،،، بشمار :mad: :biggrin1: ) یکی هم هست که میده 510 تومن.

Halo Edition: این یکی داره خوش قیمت میشه یواش یواش. فعلا از 635 قیمت هست تا 700 .

Elite: یه جا داشت که نامرد میداد 700 تومن. البته برای 19/10/2007 بود که احتمالا فالکون بودنش بالاست.

پ.ن. یکی هست که آرکید پک رو خیلی خوب حساب میکنه، بهم گفت 380 تومن کپی شده ( باز هم گرونه :-" ). فردا اول وقت میخوام یقش کنم. خدا خواست و مشکلی پیش نیامد و تونستم بگیرم 100 در صد همین جا اعلام میکنم ;) .

نکته: به این جون :biggrin1: فرخ :biggrin1: نمیخوام برای کسی تبلیغ کنم یا پست نامربوط بدم.خواهشا مدیرا رحم کنن.

بزن زنگو فرخ که قیمتها شکست :biggrin1:

حالشو ببرید که Halo Eition شد 600 تومن ( 100 در صد فالکون ) و Elite شد 630 ( 50 50 ست مادر بوردش ).

حالا پیدا کنید پرتقال فروش را :biggrin1:.

پ.ن. برای کسب اطلاعات بیشتر این ID رو Add کنید:
persia_kings

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or