هشدار: بازی خشونت آمیز "ممنوع"

آیا به افراد زیر 18 سال نباید بازی خوشنت آمیز فروخته شود.

• بله نباید فروخته شود

رای‌ها: 115 65.3%
  • خیر باید فرخته شود

رای‌ها: 33 18.8%
  • فرقی نمی کند

رای‌ها: 28 15.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    176

Terova

No Trolls
کاربر سایت
banned.jpg

در یک نظر سنجی جدید از طرف Rasmussen مشخص شد که 54 درصد از کسانی که در این نظر سنجی شرکت کرده اند اعتقاد دارن که بازی های خوشنت امیز منجر به خوشنت بیشتر در بین جامعه می شود.

همچنین در این نظر سنجی از بین 1000 بزرگسال در تاریخ 8-9 نوامبر سئوال شده بود "آیا باید دولت قانونی را وضع کند که به افراد زیر سن قانونی بازی خوشنت امیز فروحته و کرایه داده نشود..؟ که حدود 65 درصد جواب مثبت داده بودن یعنی بازی به زیر 18 سال نفروشید

دوباره سئوال پرسیده شده که بیشترین مسئولیت برای دسترسی نکردن بچه های زیر سن قانونی با چه گروهی (والدین ، دولت ، ناشر) هست..؟ که 71 درصد پدر و مادر را مسئول دانسته بودن.

منبع

• Like
Reactions: Bayonetta
امیدوارم فرهنگ سازی بشه من خودم 20 سالمه وقتی cod بازی می کنم می خوام دیوارو گاز بگیرم چه برسه به کسی هنوز به سن قانونی نرسیده.

خب این دیگه مشکل از شماست. برادر 9 ساله من بدون هیچ مشکلی ساعت ها CoD بازی می کنه. : )

اونایی که براشون مهمه نه کسانی مثل شما. ایشالا چند سال دیگه حال برادرتون رو میپرسم. چون دیدم دارم میگم.

ذست گلتون درد نکنه :) البته حال منم می تونید بپرسید چون تو پنج سالگی Doom و Seriouus sam و ... بازی میکردم. الان هم به لطف خدا مشکلی ندارم. : )
مطمئنا وقتی چند نفر از بزرگ ترین روانشناسان جهان میگن افراد زیر 18 سال نباید فلان بازی رو بکنن یعنی نباید بکنن

نه بابا ؟ : )) شما نکن : )

• Like
Reactions: Soap McTavish
ذست گلتون درد نکنه :) البته حال منم می تونید بپرسید چون تو پنج سالگی Doom و Seriouus sam و ... بازی میکردم. الان هم به لطف خدا مشکلی ندارم. : )

نه بابا ؟ : )) شما نکن : )
دوست عزیز ، هر کسی این 2 3 پست رو بخونه برداشتش میتونه این باشه که شما میخواین یه جورایی خودت رو بزرگ نشون بدی و به نوعی تیریپ بیای :دی . منم قده قندون بودم خونه عموم عین اسب Doom بازی میکردم . اما دلیلی نمیشه تاثیری نداشته باشه . مطمئن باش بعدا تاثیرش رو خواهد گذاشت . به قول فردین ، 3 4 سال دیگه حال برادرتون رو میپرسیم ;) .

دوست عزیز ، هر کسی این 2 3 پست رو بخونه برداشتش میتونه این باشه که شما میخواین یه جورایی خودت رو بزرگ نشون بدی و به نوعی تیریپ بیای :دی . منم قده قندون بودم خونه عموم عین اسب Doom بازی میکردم . اما دلیلی نمیشه تاثیری نداشته باشه . مطمئن باش بعدا تاثیرش رو خواهد گذاشت . به قول فردین ، 3 4 سال دیگه حال برادرتون رو میپرسیم ;) .

تریپم کجا بود عزیز ! :d به خدا من فقط می خوام یک چیز بگم که تائیری نداره از نظر من. منم خودم میام خدمت شما و فردین حال برادرم رو بهتون میگم . ;)

منم یه مطلب به جمله شما اضافه کنم که این مشکل ها رو خود شما نمیبینی بلکه اطرافیان درک میکنن .

منم یه مطلب به جمله شما اضافه کنم که این مشکل ها رو خود شما نمیبینی بلکه اطرافیان درک میکنن .
مرسی . به نکته درستی اشاره کردی .
تریپم کجا بود عزیز ! :d به خدا من فقط می خوام یک چیز بگم که تائیری نداره از نظر من. منم خودم میام خدمت شما و فردین حال برادرم رو بهتون میگم . ;)
N تا روانشناس و دکتر و حرفه ای توی این مسائل که دو برابر سن من و شما درسش رو خوندن دارن روی این مسئله تاکید می کنن . پرخاشگری ، افسردگی ، بی توجهی و چند تا نکته دیگه از نظر روحی روانی اثبات شدش . حالا شما میگی نه ، باشه . ولی به قول دوستمون ، این مسئله رو خودت متوجه نمیشی . اطرافیانت متوجه میشن .

ولی در نهایت مربوط به ظرفیت طرفه که خیلی بره تو حس و حالش و ازش تاثیر منفی بگیره...
ببین مگه اونا بیکارن قبل فروش هر بازی یه دوجین تست روانشناسی از یارو بگیرن ببینن واجدشرایط انجام این بازی هست یا نه! این یه چیز عمومیه نه انفرادی. الانم مطمئنم نصف کسایی که اینجا اومدن گفتن درجه بندی مهم نیست حتی به 16 هم نرسیدن حالا 18 بمونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or