هفدهمین مراسم سالانه ی AIAS D.I.C.E Awards

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
همونطور که میدونید The Academy of Interactive Arts & Sciences یا همون ( AIAS ) یکی از معتبرترین منابعی هست که بهترین بازی سال رو تحت عنوان مراسم D.I.C.E انتخاب میکنه . نامزدهای بخشهای مختلف مشخص شدند و The Last of Us با نامزد شدن در 12 بخش !! یه رکورد فوق العاده رو بدست آورده .
برنده های نهایی روز 7 فبریه برابر با 18 بهمن ماه ساعت 7 صبح به وقت ایران طی مراسمی مشخص خواهند شد . این مراسم بصورت زنده در اینترنت پخش میشود .

لینک تماشای مراسم

Outstanding Achievement in Original Music Composition

• [*=1]Beyond: Two Souls
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Puppeteer
    [*=1]rain
    [*=1]Rayman Legends
Outstanding Achievement in Sound Design

• [*=1]Battlefield 4
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]God of War: Ascension
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Story

• [*=1]Beyond: Two Souls
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]The Novelist
    [*=1]Tomb Raider
Outstanding Character Performance

• [*=1]Grand Theft Auto V - Trevor
    [*=1]Ryse - Marius Titus
    [*=1]The Last of Us - Ellie
    [*=1]The last of Us - Joel
    [*=1]The Stanley Parable - Narrator
Downloadable Game of the Year

• [*=1]Brothers – A Tale of Two Sons
    [*=1]Far Cry 3: Blood Dragon
    [*=1]Gone Home
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]The Stanley Parable
Casual Game of the Year

• [*=1]Candy Box
    [*=1]Peggle 2
    [*=1]Plants VS Zombies 2
    [*=1]Rayman Fiesta Run
    [*=1]Ridiculous Fishing
Role-Playing/Massively Multiplayer Game of the Year

• [*=1]Diablo III
    [*=1]Dota 2
    [*=1]Dragon’s Dogma: Dark Arisen
    [*=1]Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
    [*=1]Pokémon X & Y
Outstanding Innovation in Gaming

• [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]The Stanley Parable
Sports Game of the Year

• [*=1]FIFA 14
    [*=1]Madden NFL 25
    [*=1]MLB 13 The Show
    [*=1]NBA 2K14
    [*=1]NHL 14
Racing Game of the Year

• [*=1]Forza Motorsport 5
    [*=1]Gran Turismo 6
    [*=1]Grid 2
    [*=1]Need for Speed Rivals
    [*=1]Real Racing 3
Fighting Game of the Year

• [*=1]Divekick
    [*=1]Injustice: Gods Among Us
    [*=1]Killer Instinct
Strategy/Simulation Game of the Year

• [*=1]Europa Universalis 4
    [*=1]Fire Emblem: Awakening
    [*=1]Sid Meier's Civilization V: Brave New World
    [*=1]StarCraft II: Heart of the Swarm
    [*=1]XCOM: Enemy Within
Family Game of the Year

• [*=1]Disney Infinity
    [*=1]LEGO Marvel Super Heroes
    [*=1]Rayman Legends
    [*=1]Skylanders Swap Force
    [*=1]Super Mario 3D World
Mobile Game of the Year

• [*=1]Fetch
    [*=1]Flick Kick Football Legends
    [*=1]Plants VS Zombies 2
    [*=1]Ridiculous Fishing
    [*=1]The Wolf Among Us
Handheld Game of the Year

• [*=1]Fire Emblem: Awakening
    [*=1]Luigi’s Mansion: Dark Moon
    [*=1]Pokémon X & Y
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Adventure Game of the Year

• [*=1]Assassin's Creed: IV Black Flag
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]Tomb Raider
Online Game of the Year

• [*=1]Battlefield 4
    [*=1]Borderlands 2
    [*=1]Diablo III
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]World of Tanks
Action Game of the Year

• [*=1]Battlefield 4
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Dead Rising 3
    [*=1]DmC: Devil May Cry
    [*=1]RESOGUN
Outstanding Achievement in Animation

[*=1]Beyond: Two Souls
    [*=1]Puppeteer
    [*=1]Rayman Legends
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Art Direction

• [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Puppeteer
    [*=1]Rayman Legends
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Visual Engineering

[*=1]Battlefield 4
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Ryse
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Gameplay Engineering

[*=1]Forza Motorsport 5
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Super Mario 3D World
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Game Direction

[*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us

Game of the Year

[*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]The Last of Us

آخرین ویرایش:
به نظر من باید جایزه بهترین بازی آنلاین و کنسول دستی و کژوآل و اینارو هم میدادن به TLoU چون درسته که مثلا اصلا برای کنسول های دستی منتشر نشد اما اگه میشد حتما میبرد.

ولی در کل GTA ناجور تحقیر شد!:دی Bioshock هم که رسما آدم حساب نشد!:دی

به نظر من باید جایزه بهترین بازی آنلاین و کنسول دستی و کژوآل و اینارو هم میدادن به TLoU چون درسته که مثلا اصلا برای کنسول های دستی منتشر نشد اما اگه میشد حتما میبرد.

ولی در کل GTA ناجور تحقیر شد!:دی Bioshock هم که رسما آدم حساب نشد!:دی
تاره راک استار هم اونجا بود و در مقابل دیدگانش TLOU درو میکرد ! غیر گیم پلی یه جایزه معنوی hall of fame هم با پخش یه ویدیو خاطرانگیز به بچه های راک استار دادن که خیلی بر نخوره بهشون:d

تاره راک استار هم اونجا بود و در مقابل دیدگانش TLOU درو میکرد ! غیر گیم پلی یه جایزه معنوی hall of fame هم با پخش یه ویدیو خاطرانگیز به بچه های راک استار دادن که خیلی بر نخوره بهشون:d

اینا خودشونم میدونن TLoU بازی بهتریه!:دی کلا هرکسی که TLoU رو بازی کرده باشه و از ضریب هوشی معمول هم بهره ببره شکی نخواهد داشت که بدون تردید بهترین بازی نسل و کاندید بهترین بازی تاریخه.

من یک نگاهی به لیست جوایز این مراسم تو این 17 سال کردم
تا اونجایی که فهمیدم تنها تا الان TLOU بود که 10 تا جایزه رو برده یعنی یه جورایی رکورد شکونده :دی

بازی تون که رکورد گوتی رو زد و از همه سایت های معتبر گوتی گرفت دیگه این فشار از کجا میاد؟؟؟عجیبه والا:دی بدجور فرو کردین توgtaبزرگ.از همون روز اول که نامزدها اعلام شد معلوم بودgtaچیزی نمیبره چیز عجیبی نیست.ما ضریب هوشی مون پایینه gtaبرا ما بازی بهتریه:دی

اینا خودشونم میدونن TLoU بازی بهتریه!:دی کلا هرکسی که TLoU رو بازی کرده باشه و از ضریب هوشی معمول هم بهره ببره شکی نخواهد داشت که بدون تردید بهترین بازی نسل و کاندید بهترین بازی تاریخه.

یعنی مثلا من الان عقب مونده ام ؟ یا کند ذهنم ؟ کلا چِمِه دکتر ؟!

یعنی تلو کلا هر چی رقیب و حریف بود رو رسما نیست و نابود کرد :d
لامصب چه قدر با اقتدار ظاهر شد! بهترین بازی نسله بی شک و تردید:x
فقط اگه جایی میشه مراسم رو دانلود کرد برا تماشا لینکش رو بدید که ترجیحا شیلتر نباشه!

یعنی مثلا من الان عقب مونده ام ؟ یا کند ذهنم ؟ کلا چِمِه دکتر ؟!

هیچ کدوم تو فقط فن GTA‌ هستی و طبیعتا GTAV هم برات از همه نظر بهتره. سلیقه شخصی رو دخالت نده. کسی نمیتونه ادعا کنه همه باید فلان بازی رو بهترین بازی تاریخ یا نسل یا سال یا هرچیز دیگه بدونن. مثلما به اندازه تعداد گیمرها نظر متفاوت وجود داره. اما از نظر فنی، تکنیکی و یا میانگین آرا خیلی چزهارو میشه بررسی و متر کرد. مثلا به عنوان دید شخصی و سلیقه مختص به خودم Crash رو بهترین بازی ND‌ میدونم (چون بیشتر ازش لذت بردم و باهاش خاطره دارم) اما شکی ندارم که TLoU بازی بهتریه. کسی که میاد میگه Godfather جزو 5 تا فیلم برتر تاریخ سینماست منظورش این نیست که اگه کسی از این فیلم خوشش نیومد یعنی "عقب موندس" یا "کند ذهنه". کانسپت بینهایت راحت الفهمی هست.

ممکنه از نظر تو GTAV بهترین بازی سال و نسل و تاریخ و کهکشان و .... باشه اما خوب این نظر توـه و قرار نیست درست باشه. مهم اینه که مجموع آرا و نظرات و نمرات و نتیجه گیری های فنی (که مشخصا نظر یک نفر نیست و برآیند نظر صدها نفره) و البته نظر میلیون ها گیمر نشون میده که TLoU‌ بهترین بازی نسل و کاندید بهترین های تاریخ گیمه. حالا نظر شخصی هرکس هرچی هست به خودش مربوطه و در عوض شدن شرایط بی تاثیر. به قول مارکس نظر اشخاص در برابر جامعه بی ارزشه. اینجا هم ملاک نظر شخصی نیست، منظور تاپیک برآیند نظرات برای تعیین بهترین هست که باعث میشه نظر مارکس خیلی درست بنظر برسه. بازم میگم اینکه از نظر تو GTAV بهترین بازی سال و نسله حق طبیعی خودت هست و ایرادی بهش وارد نیست، اما میلیون ها نفر دیگه هستن که قوین با تو مخالفن و جور دیگه ای فکر میکنن. جامعه آماری هم که همیشه تعیین کننده بهترین هاست متشکل از همین نظرات شخصی. مخلص کلام اینکه اگه از نظر تو GTAV بهترین بازی سال هست به معنی این نیست که واقعا همینطوره چون ملاک برای همه مجموع نظرات هست و مجموع نظرات و سلایق شخصی هم چیز دیگه ای رو میگن.

اینکه TLoU بهترین بازی سال نیست، با توجیه اینکه نظر شخصی من این رو میگه زمانی مفهوم و معنی داره که فردیت مطرح باشه و گوینده مدعی باشه "برای من" بهترین بازی سال نیست. باز تاکید میکنم نظرات و سلایق شخصی کسی در انتخابی که فلسفه وجودیش بر مبنی مجموع نظرات هست اصلا تاثیری نداره.

^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^
1742faef478b1eeb1.jpg

هیچ کدوم تو فقط فن GTA‌ هستی و طبیعتا GTAV هم برات از همه نظر بهتره. سلیقه شخصی رو دخالت نده. کسی نمیتونه ادعا کنه همه باید فلان بازی رو بهترین بازی تاریخ یا نسل یا سال یا هرچیز دیگه بدونن. مثلما به اندازه تعداد گیمرها نظر متفاوت وجود داره. اما از نظر فنی، تکنیکی و یا میانگین آرا خیلی چزهارو میشه بررسی و متر کرد. مثلا به عنوان دید شخصی و سلیقه مختص به خودم Crash رو بهترین بازی ND‌ میدونم (چون بیشتر ازش لذت بردم و باهاش خاطره دارم) اما شکی ندارم که TLoU بازی بهتریه. کسی که میاد میگه Godfather جزو 5 تا فیلم برتر تاریخ سینماست منظورش این نیست که اگه کسی از این فیلم خوشش نیومد یعنی "عقب موندس" یا "کند ذهنه". کانسپت بینهایت راحت الفهمی هست.

ممکنه از نظر تو GTAV بهترین بازی سال و نسل و تاریخ و کهکشان و .... باشه اما خوب این نظر توـه و قرار نیست درست باشه. مهم اینه که مجموع آرا و نظرات و نمرات و نتیجه گیری های فنی (که مشخصا نظر یک نفر نیست و برآیند نظر صدها نفره) و البته نظر میلیون ها گیمر نشون میده که TLoU‌ بهترین بازی نسل و کاندید بهترین های تاریخ گیمه. حالا نظر شخصی هرکس هرچی هست به خودش مربوطه و در عوض شدن شرایط بی تاثیر. به قول مارکس نظر اشخاص در برابر جامعه بی ارزشه. اینجا هم ملاک نظر شخصی نیست، منظور تاپیک برآیند نظرات برای تعیین بهترین هست که باعث میشه نظر مارکس خیلی درست بنظر برسه. بازم میگم اینکه از نظر تو GTAV بهترین بازی سال و نسله حق طبیعی خودت هست و ایرادی بهش وارد نیست، اما میلیون ها نفر دیگه هستن که قوین با تو مخالفن و جور دیگه ای فکر میکنن. جامعه آماری هم که همیشه تعیین کننده بهترین هاست متشکل از همین نظرات شخصی. مخلص کلام اینکه اگه از نظر تو GTAV بهترین بازی سال هست به معنی این نیست که واقعا همینطوره چون ملاک برای همه مجموع نظرات هست و مجموع نظرات و سلایق شخصی هم چیز دیگه ای رو میگن.

اینکه TLoU بهترین بازی سال نیست، با توجیه اینکه نظر شخصی من این رو میگه زمانی مفهوم و معنی داره که فردیت مطرح باشه و گوینده مدعی باشه "برای من" بهترین بازی سال نیست. باز تاکید میکنم نظرات و سلایق شخصی کسی در انتخابی که فلسفه وجودیش بر مبنی مجموع نظرات هست اصلا تاثیری نداره.

الان اینهمه نوشتی در حالی که من اصلا نه اعتراضی به GOTY شدن TLOU داشتم و نه چیزی رو زیر سوال بردم و ... اینا رو باید به خودت بگی چون تو سلیقه ی من و امثال من رو با جمله ی : " کلا هرکسی که TLoU رو بازی کرده باشه و از ضریب هوشی معمول هم بهره ببره شکی نخواهد داشت که بدون تردید بهترین بازی نسل و کاندید بهترین بازی تاریخه " بشدت زیر سوال بردی و حتی توهین کردی ! چون هستن افرادی که هر دو رو بازی کردن و نه مشکل و روحی روانی داشتن ، نه هیتر بودن ، نه فن کنسول رقیب بودن ، ولی بنظرشون GTA بهتر بوده .

کلاً باید یه جایزه Outstanding به TLoU میدادن بره :دی

سوالی که مطرحه بروس کجاست !؟ :-?
Downloadable Game of the Year

[*=1]Far Cry 3: Blood Dragon
    [*=1]Gone Home
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]The Stanley Parable
:love:
فقط حیف که ریمن 4-5 جا کاندید بود و دسته بیل هم نبرد =((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی