همه چيز درباره مدلهاي جديد (arcade pack - elite - halo edition)

از 28 تا بازی Save داشتم ولی 50 مگ هم نشده بود از این بابت زیاد نگران نباش ;). شما ارکید گیرت امد بگیر 100% خوشت هم نیامد خودم ازت میخرم :p. بنظرم :
1. هیلو ادیشن :love:
2. الیت :)
3. ارکید :cheesygri

از 28 تا بازی Save داشتم ولی 50 مگ هم نشده بود از این بابت زیاد نگران نباش ;). شما ارکید گیرت امد بگیر 100% خوشت هم نیامد خودم ازت میخرم :p. بنظرم :
1. هیلو ادیشن :love:
2. الیت :)
3. ارکید :cheesygri
ستگی داره سیو کدوم بازی هارو داشته باشی مثلا خود mass effect به تنهایی 500مگ حجم میگیره
من 18 تا بازی دارم در کل 58 mb جا گرفته
قیمت ارکید هم حدود 310 بیشتر نیست

سلام دوستان. ميخوام يک هيلو اديشن بخرم. این کنسول از هر نظر خوبه؟ چه درايوی بخرم بهتره؟ جعبش چه شکليه؟ ميشه يک عکس ازش بزاريد؟

psxgamer - mohammad20 جوابی ندارید دوستان ؟
دوستان جواب دادن...
ستگی داره سیو کدوم بازی هارو داشته باشی مثلا خود mass effect به تنهایی 500مگ حجم میگیره
اگه درست یادم باشه ، Rockstar هم چند وقت پیش از نداشتن هارد روی مدل Core انتقاد کرده بود و می گفت که برای ما محدودیت ایجاد میکنه ، نکنه برای GTAIV هم 500 مگ جا بخواد ؟! :-"

چند تا سوال

سلام به دوستان عزیز

من می خوام Xbox بگیرم ولی یه چند تا سوال داشتم.
  • قیمت برای من مهمه ( البته کارایی هم نیز مهمه اگه قیمت به کارایی بی ارزه) تا سقف 450 تومن دیگه تهش با همه خرجاش و ... 500 تومن
  • قیمت Pro و Elite , haloچنده ؟
  • کدومش به نسبت قیمتش می ارزه؟
  • هر کدوم با چه خصوصیاتی بهتر هست ؟ ( نوع درایو و Uc و .... بودن و .... )
  • در موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کرد؟
  • بازی های اورجینال و کپی تو ایران چنده؟
  • می ارزه آدم x box بگیره و با مانیتور 19 crt یا تلویزیون معمولی بازی کرد؟

قیمت ارکید هم حدود 310 بیشتر نیست

یعنی سیو Mass Effect به تنهایی 500 مگه؟!؟!؟!:eek::eek::eek:
امکان نداره!
سیو بازیهاش نباید از 64 مگ بیشتر باشه چون کم حجم ترین مموری کارت الان 64 مگه!
مموری کارت PS2 حدودا 8 مگ بود بیشترین اندازه سیوی که من دیدم برای فارنهایت بود که حدودا 8 مگ بود!
اگه اینطوری که شما میگید باشه ماکروسافت خیلی احمقه!!!

یعنی سیو Mass Effect به تنهایی 500 مگه؟!؟!؟!:eek::eek::eek:
امکان نداره!
سیو بازیهاش نباید از 64 مگ بیشتر باشه چون کم حجم ترین مموری کارت الان 64 مگه!
مموری کارت PS2 حدودا 8 مگ بود بیشترین اندازه سیوی که من دیدم برای فارنهایت بود که حدودا 8 مگ بود!
اگه اینطوری که شما میگید باشه ماکروسافت خیلی احمقه!!!
شرمنده
من اشتباه کردم سیو این بازی حدود 500kb که من "مگ" نوشتم
من جمعا 18 تا بازی دارم 100مگ از فضای هارد رو اشغال کرده
ولی به نظر من پریمیوم هم خیلی خوبه چون این بازی های ارکید خیلی باحاله که باید بریزی تو هارد+میتونی اهنگ بریزی تو هارد و...

سلام دوستان، من ميخوام يک ایکس باکس هيلو اديشن بخرم. چند تا سوال داشتم.
جعبه این کنسول چه شکليه ؟ ميشه يک عکس برام بزاريد؟
2- چه منطقه ای باشه بهتره؟ منطقه رو کجای جعبه کنسول نوشته؟
3- این کنسول ديگه مشکلی نداره از نظر گرما و سه چراغ قرمز؟
4- کپی خور کردنش چقدر هزينه داره؟
5- چند نوع درايو داره؟ منظورم مارک درايو ها هست؟ کدوم يکی بهتره؟
6- نيازی به 12 ولت کردن فن هاش هست؟
7- در چه رنگ هايی عرضه شده؟
و در کل ميخواستم بدونم که مشکلات این کنسول چيه و برای جلوگيری از ابتدا چه کارهايی بايد انجام داد.؟ و موقع خريد بايد حواسمون به چه چيز هايی باشه؟ يک چيزايی هم در مورد نوع مادربرد شنيده بود که اگر ميشه توضيح بديد.
دوستان اگر ميشه جواب های کامل بگيد تا گيج نشم. با تشکر

راستی يک چيزه ديگه که يادم رفت : الايت بهتره يا هيلو اديشن؟
--------------------------------
دوستان من تمام تاپيک های ديگه رو خوندم و خواهش ميکنم که شما هم جواب من رو بديد. ممنون​

سلام
من چند بار كه بعد از حدود 8 ساعت مداوم بازي روي بدنه كنسولم دست ميكشيدم ،همه جاش خنك بود ولي زير كنسول در قسمت انتهايي نزديك فنها گرما احساس كردم.البته نه خيلي شديد ولي چون من ميخاستم كنسول رو به صورت افقي بزارم وساعت بالا باهاش بازي كنم تصميم گرفتم كه با پيدا كردن چند تا لاستيك زير دستگاه رو بالا بيارم و بعد از كلي گشتن تونستم از يه مغازه فروش لوازم يدكي چند تا لاستيك رو پيدا كنم.من با كمي چسب دو طرفه كه تو لوكس فروشي هاي ماشين تهيه كردم لاستيك ها رو زير كنسول چسبوندم تا بعدا اگه قصد داشتم اين پايه ها رو بردارم با مشكل روبرو نشم و اثري باقي نذاره .ومساله ديگه اينكه اين لاستيكها هم لرزش رو ميگيرن وهم خيلي محكم به سطحي كه كنسول روش قرار داره ميچسبن و امكان تكون خوردن كنسول رو كم ميكنن .اين كار فقط واسه كسايي خوبه كه بخان كنسولشون رو افقي بزارن.عكسهاش رو در زير ميزارم.اميدوارم مفيد واقع بشه.در ضمن اگه كسي نظري راجع به اين كار داره و مزايا و معايبي كه به نظرش مياد رو بگه.
9ce91_2729.jpg

99354_2730.jpg

990ef_2728.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or