هفدهمین مراسم سالانه ی AIAS D.I.C.E Awards

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
همونطور که میدونید The Academy of Interactive Arts & Sciences یا همون ( AIAS ) یکی از معتبرترین منابعی هست که بهترین بازی سال رو تحت عنوان مراسم D.I.C.E انتخاب میکنه . نامزدهای بخشهای مختلف مشخص شدند و The Last of Us با نامزد شدن در 12 بخش !! یه رکورد فوق العاده رو بدست آورده .
برنده های نهایی روز 7 فبریه برابر با 18 بهمن ماه ساعت 7 صبح به وقت ایران طی مراسمی مشخص خواهند شد . این مراسم بصورت زنده در اینترنت پخش میشود .

لینک تماشای مراسم

Outstanding Achievement in Original Music Composition

• [*=1]Beyond: Two Souls
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Puppeteer
    [*=1]rain
    [*=1]Rayman Legends
Outstanding Achievement in Sound Design

• [*=1]Battlefield 4
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]God of War: Ascension
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Story

• [*=1]Beyond: Two Souls
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]The Novelist
    [*=1]Tomb Raider
Outstanding Character Performance

• [*=1]Grand Theft Auto V - Trevor
    [*=1]Ryse - Marius Titus
    [*=1]The Last of Us - Ellie
    [*=1]The last of Us - Joel
    [*=1]The Stanley Parable - Narrator
Downloadable Game of the Year

• [*=1]Brothers – A Tale of Two Sons
    [*=1]Far Cry 3: Blood Dragon
    [*=1]Gone Home
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]The Stanley Parable
Casual Game of the Year

• [*=1]Candy Box
    [*=1]Peggle 2
    [*=1]Plants VS Zombies 2
    [*=1]Rayman Fiesta Run
    [*=1]Ridiculous Fishing
Role-Playing/Massively Multiplayer Game of the Year

• [*=1]Diablo III
    [*=1]Dota 2
    [*=1]Dragon’s Dogma: Dark Arisen
    [*=1]Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
    [*=1]Pokémon X & Y
Outstanding Innovation in Gaming

• [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]The Stanley Parable
Sports Game of the Year

• [*=1]FIFA 14
    [*=1]Madden NFL 25
    [*=1]MLB 13 The Show
    [*=1]NBA 2K14
    [*=1]NHL 14
Racing Game of the Year

• [*=1]Forza Motorsport 5
    [*=1]Gran Turismo 6
    [*=1]Grid 2
    [*=1]Need for Speed Rivals
    [*=1]Real Racing 3
Fighting Game of the Year

• [*=1]Divekick
    [*=1]Injustice: Gods Among Us
    [*=1]Killer Instinct
Strategy/Simulation Game of the Year

• [*=1]Europa Universalis 4
    [*=1]Fire Emblem: Awakening
    [*=1]Sid Meier's Civilization V: Brave New World
    [*=1]StarCraft II: Heart of the Swarm
    [*=1]XCOM: Enemy Within
Family Game of the Year

• [*=1]Disney Infinity
    [*=1]LEGO Marvel Super Heroes
    [*=1]Rayman Legends
    [*=1]Skylanders Swap Force
    [*=1]Super Mario 3D World
Mobile Game of the Year

• [*=1]Fetch
    [*=1]Flick Kick Football Legends
    [*=1]Plants VS Zombies 2
    [*=1]Ridiculous Fishing
    [*=1]The Wolf Among Us
Handheld Game of the Year

• [*=1]Fire Emblem: Awakening
    [*=1]Luigi’s Mansion: Dark Moon
    [*=1]Pokémon X & Y
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Adventure Game of the Year

• [*=1]Assassin's Creed: IV Black Flag
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]Tomb Raider
Online Game of the Year

• [*=1]Battlefield 4
    [*=1]Borderlands 2
    [*=1]Diablo III
    [*=1]The Last of Us
    [*=1]World of Tanks
Action Game of the Year

• [*=1]Battlefield 4
    [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Dead Rising 3
    [*=1]DmC: Devil May Cry
    [*=1]RESOGUN
Outstanding Achievement in Animation

[*=1]Beyond: Two Souls
    [*=1]Puppeteer
    [*=1]Rayman Legends
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Art Direction

• [*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Puppeteer
    [*=1]Rayman Legends
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Visual Engineering

[*=1]Battlefield 4
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Ryse
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Gameplay Engineering

[*=1]Forza Motorsport 5
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Super Mario 3D World
    [*=1]The Last of Us
Outstanding Achievement in Game Direction

• [*=1]Brothers – A Tale of Two Sons
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]Papers, Please
    [*=1]Tearaway
    [*=1]The Last of Us

Game of the Year

[*=1]Bioshock Infinite
    [*=1]Grand Theft Auto V
    [*=1]The Last of Us

آخرین ویرایش:
اونوقت GT7 هم اگه همون GT5 باشه و فقط دمیج و ماشینای مشکل دارش برطرف بشه چجوری میشه ؟ :دی
من GT باز نیستم از یکی که GT بازه باید بپرسی.ولی چون Forza بازم میدونم مشکلش چیه:d
البته Forza هم میتونست برداره ماشین های Forza 4 بیاره تو بازی و مثلا بگه اینا ماشین استانداردن و اینا پرمیومن ولی خوب اینکارو نکرد که به نظر من کار درستی هم هست این شماره محتویاتش کم شد ولی از اون طرف کل بازی نسل بعدی شد (نظر شخصی:d )

آخرین ویرایش:
در اینکه Forza بدون رقیبه هیچ شکی نیست و امسال هم به اون چیزی که حقش بود رسید.واقعا یه ریسینگ شبیه ساز بی نظیر که تنها مشکلش فقط کمبود محتویات بود و همین باعث شد متاش بیاد پایین وگرنه عمرا زیر 90 می شد.با این حال چیزی که مهمه اینه که با همین متا هم بهترین ریسنگ سال شد و این بیشتر از پیش نشون میده چقدر این بازی بدون رقیبه:d

من GT باز نیستم از یکی که GT بازه باید بپرسی.ولی چون Forza بازم میدونم مشکلش چیه:d
البته Forza هم میتونست برداره ماشین های Forza 4 بیاره تو بازی و مثلا بگه اینا ماشین استانداردن و اینا پرمیومن ولی خوب اینکارو نکرد که به نظر من کار درستی هم هست این شماره محتویاتش کم شد ولی از اون طرف کل بازی نسل بعدی شد (نظر شخصی:d )
اولا که کمبود F5 فقط ماشین نبود خودت بهتر از من میدونی . دوما مگه تو فورزاهای قبلی که متاشون 90 میشد ماشینای شماره های قبلی رو به عنوان ماشین استاندارد میزاشتن که تو F5 بزارن ؟ :دی

====
پ.ن : خیلی ناراحتم که کل کلمون با ماکرو فنای درست حسابی که میدونن چی مینویسن فقط به زمینه ی ریسینگ تقلیل یافته :دی (GT یه شاهکار با متای 90 به بالا بسازه اونوقت با کی کل کل کنیم تو سایت تو نسل جدید ؟ :دی)

اولا که کمبود F5 فقط ماشین نبود خودت بهتر از من میدونی . دوما مگه تو فورزاهای قبلی که متاشون 90 میشد ماشینای شماره های قبلی رو به عنوان ماشین استاندارد میزاشتن که تو F5 بزارن ؟ :دی

====
پ.ن : خیلی ناراحتم که کل کلمون با ماکرو فنا فقط به زمینه ی ریسینگ تقلیل یافته :دی (GT یه شاهکار با متای 90 به بالا بسازه اونوقت با کی کل کل کنیم تو سایت تو نسل جدید ؟ :دی)
نه دیگه بازی نکردی.اگه بازی کنی همون گیم پلی ارجینال Forza داره که عالیه :d.تو بقیه زمینه ها هم بهتره بری تریلر E3 با دقت نگاه کنی و بعد هم گیم پلی خود بازی با بهترین کیفیت نگاه کنی.(نه اون کیفیتی که با تریلر برنامه Jimmy Fallon مقایسه میشد :| ) بعد مقایسه کنی.تریلر E3 مشکلاتی داشت که تو نسخه نهایی بازی کامل بر طرف شدن.100% کمبود های دیگه ای هم داره که تو پست قبلی اشاره کردم مثل کمبود پیست،نداشتن مسابقه در شب و ... . نه دیگه نمیذاشتن ولی تو Forza 5 میتونستن برن ماشین هایی که طراحی نسل قبلی داشتنو منتقل کنن به نسل بعد و این طوری تعداد ماشین هارو زیاد کنن ولی این کارو نکردن :d
...................................
ناراحت نباش امسال انحصاری زیاد داره مایکروسافت :d.اون قسمت داخل پرانتز هم درباره Forza صدق میکنه :d

پ.ن : خیلی ناراحتم که کل کلمون با ماکرو فنای درست حسابی که میدونن چی مینویسن فقط به زمینه ی ریسینگ تقلیل یافته :دی (GT یه شاهکار با متای 90 به بالا بسازه اونوقت با کی کل کل کنیم تو سایت تو نسل جدید ؟ :دی)

باید منتظر ماند تا انحصاری های هر دو بیاد ببینیم این نسل مایکرو و سونی چی واسه رقابت دارن فعلا زوده نظر داد:d

====
پ.ن : خیلی ناراحتم که کل کلمون با ماکرو فنا فقط به زمینه ی ریسینگ تقلیل یافته :دی (GT یه شاهکار با متای 90 به بالا بسازه اونوقت با کی کل کل کنیم تو سایت تو نسل جدید ؟ :دی)

اگر رو ول كن اقا ، اگر ٩٠ بشه :d
حالا تو فرض كن ناتي داگ نبود ، شماها چه ميكردين ؟! :d
در مورد جي تي با متاي ٩٠ هم بگم كه اميدي نداشته باش :d

فعلا که ناتی داگ هست و اگری هم در موردش وجود نداره:d
در مورد GT هم باید ببینیم تو نسل بعد چیکار میکنه فکر میکنم فاصله ی زمانی بین Gt7 و Forza6 تقریبا یکی باشه و میشه راحت تر مقایسه کرد

مدیا مولکول سانتا مونیکا x y z همه گلدون باقالی فقط ناتی داگ داریم ما:d خوشم میاد مایکرو فن جماعت کم نمیاره هیچ به روی خودشم نمیاره تو دنیا چه خبره... نسل هشتمم اومد هنوز که هنوزه چرخه انحصاری xbox دست ترد پارتیهاست بعد ما فقط ناتی داگ داریم:d

ناتی داگ فقط ؟! I Don't Think So :دی

عه چرا ؟ مگه شما امید داشتین که روزی بتونین با سونی در زمینه ریسینگ کل کل کنین ؟!

Bahram B
با گرافیک F5 کاری ندارم من منظورم همین کمبودایی بودن که خودتم گفتی .
ناراحت نباش امسال انحصاری زیاد داره مایکروسافت​
:d
.​
من منظورم انحصاری زیاد نبود که . درضمن فک نکنم بشه با انحصاریای Unknown اومد به کل کل ـه بازیای ND و SM و RaD و MM و ... :دی و اینکه والا اینجوری که معلومه این نسلم قراره با گیز و فورزا و هیلو سر بره . فعلا که به Black Tusk گفتن هر چی میسازی کنسل کن بیا گیرز بساز :دی

آخرین ویرایش:
عـــه این دوستان بخش اخبار هم میان چه جالب :d یه مدته کلاً غیبشون زد فقط با یه بهترین Racing ارضا میشین ؟ :d

این دوستمون نوید یه نسل تمام با متای فورزا زندگی میکرد الانم میگه metacritic ? what are you talkin about:-j:d

خوب نینتندو هم انحصاری زیاد داره :دی و اینکه والا اینجوری که معلومه این نسلم قراره با گیز و فورزا و هیلو سر بره . فعلا که به Black Tusk گفتن هر چی میسازی کنسل کن بیا گیرز بساز :دی
Quantum Break,Ryse,Titanfall,Sunset Overdrive,Spark اینا رو شما زیر مجموعه Halo و Gears میبینی مشکل شماست:)
Killzone , Infamous Uncharted مهم نیستن فقط Gears و Halo تکرارین
درضمن من خودم از معرفی Gears جدید بیشتر از ip جدید خوشحال میشم همه استدیو ها هم ول کنن بازیشونو Gears بسازن بازم مشکلی نیست:)

Bahram B
با گرافیک F5 کاری ندارم من منظورم همین کمبودایی بودن که خودتم گفتی .

من منظورم انحصاری زیاد نبود که . درضمن فک نکنم بشه با انحصاریای Unknown اومد به کل کل ـه بازیای ND و SM و RaD و MM و ... :دی و اینکه والا اینجوری که معلومه این نسلم قراره با گیز و فورزا و هیلو سر بره . فعلا که به Black Tusk گفتن هر چی میسازی کنسل کن بیا گیرز بساز :دی
بحث Forza که به نظر میاد تموم شد :d

درباره بازی های انحصاری مطمئنا مایکروسافت تو این نسل بیکار نبوده و همین طور که قبل معرفی نسل جدید اعلام کردن روی بازی های انحصاری سرمایه گذاری زیادی کردن.Quantum Break,sunset overdrive,Project Spark به نظر نمیرسه بازی های بدی باشن مخصوصا QB .فیل اسپنسر هم که اعلام کرده برنامه برای معرفی بازی های انحصاری بیشتر دارن .به نظر من برای شروع نسل جدید تا الان از لحاظ انحصاری مایکروسافت خیلی خوب کار کرده.

Quantum Break,Ryse,Titanfall,Sunset Overdrive,Spark اینا رو شما زیر مجموعه Halo و Gears میبینی مشکل شماست:)
Killzone , Infamous Uncharted مهم نیستن فقط Gears و Halo تکرارین
خوب حالا ryse رو چشم پوشی میکنم فرض میکنم نگفتی :دی Titanfall هم جای شما بودم وارد نمیکردم به بحث چون عاقبتش معلومه :دی

عه من مگه گفتم تکرارین ؟

انحصاری که زیاده واسه هر دو طرف ولی ما با کیلزون نمیایم به کل کل هیلو یا با Deep Down نمیریم به کل کل Dark Souls مثلا ، من منظورم همین بود :دی این انحصاریای جدید از سازنده های جدید حداقل باید 6-7 سال بگذره تا طرفداران بتونن باهاشون به کل کل بیان .

درضمن من خودم از معرفی Gears جدید بیشتر از ip جدید خوشحال میشم همه استدیو ها هم ول کنن بازیشونو Gears بسازن بازم مشکلی نیست:)
خوب پس دیگه حرفی واسه گفتن نیست :دی

Titanfall هم جای شما بودم وارد نمیکردم به بحث چون عاقبتش معلومه
EA: Titanfall exclusive to Xbox One, Xbox 360 and PC 'for life of the title' | Joystiq

در ضمن MM با همون اولین بازیش به این سطح رسید پس شاید Team Dakota هم با همون اولین بازیش بتونه به یه سطح عالی برسه. شاید هم بترکه کلا ولی خب چیزی نیست که بشه با قاطعیت در موردش نظر داد و باید منتظر موند فقط.

بحث Forza که به نظر میاد تموم شد :d
با شما تموم شد ولی با کسایی که سلام میدادیم متای فورتزا رو میزاشتن تا سالها ما بحث داریم ، مگه ول میکنیم :دی

درباره بازی های انحصاری مطمئنا مایکروسافت تو این نسل بیکار نبوده و همین طور که قبل معرفی نسل جدید اعلام کردن روی بازی های انحصاری سرمایه گذاری زیادی کردن.Quantum Break,sunset overdrive,Project Spark به نظر نمیرسه بازی های بدی باشن مخصوصا QB .فیل اسپنسر هم که اعلام کرده برنامه برای معرفی بازی های انحصاری بیشتر دارن .به نظر من برای شروع نسل جدید تا الان از لحاظ انحصاری مایکروسافت خیلی خوب کار کرده.
QB که عزیز دل هست با اون کاری نداریم :دی در مورد مابقی حرفات هم همونطور که بالا گفتم 6-7 سال زمان میخاد :دی بازی جدید از استودیوهای جدید باید بیاد کارش بگیره ، حسابی فروش کنه (با توجه به ماکرو که فروش کم = کنسل) یکی دو شماره بدون افت و در سطح بالا بیاد تا بعد بتونه بیاد وارد بحث ها و کل کل ها بشه و تازه بعد از اون IP های جدید همون شرکتها رو آدم چشم بسته بدونه شاهکاره مثل Remedy . پس فعلا به فکر کل کل با این انحصاریای جدید نباشین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or